Nie mialem takiego problemu, u mnie sama go tworzy przy pierwszym uruchomieniu i wszystko jest OK.RoRo pisze: A no tak, a wiesz ze w XP trzeba folder User Data (czyli tam gdzie nasze taksy, savy itd sa zapisywane) trzeba utworzyc samemu ?? Bo wlasnie domyslnie gra zapisuje do tefo folderu co podales ale potem nie widzi ich, a jak sie utworzy recznei folder user data to wszytko gra![]()
Tez gram Kolnshevcento pisze:Sezon Fc Koln zacząłem juz i narazie grałem 2 mecze w lidze z Hsv 3-2 Podolski x3 Cool i dwie brameczki w koncówce a potem pokonałem 2-0 Mainz po golach Poldiego i Pezzarosi'ego ...oba mecze grałem u siebie ...mama 2 miejsce bo Bayern ma lepszą rozniece goli ...ale i tak się ciesze szczególnie z wygranej z Hsv po mielismy ogromną przewage...najpierw na 1-0 Poldi potem samoboj Hangelanda,potem 1 celny strzał Hsv i Romero na 1-2 ale Poldi w 90' w zamieszaniu na 2-2 i 93' bramakarz HSv wykopywał wolnego i wprost pod nogi Poldiego i 3-2 Cool

Moj sklad. Gram juz 3 sezon. Rensing jest podstawowym bramkarzem ale w momenice robienia screena byl lekko kontuzjowany wiec Kasper wskoczyl na chwile do pierwszego skladu.