powinien napisać, ze tym razem sie Barcie dostanieMessi E2 Ronaldinho pisze:roces sie toczy i mam nadzieję, ze tym razem Arsenalowi sie dostanie
Jeszcze w sprawie Reyesa - jego agent zaprzeczył, jakoby Jose miał przejsć do Realu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 16:39
powinien napisać, ze tym razem sie Barcie dostanieMessi E2 Ronaldinho pisze:roces sie toczy i mam nadzieję, ze tym razem Arsenalowi sie dostanie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 18:00
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 18:10
pokaż mi wypowiedź któregokolwiek z działaczy Arsenalu, który powiedział, że Cesc nauczył się grać w piłkę w Arsenalu - masz pole do popisu.Messi E2 Ronaldinho pisze:Wiadomo za rok dwa bedzie grał na poziomie Cesca a Arsenal bedzie trąbił na prawo i lewo, ze to dzięki nim..
Messi E2 Ronaldinho pisze:niestety kazdy poważny Arrow kto widział jak grał on na zapleczu Barcy wie, ze juz jest przygotowany do gry na takim poziomie a brak mu tylko doswiadczenia
śmiej się - ja ci tylko zyczę, aby Messi, czy Dos Santos po kilku latach gry na najwyższym poziomie nie wywinał wam takiego psikusa jak Cole nam - i żeby do Realu nie chciał przejść przy równoczesnym obsmarowaniu Barcy - bo to nic przyjemnego, obyś sie o tym nie przekonał.Messi E2 Ronaldinho pisze:ale chyba w przypadku Arsenalu lepiej kupić talent z innego klubu niz samemu go wychowac bo i tak by ich olał Arrow Cole Razz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 18:22
Prosze bardzo cofnij sie kilka stron do tyłu i bedziesz miał tam ostro chyba dyskutowałem z guru.pokaż mi wypowiedź któregokolwiek z działaczy Arsenalu, który powiedział, że Cesc nauczył się grać w piłkę w Arsenalu - masz pole do popisu.
Skoro twierdzisz, ze ten ktoś, kto tak twierdzi w Arsenalu, nie jest poważny:
Swego czasu głosno było o nimInna sprawa, ze gdyby Cesc nie przyszedł do Londynu - to teraz mało kto znałby penwie jego nazwisko, pewnie tylko kibice Barcelony.
Narazie Messi ma 150 w kontrakcie i jesli Real za niego tyle zaplaci czy za innego zawodnika Barcy, ajkbym go nie lubił to naprawde za tka $$$ żałować go nie będę...Santos narazie nei ma kontraktu zawodowego wiec wszystko mozliwe, a juz o nim mowiono w kontekscie gry w innym klubieśmiej się - ja ci tylko zyczę, aby Messi, czy Dos Santos
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 18:28
tylko, ze ty piszesz o tym, ze Arsenal będzie trąbił, a nie jakiś tam guru.Messi E2 Ronaldinho pisze:Prosze bardzo cofnij sie kilka stron do tyłu i bedziesz miał tam ostro chyba dyskutowałem z guru.
z tego co wiem, to Cesc nie był porównywany do żadnego wielkiego piłkarza - Leo wręcz przeciwnie, ba - sam Diego Armando twierdził już jakiś czas temu, ze ten bedzii jedgo następcą. Juz chyba podczas MŚ U17,Messi E2 Ronaldinho pisze:A od czasu Ryjka jesli jest o kimś głosno to on dostaje szanse. O Leo takze mowiono, ze co z tego, ze wielki talen jak nie ma szans na gre...troche inaczej wyszło
przykładowo ich podałem - to dotyczy kazdego jednego młodego, zdolnego piłkarza, także tych, którzy nie mają klauzuli odejścia rzędu 150 mln.Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie Messi ma 150 w kontrakcie i jesli Real za niego tyle zaplaci czy za innego zawodnika Barcy, ajkbym go nie lubił to naprawde za tka $$$ żałować go nie będę...Santos narazie nei ma kontraktu zawodowego wiec wszystko mozliwe, a juz o nim mowiono w kontekscie gry w innym klubie
http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/ ... sp?a=26015Messi E2 Ronaldinho pisze:Osobiscie nie rozumiem jak moze grac zawodnik, ktory nie jest uprawniony przynajmniej narazie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 18:33
Tam były odnosniki. A nie tylko słowa guru czy kogos innego.tylko, ze ty piszesz o tym, ze Arsenal będzie trąbił, a nie jakiś tam guru.
Co mnie guru obchodzi ? on w zarządzie nie jest. Może sobie mówić - i nie przypisuj tego do Arsenalu.
Jak wiesz ostatnio w brcelonie podpisuje sie dlugoterminowe kontrakty z wysoko kwota odstepnego i nic nie zapowiado przynajmniej jesli wybory wygra Laporta, ze cos sie zmieni. Sam Messi ma jeszcze 6 badz 7 lat kontraktu...przykładowo ich podałem - to dotyczy kazdego jednego młodego, zdolnego piłkarza, także tych, którzy nie mają klauzuli odejścia rzędu 150 mln.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 18:38
Prosze bardzo cofnij sie kilka stron do tyłu i bedziesz miał tam ostro chyba dyskutowałem z guru.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Tam były odnosniki. A nie tylko słowa guru czy kogos innego.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 sie 2006, 18:46
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 sie 2006, 19:51
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2006, 23:45
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 sie 2006, 21:26
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2006, 10:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 sie 2006, 10:21
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sie 2006, 10:34
Jeśli Arsenal będzie grał jednym nominalnym napastnikiem(a tak zapewne będzie) to Lupoli będzie miał chyba mało okazji do wykazania się. Bo przecież oprócz Adebayora,Henry,Van Persiego, z przodu może grać też spoko Reyes. Dlatego dobra byłaby decyzja wypożyczenia Lupoliego. Gra w rezerwach uwłacza chyba klasie tego piłkarza, on zwyczajnie jest za silny na tych rywali. A w słabszym włoskim klubie, nawet Serie A znalazłby spokojnie miejsce.fieldy pisze: Ciekawe co Wenger zrobi z Lupolim
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 sie 2006, 10:37
A to dlaczego ma tak byc, przeciez w Premiership zawsze gral dwoma napastnikamiCris7 pisze: Jeśli Arsenal będzie grał jednym nominalnym napastnikiem(a tak zapewne będzie)
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio