FMy - Strona 163

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2005, 10:47

RoRo pisze: A no tak, a wiesz ze w XP trzeba folder User Data (czyli tam gdzie nasze taksy, savy itd sa zapisywane) trzeba utworzyc samemu ?? Bo wlasnie domyslnie gra zapisuje do tefo folderu co podales ale potem nie widzi ich, a jak sie utworzy recznei folder user data to wszytko gra :]
Nie mialem takiego problemu, u mnie sama go tworzy przy pierwszym uruchomieniu i wszystko jest OK.
shevcento pisze:Sezon Fc Koln zacząłem juz i narazie grałem 2 mecze w lidze z Hsv 3-2 Podolski x3 Cool i dwie brameczki w koncówce a potem pokonałem 2-0 Mainz po golach Poldiego i Pezzarosi'ego ...oba mecze grałem u siebie ...mama 2 miejsce bo Bayern ma lepszą rozniece goli ...ale i tak się ciesze szczególnie z wygranej z Hsv po mielismy ogromną przewage...najpierw na 1-0 Poldi potem samoboj Hangelanda,potem 1 celny strzał Hsv i Romero na 1-2 ale Poldi w 90' w zamieszaniu na 2-2 i 93' bramakarz HSv wykopywał wolnego i wprost pod nogi Poldiego i 3-2 Cool
Tez gram Koln :)

Obrazek

Moj sklad. Gram juz 3 sezon. Rensing jest podstawowym bramkarzem ale w momenice robienia screena byl lekko kontuzjowany wiec Kasper wskoczyl na chwile do pierwszego skladu.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 20 lip 2005, 11:19

Ja gram Arsenalem 3 sezon. Mój skład:

PS. Campbell jest kontuzjowany, więc gra Toure, a Evandro Roncatto czeka na pozwolenie na pracę.

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 20 lip 2005, 11:24

hmm... co za dziwny zbieg okoliczności, taką samą taktykę widziałem ostatnio na jakiej stronie o FM 2005 którą wymyslił jakiś anglik... oczywiście ja cię o nic nie osądzam, bo sam mogłeś też ją opracować, tylko mówię, że tak widziałem tą samą na stronie

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 11:26

viadro pisze:hmm... co za dziwny zbieg okoliczności, taką samą taktykę widziałem ostatnio na jakiej stronie o FM 2005 którą wymyslił jakiś anglik... oczywiście ja cię o nic nie osądzam, bo sam mogłeś też ją opracować, tylko mówię, że tak widziałem tą samą na stronie
no bo na stronach o fmie zamieszcza sie taktyki zeby inni mogli je sciagnac i na nich grac :roll: np. www.fcmc.pl

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 20 lip 2005, 19:07

no wiem i ja jestem osobiście przeciwko takiemu czemuś to nie ma zupełnie satysfakcji jak weźmiesz od kogoś taktykę jeszcze potem talenty i trening... to co to a gra jest. tyle ze kupujesz piłkarzy i nic więcej... to jak ktoś by grał za ciebie zero frajdy

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 20 lip 2005, 21:53

gral ktos z was moze kiedys w Lige Polska Manager ??? Jakie byly wasze sukcesy ??? Ja pamietam gralem Wisła Kraków i zdobylem wszystko (LM w pierwszym sezonie :lol: ) oraz kupilem prawie caly sklad Realu Madryt :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 20 lip 2005, 23:35

Też znam tą taktykę bo kiedyś pisali na jakieś stronie chyba centrumcm.org że taktyka Diablo powraca 8) ...ja osobiscie uzywam swoją taktyke proste 4-4-2, własne treningi a talenty tez wyszukuje sam ew.jak jestem tu na forum i ktoś podaje jakiego zawodnika to sobie go patrze ...Grasz 3 sezon Koln i jakie masz osiągnięcia ?? Składzik bardzo ciekawy...moj jest taki : Staw- Sinkala,Sienkiewicz,Hangeland,Cagara-Kaebi,Van Bommel,Dinjar(Gołoś),Anderson-Pezzarossi(Adu),Poldolski 8)

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 21 lip 2005, 0:30

sorry ze z innej beczki ale wie ktoś moze gdzie moge znalezc polonizacje do Championshipa Managera 5 ???? prosze o jakies linki

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lip 2005, 1:19

W "moich dokumentach" masz folder "Sports Interactiv" tam wchodzisz, potem wchodzisz w folder "FM 2005" i masz folder Tactics, tam go wklejasz.
Dzieki Lakier Pomogło :D :D A mam takie pytanie czemu po tym jak sciągłem najnowszy update to po podmienieniu plików w grze jak wybieram nową gre i wybiore ligi i wczytuje sie już sezon nagle pojawia sie komunikat że wystapił proble z aplikacją fm2005 i wywala mnie o windowsa :( :( :( :( :?:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 lip 2005, 1:52

zioło pisze:
W "moich dokumentach" masz folder "Sports Interactiv" tam wchodzisz, potem wchodzisz w folder "FM 2005" i masz folder Tactics, tam go wklejasz.
Dzieki Lakier Pomogło :D :D A mam takie pytanie czemu po tym jak sciągłem najnowszy update to po podmienieniu plików w grze jak wybieram nową gre i wybiore ligi i wczytuje sie już sezon nagle pojawia sie komunikat że wystapił proble z aplikacją fm2005 i wywala mnie o windowsa :( :( :( :( :?:
http://www.fcmc.pl/download.php?menu=fm ... &sort=data

Sciagnij jeszcze raz, na 90% pomoze.

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 21 lip 2005, 1:58

Mam pytanko a czemu za drugim razem jak pobiore to pomoze? :? :?

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 21 lip 2005, 8:10

Jak wam w Arsenalu sprawują się Senderos, Aluminia, Fabregas, Aliedare i Qłinsy Owus-Abeje?? Opłaca sie ich zatrzymywać czy od razu opchnąc bele gdzie??

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 21 lip 2005, 8:29

Do zioła: Zapewne przez to, że masz pirata. Ale dam ci instrukcję, co zrobić.
1. Ściągasz archiwum z http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1FSH ... XUU89FIJ4R
2. Wypakowujesz do jednego folderu.
3. Odpalasz w DAEMON Toolsie plik *.mds.
4. Uruchamiasz grę.
PS. Musisz mieć patcha 5.0.5, po jego instalacji nie wgrywaj cracka, tylko zachowaj oryginalny plik *.exe.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lip 2005, 8:30

FUDŻIN pisze:Jak wam w Arsenalu sprawują się Senderos, Aluminia, Fabregas, Aliedare i Qłinsy Owus-Abeje?? Opłaca sie ich zatrzymywać czy od razu opchnąc bele gdzie??
ja nie gralem arsenalem ale wiem ze aliadiere sie oplaca zatrzymac bo jak gralem newcastle to go za darmo chyba po 2 sezonach wzielem i statsy napastnika mial wsyzstkie powyzej 16 wykanczanie akcji na 20 szybki nawet tylko strzaly glowa slabe ale jak go wprowadzalem z lawki to 90% meczy strzelał bramkę (czasem nawet 2) niekiedy nawet zwycięską.. np. mu strzelił 2 gole gdy przegrywałem 0:1 :wink:

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 21 lip 2005, 9:04

tak czytam te posty i moża ja też się pochwalę swoim składem grał Realem Saragossa już 3 sezon, z tym, że w pierszym byłem o włos od mistrzostwa, a w 2. to już w ogóle, pregrałem mistrzal o 1pkt z barca, a trzecie sezon właśnie gram a mój skład to :P

Rensing

Nigel de Jong--Milito/Radoi--Alvaro-Gyan

Rafael van der Vaart/Wesley Snejider--van Bommel/Ponzio--Quaresma/Cani

Lebohang Mokoena/Óscar

Fernando Cavenaghi--Fred
i takim sładem jestem w stanie zodbyć w seznonie ponad 80 bramek koło 90 :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”