Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 11 paź 2008, 13:11
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 paź 2008, 14:37
skąd wiesz że on tam nie gra? A jak wiesz to od jak dawna. Bo ja wiem tylko że on rozegrał w Levski już prawie 90 meczów i biorąc pod uwagę że ma 21 lat to jest to wynik bardzo dobry i raczej ciężko tyle meczy zaliczyć wogóle nie grając. Ja tam go nie znam więc nie wyrokuje, ale mi tam on sprawia wrażenie utalentowanego zawodnika, który ma już spore umiejętności (youtube:P) i gra w dobrym zespole, więc jak przyjdzie to bym się cieszył. A to że 800'000 € to aż tak strasznie duzo to to nie jest. Ciężko wzmocnić drużynę za mniejsze pieniądze jesli ma grać na poziomie powiedzmy europejskim i nawet w naszej biednej lidze coraz więcej jest transferów na podobnym poziomie.Hamek84 pisze:Legia gra dobrze, z tym że nie jest to piłka na zdobycie mistrzostwa! Slatego zimą trzeba wzmocnić zespół... mówi się o Nikolaiu Dimitrowie[...] nie ma sensu wydawać 800tyś. na grajka który wogóle w Levskim nie gra
Skoro jest Roger i Iwański to ja nie wiem po co nam rozgrywający.Hamek84 pisze:Jeśli Legia myśli o Dimitrowie to przecież w Polsce jest dobry rozgrywający do wzięcia - Garguła - ja (mimo tego że ostatnio nie jest w najwyższej dyspozycji) widziałbym go w pierwszym składzie Legii!
DokładnieHamek84 pisze:Mówi się też o Jarzębowski z tym że mamy Borysiuka. Faktycznie przydałby się jakiś zmiennik na pozycje defensywnego pomocnika ale chyba dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi i wydaje mi się że Jarza by nic u nas nie ugrał! Oczywiście szanuje go i bardzo lubie ale...potrzebujemy graczy klasy reprezentacyjnej!
Wawrzyniak gra w obronie a nie w pomocy, a Edson w pomocy i na obronie u Urbana nie gra, więc nie wiem o co chodziHamek84 pisze:Jeśli odejdzie Edson to mamy Wawrzyniaka z tym że lewa strona straci na wartości i trzeba by kupić kogoś do pomocy
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2008, 0:12
owszem. Obie strony sa w rownym stopniu odpowiedzialne za obecny stan rzeczy. Czas leci a konflikt trwa i jak sam ujales "narasta do granic absurdu". Bo dla mnie to co zrobil ten pan a jak ze zdjec wynika ma swoje lata, zakrawa o zalosc i smiesznosc. Ewidentna prowokacja i szukanie sprzeczek.franz pisze:[
Zgadza się, ale KP i jego władze (pan Miklas) są równie zenujące (o ile nie bardzie). Nie chce mi się już wymieniać marketingowych, personalnych, sportowych itd. błędów ITI, bo szkoda na to czasu i każdy kibic Legii zna ta długą listę bolesnych porażek. Mam wrażenie, że ten konflikt narasta do granic absurdu i personalnych niechęci jednych do drugich. Obydwie strony zapomniały chyba, że NAJWAŻNIESZA powinna być dla nich Legia, a chyba tak nie jest. Szkoda.Bienias pisze:Te Sklw jest juz strasznie zenujace
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 paź 2008, 11:19
Zdziwiłbyś się. Na meczu z Milanem tylko raz to było i to po meczu jeśli dobrze pamiętam.Bienias pisze:W najblizszym czasie pojde na cwks bo brakuje juz mi darcia mordy ale jeb*ac iti nie bede spiewal i protestu tez nie.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 paź 2008, 11:49
W tej kwestii mam inne zadanie. Ja bym dał 60% do 40% dla ITI w kwestii winy, ale to tylko subiektywna moja opinia. Dużo czynników trzeba by analizować, żeby ustalić te proporcje ale na podstawie mojej wiedzy w tej sprawie ja ta bym tak właśnie podzielił kwestie winy.Bienias pisze:Obie strony sa w rownym stopniu odpowiedzialne za obecny stan rzeczy.
Nie tylko dla prawdziwych. Ja za prawdziwego się nie mam, bo na mecze chodzę od czasu do czasu, dopingować nie zawsze mi się chce, a o wyjazdach nie ma mowy. Nie trzeba być „prawdziwym” kibicem, żeby zobaczyć jak żałosna jest GW w tej swoje propagandzie (problem cenzury załatwiono w bardzo prosty sposób – po prostu nie pozwalamy się wypowiadać osobom o innych poglądach i cenzury stosować nie trzeba) Odsyłam do tematu o kibicach, bo nie chce mi się powtarzać. Jak ktos tego nie widzi, no to trudno, podobno ślepota jest coraz bardziej uleczalna.Bienias pisze:To co robi gw to dla prawdziwych kibicow cenzura propaganda itp
„To samo”? Żart z Twojej strony. GW to ogólno polski dziennik, rzekomo poważny i opiniotwórczy, a z ich strony nie ma choć by cienia obiektywności, dziennikarskiej rzetelności itp. (nie tylko w sprawach kibicowskich zresztą) zaś LL to mały portal kibicowski. Tworzony przez kibiców dla kibiców. Zresztą jest dużo bardziej obiektywny od GW, pojawiły się opinie mocno krytykujące postawę SKLW w sprawie stadionu, pojawiły się krytyczne opinie wobec osób które po bramkach dla Legii krzyczą „ITI spier…” takich przejawów obiektywności w GW nie uświadczysz.Bienias pisze:oskarzycielie nie widza ze to samo robi ll.
E tam wszystkim tego brakuje. Na CWKS atmosfera super, z tym Milanem było „piekło”. Polecam też inne sporty niż piłka nożna, atmosfera jest świetna. Np. Hokej. Dziś 13.00 Torwar II.Bienias pisze:W najblizszym czasie pojde na cwks bo brakuje juz mi darcia mordy ale jeb*ac iti nie bede spiewal i protestu tez nie.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2008, 12:08
eh obiektywizm na ll? jakos nie widzialem tam artykulow krytykujacych sklw i bande debili zwanych kibicami. Czesto czytam wypowiedzi pseudoredaktorow ktorzy obiektywizm nie jest lepszy od tych z drugfiej strony barykady.franz pisze:prawdziwy to dla Clonera definicja;). Ogolnie wiem jaka jest gw ale nie przesadzajmy. dla mnie to zrodlo tak samo obiektywne jak ll bo....Bienias pisze:Nie tylko dla prawdziwych. Ja za prawdziwego się nie mam, bo na mecze chodzę od czasu do czasu, dopingować nie zawsze mi się chce, a o wyjazdach nie ma mowy. Nie trzeba być „prawdziwym” kibicem, żeby zobaczyć jak żałosna jest GW w tej swoje propagandzie (problem cenzury załatwiono w bardzo prosty sposób – po prostu nie pozwalamy się wypowiadać osobom o innych poglądach i cenzury stosować nie trzeba) Odsyłam do tematu o kibicach, bo nie chce mi się powtarzać. Jak ktos tego nie widzi, no to trudno, podobno ślepota jest coraz bardziej uleczalna.Bienias pisze:To co robi gw to dla prawdziwych kibicow cenzura propaganda itp
franz pisze:„To samo”? Żart z Twojej strony. GW to ogólno polski dziennik, rzekomo poważny i opiniotwórczy, a z ich strony nie ma choć by cienia obiektywności, dziennikarskiej rzetelności itp. (nie tylko w sprawach kibicowskich zresztą) zaś LL to mały portal kibicowski. Tworzony przez kibiców dla kibiców. Zresztą jest dużo bardziej obiektywny od GW, pojawiły się opinie mocno krytykujące postawę SKLW w sprawie stadionu, pojawiły się krytyczne opinie wobec osób które po bramkach dla Legii krzyczą „ITI spier…” takich przejawów obiektywności w GW nie uświadczysz.Bienias pisze:oskarzycielie nie widza ze to samo robi ll.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 paź 2008, 13:07
Ja widziałem. Poszukaj w archiwum na pewno znajdziesz.Bienias pisze:eh obiektywizm na ll? jakos nie widzialem tam artykulow krytykujacych sklw i bande debili zwanych kibicami.
Ja się nie spotkałem. Może to dla tego, że nie biore udział w dyskusji w komantarzach. Byłem (jestem?) modem komentarzy na pilka.pl i na prawdę ich poziom jest zwykle bardzo słaby, podbnie na LL i inych stronach jeśli chodzi o komentarze, szkoda na to czasu po prostu (no chyba, że dyskutujesz na forum). Nie muisz czytać i komentować na LL. Tak ja pisałem to strona tworzona przez pewną grupe kibiców dla innej grupy kibiców. Zawsze pozostaje Ci:Bienias pisze:A na ll irytuje mnie cenzura. czesto dla spierania sie i uslyszenia innych racji kloce sie z zwolennikami iti jak ich przeciwnikami. Jakos dziwnie wszystkie komentarze krytykujace iti i ich zwolennikow sa zamieszczane na stronie a te w druga stron ie roznie. CENZURA jak siemasz wikto
Absurdalne? Chyba mamy inne definicje absurdu. Ponownie odsyłam do tematu o kibicach, tam jest dużo materiałów, które każdemu kto zna się odrobinę na naszej piłce był kilka razy na stadionie, utwierdzić się w przekonaniu, że GW ze swoją kampanią, była śmieszna na poczatku, a teraz jest już tylko załosna i zwyczajnie głupia. Niech ostatni "wywiad" (Bienias pisze: dla tego dla mnie to absurdalne sa zarzuty na prase.
LL to nie mój ogródek, ani też ogródek np. piwusa który GW też w temacie o kibicach skutecznie krytykuje, ośmiesz (choć GW czyni to sama) Jakiekolwiek porówniania LL do GW są dla mnie śmieszne ze względów o których już pisałem.Bienias pisze:Trzeba we wlasnym ogrodku miec porzadek zeby innych krytykowac.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 13 paź 2008, 17:43
Hamek84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 paź 2008, 12:09
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 19:54
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2008, 20:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 paź 2008, 20:24
No zdecydowanie „kibice” z darmowymi wejściówkami mają ich dość.Bienias pisze:Dzis ewidentnie bylo widac ze kibice maja dosc antyjajojowcow
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2008, 20:30
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2008, 20:38
No chyba odwrotnie. Lepszy kibic, który zna wszystkie piosenki i spiewa na wyjazdach, anizeli ten, którego wiedza/znajomość ogranicza sie do pilkarzy i ich np. dat urodzin.Bienias pisze:lepszy kibic z darmowa wejsciowka ktory zna sklad swego klubu niz kibic ktory zna wszystkie piosenki a nawet nie wie kim jest Szala
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2008, 20:45
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio