FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1638

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 wrz 2012, 19:52

tutaj mam ciekawy link jeszcze, pique zagrywa piętą a pepe wzorcowo ląduje na dupie -

patrz, jeszcze tutaj pepe znalazłem, pięknie sie wyłożył przed królem -
jeden, w dodatku naciągany przykład przez 5 lat gry Portugalczyka w Realu i kilkunastu GD faktycznie przeczy tezie "przejście Pepe to dla waszych napastników missiom impossible".
czyli te wszystkie bramki dla barcelony podczas gd zawalił ramos albo carvalho? :lol:

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 17 wrz 2012, 19:59

Fajnie sie ogląda te rozpaczliwe próby udowodnienia swojej racji poprzez wklejanie piętki Pique,błędu Khediry czy rajdu podczas którego Pepe siedział w szatnii, ale już przestań robić z siebie durnia.

Awatar użytkownika
Mesjaszka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mesjaszka » 17 wrz 2012, 20:13

rekinho pisze:tutaj mam ciekawy link jeszcze, pique zagrywa piętą a pepe wzorcowo ląduje na dupie -

patrz, jeszcze tutaj pepe znalazłem, pięknie sie wyłożył przed królem -
jeden, w dodatku naciągany przykład przez 5 lat gry Portugalczyka w Realu i kilkunastu GD faktycznie przeczy tezie "przejście Pepe to dla waszych napastników missiom impossible".
czyli te wszystkie bramki dla barcelony podczas gd zawalił ramos albo carvalho? :lol:
Na tym pierwszym duży podmuch był skierowany na Pepe (może suszarkę ktoś włączył;)), a na drugim ślisko było :D
Ogólnie to nie trawie gościa, on dożywotnio zdyskwalifikowany powinien zostać :x

A jak tam dla Igły za kopnięcie jakaś kara jest? :roll:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 wrz 2012, 20:22

podczas którego Pepe siedział w szatnii, ale już przestań robić z siebie durnia.
ok

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 wrz 2012, 20:43

Jednak fajnie byłoby jakbyście zluzowali lekko. Wystarczający burdel robią boty, nie idźcie tą drogą.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 17 wrz 2012, 21:15

aveiro pisze:[ Zawodnik z którym wygranie pojedynku 1 na 1, to dla waszych napastników to missiom impossible.
:haha: brutalnie bici i upokarzani przez ostatnie lata po JEDNYM sezonie gdzie gdyby nie sedziowie skonczyliby jak zwykle tam gdzie ich miejsce w najnowszej historii futbolu a ten tu wyjezdza o jakims imposible i juz wskoczyli na swoja tradycyjna sciezke klubu milionlecia i najlepszych w supergalaktyce i niedoscignionych dla nikogo :haha: poki co to ten psudopilkarzyna niech osiagnie sukcesy pedro, messiego i villi to pogadamy.
pepe moze i jest dla niektorych jednym z najlepszych(napewno nie dla mnie-ramos tak, pepe nie) ale tylko dlatego ze gra w hiszpanii, w takiej anglii 2/3 sezonu spedzalby odbywajac kary. nikt by temu prostakowi nie darowal deptania i kopania rywali. w hiszpanii moze dokazywac swoim chamskim i niemajacym nic wspolnego z futbolem zachowaniem.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 wrz 2012, 21:31

przecież w lidze mistrzów było to samo - w meczu z lyonem zasłuzył na 2 czerwone kartki i kilka(naście) meczów zawieszenia a bezkarnie sobie biegał po boisku

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 wrz 2012, 23:02

Official: Pique has a foot injury and will be out between 2 and 3 weeks
Przy złych lotach Song-Mascherano na stoperze na GD? :lol:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 wrz 2012, 23:06

Mam nadzieję że Song nigdy więcej nie zagra na środku obrony. Był tragiczny i nie chcę go więcej na tej pozycji oglądać.
Od razu jak wszedł byłem przekonany że do obrony wróci Sergio a Song zajmie jego miejsce w środku pola. Wkurwił nie Tito.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 wrz 2012, 23:07

Magnum pisze:
Official: Pique has a foot injury and will be out between 2 and 3 weeks
Przy złych lotach Song-Mascherano na stoperze na GD? :lol:
No :roll: :?
Ale może być gorzej przy takim tempie wypadania stoperów, więc na razie nie ma co narzekać :badziewie:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2012, 8:34

Coscie tak cicho :P

Ja wiem ze to poczatek sezonu, ja wiem ze nie jest zle bo punkty zdobywamy ale jednak cos nie dziala tak jak powinno. Wczorajszy mecz ze Spartakiem to nie byla juz ( kolejny raz) ta magiczna Barcelona. Cos z druzyny wyplynelo po odejsciu Pepa i Tito nie potrafi tego przywrocic. Moze z czasem. Na chwile obecna gramy bardzo srednio i wczorajszy mecz byl tego przykladem.
Kolejny raz ogladalem Songa i boje sie ze to bedzie kolejny transfer z Arsenalu typu Hleb. W Srodku obrony to gral tak elektrycznie ze szybko zmienil pozycje.
Fajna zmiane dal Sanchez ktory ozywil gre Barcelony..
Messi przeszedl obok meczu a i tak strzelil 2 bramki :boruta:

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 20 wrz 2012, 8:41

Song :lol: Gran Derbi już można zapisać dla Realu. W środku z Masche i Songiem to nawet środek tabeli nas będzie ośmieszał. I znowu to samo co zawsze. Początek sezonu i wysyp kontuzji obrońców. Transfer typowego obrońcy jest obowiązkowy w nadchodzącym czasie. Nie ma, że Neymar tylko próbować wyrwać Hummelsa z BVB. Można by się pokusić o Boatenga z Bayernu.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 20 wrz 2012, 9:36

Bienias pisze:Coscie tak cicho :P

Ja wiem ze to poczaWczorajszy mecz ze Spartakiem to nie byla juz ( kolejny raz) ta magiczna Barcelona. Cos z druzyny wyplynelo po odejsciu Pepa i Tito nie potrafi tego przywrocic.
patrzysz na calosc-narazie ciezko wszystko ocenic, przypomne ze za pepa w grupie na cn wygrywal rubin a szachtior mial taki mecz ze po 10 muinutach powinien prowadzic 4-0 i nikt by nie mial pretensji. to jest wrzesien na takie wyniki radzilbym nie patrzec-podobnie na lige. wszystko sie rozegra na wiosne-i wtedy zostawia sie wrazenie-dobre lub zle- jakie pozostaje w pamieci- teraz to zabawa w piaskownicy.

a co do songa to jest dramatycznie slaby w obronie ale o tym kazdy wiedzial nie wiem jakim cudem nie wszedl bartra i to jest pierwszy powazny klops tito w tym sezonie. gra songiem na stoperze to bedzie powtorka z czygrynskim. facet sie zalamie bo hiszpanskie ekipy zrobia z niego kotlety mielone.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2012, 10:53

koleś z sezonu na sezon przestawiał się z defensywnego pomocnika na ofensywnego, a w Barcelonie na stoperze gra, nie idźcie tą drogą :lol:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 20 wrz 2012, 10:56

Powtórzę się, ale mam nadzieję że na stoperze grał nie będzie. Październikowe GD będę oglądał z trybun i jak mi Song spierdoli mecz to ma przejebane.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”