Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 164

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 05 lip 2006, 17:16

Twoja wypowiedź sprzed dwóch dni...
fieldy pisze:Arsenal może wygrać choćby LM w tym sezonie. Skoro teraz doszliśmy do finału ? czego nam brakuje ?
Dobrze wiesz czego wam brakuje. Meczycie się ze słabeuszami ligi, którzy tylko wybijają piłkę jak najdalej od bramki, a liczysz na PM!? W Porto i Monaco pewnie tez jeszcze liczę... zresztą nie tylko tam.
fieldy pisze:
stan_mic pisze:Dlaczego musieli pozatrówać piłkarzy Tottenham'u,
gówno wiesz - nie piszesz, prosta zasada
Więc dlaczego Tottenham rządał powtórzenia meczu z ostatniej kolejki!? Bo im się tak podobało, czy coś po prostu było na rzeczy!?
fieldy pisze:
stan_mic pisze:Real mimo wielkigo kryzysu nawet przez chwilę nie wypadł z walki o miejsce na podium!!
to chyba świadczy o poziomie ligi, skoro sam przyznajesz, ze mieli wielki kryzys :lol:
A więc liga "kopnij i biegnij" jest lepsza od Hiszpańskiej!? Ciekawe stwierdzenie!!
fieldy pisze:
stan_mic pisze:Dlaczego Reyes i Hleb stracili blask w Arsenal'u
Reyes błyszczy z tego co mi wiadomo, nawet chciał go Real kupic ... po co im piłkarz, który nie błysazczy :think: pewnie źli ludzie zasiadają na stołkach odpowiedzialnych za transfery ...
No jakoś cały czas od paru lat to słyszałem!! Źli ludzie byli za to odpowiedzialni!! Na pewno!!
fieldy pisze:
stan_mic pisze:Dokładnie przejżałeś mnie!! Ach Ty Holmes'ie... znowu mnie nakryłeś!!
widocznie mądrzejszy od ciebie jestem
He!! Nie liczył bym na to, ale grunt, że w siebie wierzysz!!

Sorry za zwięzłość odpowiedzi, ale kobieta na mnie czeka więc muszę lecieć!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2006, 17:27

stan_mic pisze:Twoja wypowiedź sprzed dwóch dni...
moja wypowiedź jest czytso teoretyczna, to jest tak oczywiste, ze aż żal tłumaczyć. Możemy wygrac, bo mamy ku temu mozliwości, nie twierdzę wcale, że na 100 % wygramy. Nie twierdzę, że Arsenal jest najlepszym klubem świata, że rozniósłby w pył wielkie kluby z innych krajów [choc z Realem sobie poradziliśmy]
stan_mic pisze:Więc dlaczego Tottenham rządał powtórzenia meczu z ostatniej kolejki!? Bo im się tak podobało, czy coś po prostu było na rzeczy!?
hehe ty naprawdę wierzysz w to, ze Wenger maczał palce w zatruciu piłkarzy rywala ? to nie Polska, tam sie takie rzeczy nie dzieją.
Piłkarze sie podobno czymś zatruli, przegrali dzień później i tyle, jesli wierzysz, że Wenger maczał w tym paluchy - to nie mamy o czym dyskutować.
Jak można w ogóle wierzyć w taką bzdurę :lol:
stan_mic pisze:A więc liga "kopnij i biegnij" jest lepsza od Hiszpańskiej!? Ciekawe stwierdzenie!!
moim zdaniem liga angielska jest lepsza od hiszpańskiej, ale tu moznaby sie spierać przez kilka stron, a kilka stron OT to za dużo.
Z miłą checią w innym temacie. Argumentów na bank nie zabraknie.
Aha - że niby kick and rush tak ? hala stereotypy, jak to kiedys którys z modów krzyczał w niebogłosy :lol:
stan_mic pisze:No jakoś cały czas od paru lat to słyszałem!! Źli ludzie byli za to odpowiedzialni!! Na pewno!!
ty na prawdę śmieszniutki jesteś. Poważnie nie wiziałes nutki sarkazmu w mojej wypowiedzi ? udajesz czy na poważnie ?

stan_mic pisze:fieldy napisał:
stan_mic napisał:
Dokładnie przejżałeś mnie!! Ach Ty Holmes'ie... znowu mnie nakryłeś!!

widocznie mądrzejszy od ciebie jestem

He!! Nie liczył bym na to,
2πr [ale fajowo] - koło się zamyka, wracamy do punktu wyjścia, dlaczego byś na to nie liczył ? bom mądrzejszy. pfff

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2006, 17:44

Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli nagle Calderon przywola sily nieczyste w postaci caudillo (bo on przeciez caly czas zza grobu pomaga Realowi), to mozemy sie spodziewac Kaki na SB.
Nie wspominaj o caudillo bo zaraz się zacznie jatka jak to zaza mówi
:lol: :wink:

No to trenera udało Wam się pozyskać świetnego a to już bardzo dużo. Z tym pisaniem o defensywnej grze Realu to chyba ironia była :wink: Prawdą jest jednak, że Fabio będzie budował nową drużynę od defensywy bo tak właśnie powinno być. Nowy środkowy obrońca pewnie przydałby się Wam. Następca Roberto Carlosa również. Ciekawa będzie sytuacja z Zambrottą przede wszystkim w również widziałbym go w Barcelonie :P Real z Capello na ławce jest na uprzywilejowanej pozycji jeśli chodzi o ewentualny transfer tego zawodnika. Emerson też może do Was trafić. Cannavaro nie odejdzie. Możecie jeszcze brać Ibrę :P :lol:

W sumie fajnie, że Real będzie silniejszy w przyszłym sezonie. Wątpię, aby to był już bardzo silny Real, ale jednak będzie ciekawiej. Rywalizacja jest potrzebna. Powalczycie o drugie miejsce :P :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 lip 2006, 18:03

No no... Podobno dzisiaj Kaka przyznał że jeśli Milan miałby trafić do słabszej ligi to on odchodzi (oczywiście Zaza będzie zaprzeczał i w ogóle ale jest już jakis postep ;) ). Nawet obiło mi się o uszy że w kontrakcie Ricardo jest coś takiego że w przypadku spadku do niższej ligi on staje sie wolnym zawodnikiem... ale to chyba plota :P

Capello to świetny wybór IMHO. Zna realia panujące na SB i już raz udowodnił że wygranie PD nie jest mu obce ;). Teraz trzeba czekać na jakiś zaciąg z Juve. Ja osobiście jestem przeciwnikiem sprowadzania Emersona. IMO sto razy lepszy byłby Diarra ale teraz kiedy dużo będzie zależało od Capello to chyba nici z tego transferu. Jesli chodzi o Zambrottę to jestem pewien że od przyszłego sezonu będzie w Realu 8) Co do Cesca też myślę że jeśli sam zawodnik by się na to zgodził a Real sypnął z 30% zysku ze sprzedarzy koszulek Spice Boya to by transfer wyszedł. Nie zapominajmy że Arsenal dopiero co kupił nowego środkowego pomocnika (Rosicky). Z Robbenem nie wiem jak się ma sprawa ale zobaczymy pod koniec sierpnia ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 18:12

Brylancik ale tu nie ma co Zaza zaprzeczać :P Bo co ja moge ? po pierwsze nie spadną a po drugie nie stać Realu na taki transfer - bo wtedy oddadzą mistrza Barcelonie bez walki :] bo jak by było stać bo nie robili by z siebie idiotów z podchodami jak ostatnio ... a zapytali oficlajnie i złożyli oferte. Zresztą szkoda że nie napisałes o ofercie Lyonu :P Bo jest ciekawsza niż ta niewidzana przez nikogo Realu :P

Co do umowy to prosze Cie bo mówisz jak Niemcy :? Wmawiasz sobie to co dobre :? nowe metody Klinsmana :roll: Szkoda że nie czytałeś innych informacji na temat umowy bo obiecuje Ci że sa ciekawsze :!: Jak chce odejśc nich idzie do Fenerbehce :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2006, 18:16

brylancik pisze:teraz kiedy dużo będzie zależało od Capello to chyba nici z tego transferu.
Nie koniecznie. Capello raczej nie będzie miał nic przeciwko sprowadzeniu Diarry.
brylancik pisze:Z Robbenem nie wiem jak się ma sprawa ale zobaczymy pod koniec sierpnia
Calderon chce transfery zrobić do końca lipca, więc powinno się szybciej wyjaśnić. Jak twierdzi ojciec Arjena, który podobnie jak u Kaki jest również agentem zawodnika sam zainteresowany chciałby grać w przyszłym sezonie na Santiago Bernabeu. Szanse na transfer więc są. Nie wiadomo jednak jakiej sumy oczekuje Chelsea.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 18:24

RealFan prosze Cie po raz kolejny pokaż mi to gdzie - "Jak twierdzi ojciec Arjena, który podobnie jak u Kaki jest również agentem zawodnika sam zainteresowany chciałby grać w przyszłym sezonie na Santiago Bernabeu."

Bo aż obnażacie fanów Real których szanuje czy naprawe wierzysz w to co napisałe wyżej 3 posty ? Sądzisz że Romek to jakiś frajer którego da się zrobic na stary numer z pogadaniem sie pod stołem ? Chłopie w dzisiejszej piłke kontrakty są jak wyroki. :twisted:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 05 lip 2006, 18:32

Zaza nie do konca :) Zawsze mozna Arjena wymienic za starego R.Carlosa + szmalec. Natomiast co do Kaki ... to tylko kwestia ceny. Figo tez zaklinal sie na milosc do FCB, a Juve bredzilo, ze nie odda Zizu i co .... i sie znalezli na Santiago :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2006, 18:36

*_Zaza_*
Dyrektor sportowy Realu Madryt Prderag Mijatovic, przyznał, iż Arjen Robben zawodnik Chelsea Londyn, pragnie być zawodnikiem klubu, z Santiago Bernabeu.

Mijatovic dogadał się z ojcem Robbena, będącym jednocześnie agentem syna, który potwierdził wolę syna, do zmiany barw drużynowych. Mijatovic powiedział " Arjen wyraził już zgodę na gre w Realu, teraz pozostaje nam dogadać się z klubem"

Kibicom Realu pozostaje czekać, gdyż w ciągu najbliższych dni, tygodni sprawy transferowe powinny się ostatecznie wyjaśnić.

To cytat z http://www.real-madryt.com/

Z resztą podobne teksty pojawiały się już dość dawno.
*_Zaza_* pisze:Sądzisz że Romek to jakiś frajer którego da się zrobic na stary numer z pogadaniem sie pod stołem ?
A po co Romkowi Robben potrzebny? To nie on decyduje, tylko ewentualnie Mourinho, który sadza Holendra na ławce rezerwowych. Robben nie mówi takich rzeczy dlatego, że nie lubi Chelsea, Mourinho, czy coś tam innego z takich pierdół mu się nie podoba. On to mówi bo nie pasuje mu rola rezerwowego, a piłkarz tej klasy raczej ławki grzać nie chce.
*_Zaza_* pisze:Chłopie w dzisiejszej piłke kontrakty są jak wyroki.
Prawie jak wyroki. A prawie robi wielką różnicę. Jeśli tak by było w istocie, to po co w ogóle byłby potrzebny okres transferowy? Nie wliczając oczywiście zakupów ze słabych klubów, których najlepsi piłkarze chcą odejść by nie zmarnować sobie kariery.

Szerszen
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 05 lip 2006, 18:41

No swietny ten trener jako pierwszy ucieka z tonacego statku. Ciekawe co zrobi jak Real bedzie mial pod gorke?? A juz powoli ma bo Chelsea zlozyla do FIFA skarge na Real z powodu nielegalnych kontaktow w sprawie transferu Robbena.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 18:42

Assurbanipal w dzisiejszej piłce rządzą układy i kasa - tu sie zgodze ale na miłość boską my rozmawiamy o transferach na lini najmocniejszych klubów w europie - i zaden z nich nie nażeka na brak funduszy. To nie maja być operacje mercato na lini Real - Malaga, Real Ascoli czy Real Fulham. Wiec troche dystansu panowie bo każdy z tych prezydentów musiał tluć piane by wygrać :!:

Śledząc co dziennie Włoskie gazety i serwisy mercato wiem że Milan podczas tego mercato kupił już 14 napastników z czego 10 to pewka :] ale motto tego mercato brzmi Od słow do czynów w czasie mercato jest przepaśc - to nie znaczy że Real nie ma szans na transfery o których mowa. Ale na pewno znaczy to że hola hola jak mówi poseł Cymański. Jesli Real był by stanie zbudować nowa drużyne od zaraz - nie bawił by sie w podchodów. A zatrudnienie Fabio Capello jest też sposobem by to że on wykorzysta swoją wiedze i zrobi ile się da z tej drużyny... [plus nowe nabytki którym ufa]

Assurbanipal a jeszcze coś - zobacz do czego doprowadziła taktyka Pereza z Figo czy Zizou - teraz pytanie czy ktoś tam myśli czy powtórza błędy ? bo pikarzy można kupić ale sam wiesz. Mało razy Real był upokożony ? juz na nim ciążyła "ta Galaktyka"

RealFan pisze:Dyrektor sportowy Realu Madryt Prderag Mijatovic [...]

O ludzie żenada :? jak chcesz dawaj założymy sie o kase odnoście tego mercato może coś wygram :P wiesz rzecznik NASA powiedział że Perez leci w kosmos ....

Uważasz że Robben nie gra w Chelsea ? albo nie sa z niego zadowoleni ?

Edit

Szerszen strzał w "10" 8)

Jarzyna teraz to inaczej wyglada :roll: Milan - Chelsea ... czas na mające dobry ukłądy z Milanem - Manchester United i poparcie zawsze przyjaźnie nastawionej Barcelony :P Trzeba pamiętac też o nowym liderze G 14 panu Aulasie i Arsenalu :] Z dobrych źródeł wiem że jeśli prezydent Real stosował podobne sztuczki wobec Cristiano Ronaldo, Cesca i jakiegoś z graczy np. Barcelony to ['] będzie ciekawie na posiedzieniach FIFA :] Bo zawiązała się koalicja przeciw piano tłuką :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 20:13

No Capello w Madrycie to sie robi ciekawie, kilkakrotnie mowil, ze zostaje w Juve a tu 3 lata w Madrycie. Przynajmniej ja mam nadzieje, ze dostanie sporo zaufania. Tylko, ze z Juve zrobil zespol mocno defensywny, grajacy nieciekawie :cry: a na SB tak sie nie gra, ale mysle, ze spokojnie ise przestroi.
Co do Robbena to ten transfer staje sie coraz bardziej realny, podobnie KaKa :arrow: Calcio traci ogromnie. A jeszcze ciekawiej Calderon twierdzi, ze przyjscie do Realu Cesca jest pewne. Troche ciekawie, nawet bardzo sie robi w ?Madrycie, a bedzie jeszcze zaciag z Juve, jesli ten oczywiscie spadnie :P

Awatar użytkownika
Crash_Romeo
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 05 lip 2006, 20:24

Pojawił się news o ewentualnym transferze Cesca do Realu Madryt. Agent piłkarza Joseb Diaz poinformował niedawno, że możliwe jest przejście utalentowanego Hiszpana do Królewskich. Fabregas cały czas mówi że jest bardzo przywiązany do Arsenalu i nie chce odchodzić ale napewno gra w takim wielkim klubie i to w lidze w kraju w którym się urodził jest wielkim prestiżem... hm nie sądze że Wenger sprzeda tak utalentowanego zawodnika za żadne pieniądze świata. Jednak jest to okienko transferowe i takie spekulacje będą się pojawiac coraz częściej...

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 lip 2006, 20:28

No podobno Cesc Fabregas chciałby zagrać w barwach Realu, jeśli Arsenal zgodzi się na jego transfer to nic nie stanie na drodze grania w białych koszulkach Królewskich. Ciekawie zapowiada się ich skład, poza Kaką z Ligi Włoskiej, a dokładniej z Juve przyjść może Zabrotta, Cannavaro i Ibrahimovic. Tego ostatniego Calderon widzi w swoim klubie. Więc druga linia Madryckiego Realu zapowiada sie na prawdę imponująco.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2006, 20:30

el_nino pisze:Tego ostatniego Calderon widzi w swoim klubie. Więc druga linia Madryckiego Realu zapowiada sie na prawdę imponująco.
tak, a ty łudzisz się, ze oni wszyscy przyjdą do Realu ? wesołych świąt.
Jak to Zaza pisał, kilkaset mln euro musieliby wyłozyc, poza tym, ci piłkarze musieliby chcieć tam pójść.

Czyli juz Cesc i Reyes odpadają :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”