Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 163

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 sty 2006, 14:30

dobrze ze jest Oba bo bedzie mozna liczyc na jego szybkosc która sie przyda mam nadzieje ze Solari wkoncu dostanie szanse w drugiej połowie i zacznie łapac pomału forme do które przyzwyczaił nas w poprzednich latach :wink: co do dzisiejszego meczu to typuje wynik 3-1 mam nadzieje ze gole strzela Adriano , Veron i Oba dla Sieny ktos z dwójki Chiesa - Bogdani

Forza Inter !!

www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 16:56

coco pisze: co do dzisiejszego meczu to typuje wynik 3-1 mam nadzieje ze gole strzela Adriano , Veron i Oba dla Sieny ktos z dwójki Chiesa - Bogdani
Typerem to Ty chyba nie jesteś :lol: Troszke się pomyliłeś.

Mam nadzieje że miejsce wicelidera już dziś odzyska Milan. Przez Inter mi kupon nie wszedł :( myślałem że wygrają... szczęście w nieszczęściu.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sty 2006, 17:10

No niestety ten remis to porażka :? :( A miało być tak pięknie ostatnio super seria i przerwana na przeciętnej Sienie :( Szkoda , bo do Juve już 10 pkt straty i teraz może już tylko pomóc różdżka ...
Zawodnicy i trajner mówili , że są zmobilizowani i wierzą w dogonienie Juve. Siena się zamurowała , a Inter nieporadnie atakował :roll: :? Szkoda straconych punktów nie tylko za mecz , ale i straty za tę kolejkę w tabeli. Oby Milan dziś poległ , ale to mało prawdopodobne :(

FORZA INTER

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 sty 2006, 17:17

Odpowiedni temat, aby podziekowac Tudorowi ;* i Mirante :*, jakby nie patrzec odrzutki z Juve zatrzymaly potezny Inter..

Ciekawe czy Mancini po meczu mial jakies watpliowsci do Moggiego ? :D
serek408 pisze:Zanetti judasz przechodzi do Juve Confused

Judasz to jednak za ostre slowo. Jedyny judasz w Serie A, to wasz prawy pomocnik ;]

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 sty 2006, 17:21

Pieknie! :D Scudetto zbliża się wielkimi krokami! 8) Jesli graczy Juve nie złapie jakiś ogromny kryzys to Scudetto zostaje w Turynie.
Jeszcze może Parma by coś urwała Milanowi to już wogóle będzie świetnie. :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sty 2006, 17:21

Lakier pisze:Jedyny judasz w Serie A

Chyba tak można było o Nim mówić gdy grał w PD , a co złego zrobił w Serie A :?:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 sty 2006, 17:23

serek408 pisze:
Lakier pisze:Jedyny judasz w Serie A

Chyba tak można było o Nim mówić gdy grał w PD , a co złego zrobił w Serie A :?:
Judaszem jest się na całe życie. :P (oczywiście żart, bo sam osobiście lubie Figo)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 17:30

Marq przed Juve jeszcze 17 meczy, spokojnie :smoke: Jeżeli ta przewaga się utrzyma na 5 kolejek przed końcem to wtedy będziesz mógł tak pisać :lol: Ale szanse na to że Juve tak nagle straci są b.małe :( Z tym Figo tak nie przesadzajcie, przeszedł bo dostał lepsze warunki - wobec Barcy nie zachował sie fair ale teraz gra w Interze i tamten rozdział już jestem zamknięty. Szkoda mi go bo na końcówke kariery nic nie wygra :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 sty 2006, 9:10

Remis. Fantastyczna seria iluś tam wygranych meczy przerwana. Szkoda , że na tak przeciętnym przeciwniku jak Siena :? . Straciliśmy też 2 miejsce na rzecz Milanu. Dobrze , że Viola się nie popisała :zwała: . Następny mecz gramy z Cagliari u siebie :lol: . Może do tego czasu zespół zostanie sprzedany. :wink:
1 połowa: (torrent) , (ang.comm)
http://www.mininova.org/tor/194382
2 połowa:
http://www.mininova.org/tor/194610
Tabela:
1. Juventus 18 49 40 - 10

2. AC Milan 18 40 43 - 21

3. Inter 18 39 36 - 14

4. AC Fiorentina 18 37 33 - 18

5. Livorno 18 34 21 - 17

6. Chievo 18 30 23 - 20

7. AS Roma 18 27 28 - 20

8. Lazio 18 27 25 - 23

9. Sampdoria 18 25 27 - 25

10. Udinese 18 23 19 - 25

11. US Palermo 18 22 25 - 27

12. Siena 18 20 23 - 30

13. Reggina 18 19 18 - 27

14. Empoli 18 18 20 - 31

15. Ascoli 18 17 17 - 24

16. FC Messina 18 16 17 - 26

17. Cagliari 18 15 16 - 29

18. AC Parma 18 14 19 - 32

19. Lecce 18 12 15 - 31

20. Treviso 18 11 10 - 25

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 10:56

Lakier pisze:Odpowiedni temat, aby podziekowac Tudorowi ;* i Mirante :*....
No własnie chyba Tudor bardzo chce do Juve wrócić :lol: Bo w tym meczu pokazał się zdobrej strony. Martinsa zatrzymywał jak chciał. A i wybił raz prawe z lini. Jak by piłka doszła do Adriano kto wie. :roll:

W sumie jestem na maxa zdziwiony tym wynikiem. Remis i to 0:0 Siena ma Chiese czy Bogdaniego - Inter swoich napadów a tu taka niespodzinka. Z tego co pamietam i tak najlepsze okazje "zawalili" pomocnicy aaa i ObaOba głowa z 5 metrów nie atakowany.

Strzał Dejana mocny ale w środek i tu sie wyróznił Mirante. tak samo jak przy strzela Cambiasso w srodek bramki.

Mało brakowało a o wyniku tego meczu zadecydował by przypadek ... Przeciesz Adriano był o włos gdy piłka uderzona z wolnego odbiła sie o plecy gracza Sieny (w murze) i przeszła tuż obok prawego słupka Mirante .. A on już był na deskach w lewym rogu...

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 09 sty 2006, 12:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:aaa i ObaOba głowa z 5 metrów nie atakowany.
No ja już z tego chłopa nie moge on najwyrażniej musi dostawać piłki na
czterdziestym metrze i od razu oddawać strzał :D

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mało brakowało a o wyniku tego meczu zadecydował by przypadek ... Przeciesz Adriano był o włos gdy piłka uderzona z wolnego odbiła sie o plecy gracza Sieny (w murze) i przeszła tuż obok prawego słupka Mirante .. A on już był na deskach w lewym rogu...

I to jest to czego nie mamy SZCZĘŚCIE :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 14:51

Jest lipa bo jak wiadomo podczas wczorajszego meczu urazu nabawił się Recoba :? Oba wylatuje na PNA i zostajemy tylko z dwoma napastnikami na dwa tygodnie albo i dłużej :roll: Nie można też wykluczyć jakiejś kontuzji Cruza czy Adriano (nieszczęscia lubią chodzić parami) i mamy nie lada kłopot.
Jeszcze nie wiadomo jak tam z Obbiną będzie bo albo dostanie powołanie na PNA , albo zostaje w Calcio i przechodzi do Interu. Jednak nic pewnego :?
A tyle było mowy przed sezonem , że potrzebny jest piąty napastnik - ale inni pytali "po co ?" Myśle , że gdybyśmy zostawili Choutosa to nie było by najgorzej (w meczach przedsezonowych błyszczał skutecznością)
vieris pisze: to jest to czego nie mamy SZCZĘŚCIE
No właśnie tego nam brakuje :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 15:15

Uuu to teraz sytuacja naprawde nie jest ciekawa. Recoba wczoraj wchodził z ławki urazy jeszcze ale ma pecha. Ciekawe czy teraz Mancini przez chwile myślał o Bobo :wink: Swoja droga miał nosa że chciał walczyć o Cassano. W tej sytuacji Moratti mógł by wiecej zrobić w tym kierunku. Di Vaio już w Monaco.

Swoja drogą jak Obbina gra w Chievo teraz ? Pelliessier strzela ostatnio a młody gra regularnie ? widziałeś go Serek ?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 15:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Swoja drogą jak Obbina gra w Chievo teraz ? Pelliessier strzela ostatnio a młody gra regularnie ? widziałeś go Serek ?

ostatnio nie widziałem meczów Chievo i skrutów także :roll: (a z wczoraja to tylko mecz Lazio-Ascoli i skrót Interu - więc mam braki :lol: ) tak więc nie za bardzo go czaje , ale wcześniej owszem widziałem. Póki co w Interze może grać co najwyżej 5 napastnika bo jeszcze nie te umiejętności na pierwszy skład :wink: Ale teraz przydałby się jak nikt ...

Choć podobno Tavano chce grać w Nerazzurrich :) ale ciekawe czy na transfer czy wypożyczenie by chcieli działacze :?: :roll:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 09 sty 2006, 15:27

serek408 pisze:Jest lipa bo jak wiadomo podczas wczorajszego meczu urazu nabawił się Recoba

Najlepiej to go sprzedać bo ten Ziom juz mnie denerwuje kontuzja za kontuzją jak już gra to strzeli w 2 meczach bramke a póżniej przez 6 miesięcy nic .
serek408 pisze: Nie można też wykluczyć jakiejś kontuzji Cruza czy Adriano (nieszczęscia lubią chodzić parami) i mamy nie lada kłopot.
No właśnie znając nasze NIESZCZĘŚCIE :wink: to może tak być tfutfutfu :D
serek408 pisze:Jeszcze nie wiadomo jak tam z Obbiną będzie bo albo dostanie powołanie na PNA , albo zostaje w Calcio i przechodzi do Interu. Jednak nic pewnego
Pewnie i tak nic z tego nie bedzie bo nasze szefostwo woli negocjować z
emerytami z Lazio (Cesar)

serek408 pisze:Myśle , że gdybyśmy zostawili Choutosa to nie było by najgorzej (w meczach przedsezonowych błyszczał skutecznością)
Wiadomo jak ktoś chce dobrego zawodnika za darmo to niech się zgłosi do INTERU :wink: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”