Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sie 2006, 19:36
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2006, 23:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sie 2006, 23:59

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2006, 0:17
fieldy pisze:Jest tak jak pisałem, zaraz po losowaniu - Arsenal w LM,
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 0:24
Ja jestem spokojny, bo nie dojdzie do takiej sytuacji, ze Wenger go sprzeda i nie kupi Ribery'ego. IMO jest to niemożliwe.duch99 pisze:Pozostała jeszcze kwestia wspomnianego wcześniej Reyesa. Skoro nie zagrała ani minuty to jego przyszłość w Londynie wcale nie jest taka pewna Rolling Eyes Tak jak piszesz fieldy - pewnie jutro wszystkie gazety na Wyspach i w Hiszpanii będę pisały o jego transferze na Santiago Bernbaeu - do czego mam jednak nadzieję nie dojdzie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2006, 0:32
Najlpiej gdyby przyszedł Ribery i został Reyes, choć chyba taka opcja jest mało prawdopodobna. Co do Ribery'ego to już sam się w tym pogubiłem, bo najpierw czytamy, że chcę grać w Arsenalu, potem postanawia zostać w Marsylii, następnie w prasie pojawiają się plotki, że Wenger chcę go kupić za 20 milionów, a w innych, że nie chcę Francuza w Londynie. Przecież to materiał na dobrą piłkarską telenowelęfieldy pisze:Ja jestem spokojny, bo nie dojdzie do takiej sytuacji, ze Wenger go sprzeda i nie kupi Ribery'ego.
fieldy pisze:Wiec sprzeda Reyesa, tylko wtedy jesli bedziemy już mieli Francuza
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sie 2006, 0:49
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 0:53
nie wydaje mi się, u nas na pewno dostałby wiecej, no i w takim Fener, któe też go chciało - tez by mu nie szczędzili.Berik pisze:Jestem ciekaw ile bedzie zarabial, bo to moze byc jestem z glownych czynnikow, jak zwykle zreszta.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sie 2006, 0:58
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 sie 2006, 14:04
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 14:37
szkoda, że odeśłali Tony'ego z powrotem, jak on jest za słaby na drugą ligę, to ja już nic nie wiem,guru pisze:P.S. Dzisiaj Sunderland-Birmingham, do boju Kanonierzy!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 sie 2006, 16:41
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arsfan » 09 sie 2006, 17:29
arsfan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 09 sie 2006, 17:58
Dżokere

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sie 2006, 18:09
Dżokere pisze:Kupno lewego obrońcy lub zatrzymanie Ashleya. - To chyba największe marzenie Wengera
Bardzo mało prawdopodobne, wręcz niemożliwe. Zresztą Wenger nie wspominał o tym co by szukał zastępcy dla Cola.Dżokere pisze:Khalid Boulahrouz
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio