Dobrze wiesz czego wam brakuje. Meczycie się ze słabeuszami ligi, którzy tylko wybijają piłkę jak najdalej od bramki, a liczysz na PM!? W Porto i Monaco pewnie tez jeszcze liczę... zresztą nie tylko tam.fieldy pisze:Arsenal może wygrać choćby LM w tym sezonie. Skoro teraz doszliśmy do finału ? czego nam brakuje ?
Więc dlaczego Tottenham rządał powtórzenia meczu z ostatniej kolejki!? Bo im się tak podobało, czy coś po prostu było na rzeczy!?fieldy pisze:gówno wiesz - nie piszesz, prosta zasadastan_mic pisze:Dlaczego musieli pozatrówać piłkarzy Tottenham'u,
A więc liga "kopnij i biegnij" jest lepsza od Hiszpańskiej!? Ciekawe stwierdzenie!!fieldy pisze:to chyba świadczy o poziomie ligi, skoro sam przyznajesz, ze mieli wielki kryzysstan_mic pisze:Real mimo wielkigo kryzysu nawet przez chwilę nie wypadł z walki o miejsce na podium!!![]()
No jakoś cały czas od paru lat to słyszałem!! Źli ludzie byli za to odpowiedzialni!! Na pewno!!fieldy pisze:Reyes błyszczy z tego co mi wiadomo, nawet chciał go Real kupic ... po co im piłkarz, który nie błysazczystan_mic pisze:Dlaczego Reyes i Hleb stracili blask w Arsenal'upewnie źli ludzie zasiadają na stołkach odpowiedzialnych za transfery ...
He!! Nie liczył bym na to, ale grunt, że w siebie wierzysz!!fieldy pisze:widocznie mądrzejszy od ciebie jestemstan_mic pisze:Dokładnie przejżałeś mnie!! Ach Ty Holmes'ie... znowu mnie nakryłeś!!
Sorry za zwięzłość odpowiedzi, ale kobieta na mnie czeka więc muszę lecieć!!