Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 163

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 27 mar 2010, 18:23

Temat z tego co widzę brzmi Chelsea Londyn (zbiorczy) ,a nie - Która liga jest bardziej słitaśna =* (zbiorczy)

Mecz kapitalny, totalny pogrom, nie spodziewalem się szczerze mówiąc.
Wielkie uznanie dla Franka.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 mar 2010, 19:28

Jedna z lepszych obron w lidze zmasakrowana, coz Chelsea ma wielki potencial tylko czasami go w pelni pokazuje.

szalej dalej mistyk, Hiszpanska najlepsza.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 mar 2010, 12:37

Chelsea świetnie zagrała popisała się świetnymi odbiorami piłki w środku pola. W życiu bym się nie spodziewał takiego wyniku bez naszych podstawowych bocznych obrońców ,Essiena i z Drogba na ławce. O tyle jest ten wynik ciekawy że Chelsea na początku roku wygrała również wysoko bo aż 7:2 z Sunderlandem a Drogba był również nie obecny bo był na PNA , czyżby na United lepiej było by wejść bez Drogby :think: Lampard wczoraj dał pokaz gdy miał okazję strzelać to strzelał a nawet się nie posepił przy bramce Maloudy i ładnie mu piłkę wyłożył. Obrona AV grała taka padake że w 2 połowie nie stanowili żadnego oporu i nawet Kalou bramkę strzelił. Warnock chyba dostał najniższą ocenę od Sky Sports chyba 3 lub 4. Anelka przy bramce Kalou (bramka bodajże nr 6 dla CFC) tak pokręcił Collinsa i reszte że biegali za nim jak dzieci za furgonetką Family Frost. Mecz na OT bardzo ciekawie się zapowiada mam nadzieję że piłkarze pokażą chociaż połowę tego zaangażowania.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 mar 2010, 13:39

Hiszpanska najlepsza.
uwielbiam to. Parafrazujac wypowiedz twojego kolegi po szalu to tak bo Barcelona jest najlepsza w Europie i na Swiecie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2010, 13:46

Zapewne kolega ma mnie na myśli, bo już niejednokrotnie mi coś takiego zarzucał. Ja absolutnie odcinam się od tego, bo nigdy w życiu nic takiego nie pisałem. Wręcz przeciwnie wyśmiewałem argumenty tego typu np. pisząc, że to że Porto wygrało w 2004 roku wszystko nie oznaczało, że Portugalska liga była najlepszą ligą w Europie. No, ale widocznie niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem ich problem. Tyle w kwestii wyjaśnienia. A i ja teraz sparafrazuje Wilmore i powiem ci drogi kolego jeśli to co napisałeś odnosi się do mnie to UDOWODNIJ ALBO PRZEPROŚ.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 mar 2010, 14:06

A i ja teraz sparafrazuje Wilmore i powiem ci drogi kolego jeśli to co napisałeś odnosi się do mnie to UDOWODNIJ ALBO PRZEPROŚ.
Chyba z Mazurem sobie udawadnialiscie i jak pamietam szedles w zaparte chociaz Mazur udowodnil ci a ty nie przeprosiles(cos w ten desen). W zwiazku z powyzszym nie jestes godzien szukania tego postu. Pamietam co napisales i mozesz sie od tego odcinac szkoda tylko ze dopiero po tym jak Barca przejela korony po MU.

ed: dziwne ze jak napisalem to pierwszy raz to nic nie negowales. A teraz kiedy szukanie tego posta moze mi zajac troche czasu to cwaniakujesz...jak zwykle. zdrowko twoje i Glazera :beer:
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 14:18 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2010, 14:15

Chyba z Mazurem sobie udawadnialiscie i jak pamietam szedles w zaparte chociaz Mazur udowodnil ci a ty nie przeprosiles(cos w ten desen)
Jesteś śmiesznym człowieczkiem. Tak udowodnił Mi Mazur to, że Berba był sprowadzany na pozycje RVN bo w jednym wywiadzie Fergie powiedział, że przyda się jego wzrost. I dlatego jak udowodniłem wklejać jego dziesięć pierwszych spotkań, od samego początku był ustawiany jako cofnięty napastnik :rotfl: Może VDS też był sprowadzany jako zastępca RVN? Co z tego, że ustawiano go na innej pozycji, przeciez wzrost się liczy!

To jest kpina, wiem, że kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą, ale każdy normalny śledzący tamtą dyskusji przyzna mi racje.

Pamietam co napisales i mozesz sie od tego odcinac szkoda tylko ze dopiero po tym jak Barca przejela korony po MU.
Oczywiście, że się odcinam. Wszem i wobec ogłaszam, że NIGDY w życiu nie pisałem nic takiego, że to, że MU jest najlepsze na świecie to oznacza, że liga jest najlepsza, że to jak się prezentuje reszta zespołów nic nie znaczy. Zaznaczam, że wręcz przeciwnie, że jak ktoś takiego argumentu używał w dyskusji to go wyśmiewałem właśnie stwierdzeniem np. że Porto w 2004 roku zdobyło Puchar Europy i czy to oznacza, że wtedy liga Portugalksa była najlepsza na świecie?
Tak więc jak nie masz zamiaru szukać to zamilcz, bo pleciesz po raz enty bzdury.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 mar 2010, 22:42

Bayern 2-1 United

90' Olić :wink:

Z pewnością (a może i nie :P)każdy kibic Chelsea myślał o tym, by Bawarczycy podłamali naszego bliskiego rywala zwycięstwem :) Zwycięstwo z Utd będzie kluczowe w sprawie mistrzostwa. Wraca może na ten mecz jakiś nasz defensor, bo obrona dziurawa ? :/

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 mar 2010, 22:43

Ja na miejscu kibicow Chelsea bardziej cieszylbym sie z wielce prawdopodobnej absencji Rooneya.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 mar 2010, 22:46

Zgadzam się z tobą, aczkolwiek Manchester United to nie tylko Rooney, kontuzje działają w dwie strony bo pół naszej defensywy jest z kontuzjami. Ferreira mnie nie przekonuje zbytnio, Alex i Terry na 99% zagrają obok siebie, na lewej pewnie Zhirkov. Niby linia obrony wygląda dobrze, ale to jednak nie to. Nie wiadomo też, czy Didiera wystawiać, bo z nim jest dobrze, a bez niego zaje****** :)

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 12 kwie 2010, 23:20

kolejny popis terrego
i tylko zolta kartka ? komisja ligi powinna sie tym zajac i dac mu bana do konca sezonu

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 kwie 2010, 0:09

stęki terrego po tym faulu - żałosne. coś takiego zabija futbol

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 kwie 2010, 4:35

jordan20 pisze:

kolejny popis terrego
i tylko zolta kartka ? komisja ligi powinna sie tym zajac i dac mu bana do konca sezonu
:haha: :haha:
Dobre ,dobre... jak nie zauważyliście trafił w piłkę a potem już Milner oberwał po drugie Webb stał obok i puścił akcję.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 13 kwie 2010, 9:41

aha czyli jak trafisz w pilke a pozniej w wyniku nadmiernego impetu zlamiesz noge to jest normalne i dobre zachowanie :shock:
jak to dobrze ,ze przynajmniej z lm i le sedziowe sa mniej poblazliwi
a Wy dalej łamcie i zabijajcie sie w tej anglii w mysl "ostrej gry"

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 kwie 2010, 10:23

Ostro wszedł przeprosił go i tyle nic poważnego na szczęście mu się nie stało i z tego co czytam to oprócz MON'a nikt o to nie płacze w Anglii jakiejś wielkiej debaty na ten temat nie ma. To że w Anglii zdarzają się takie wejścia nie żadna tajemnica i to wiadomo nie od wczoraj więc skończcie przezywać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”