Forza Wisła !
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 29 sie 2006, 11:56
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2006, 0:17
Jednak będzie Sevilla (ostanio pojawiły się wiadomości, że Wisla podpisala tylko z Sevillą list intencjonalny i będą problemy z kwotą, jaką miałaby otrzymać Sevilla) . I dobre.Zapowiadany na 20 lub 21 września mecz Wisły z FC Sevilla z okazji jubileuszu 100–lecia krakowskiego klubu dojdzie do skutku. Wczoraj wieczorem, po posiedzeniu zarządu, zapewniał o tym wiceprezes i rzecznik prasowy Wisły SSA Jerzy Jurczyński. – Nie wiem, skąd wzięły się informacje, że spotkanie się nie odbędzie. To prawda, że trwały trudne negocjacje finansowe, ale udało się osiągnąć porozumienie – dodał Jurczyński.
Władzom Wisły zależało na tym, aby ceny biletów nie były wygórowane, aby każdy chętny kibic mógł zobaczyć na stadionie przy Reymonta drużynę, która w tym roku zdobyła Puchar UEFA i Superpuchar. Dla trenera Dana Petrescu ważniejsze od tego jubileuszowego meczu jest dobre przygotowanie zespołu do kolejnych spotkań ligowych i konfrontacji z Iraklísem Saloniki w I rundzie Pucharu UEFA.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 30 sie 2006, 11:13
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 30 sie 2006, 11:46
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 12:35
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 30 sie 2006, 12:41
Varga wznowił treningi po kontuzji i będzie niebawem zdolny do gry, a Kaczorowski ponoć siedzi w Szczecinie na rehabilitacji. Chociaż czytałem ze uciekł bo Dan za cięzkie treningi narzuciłdeltinho pisze:
Mam pytanie do zorientownych: co się dzieje z Kaczorowskim i Vargą (za tego drugiego poszły jakies niemałe pieniądze).
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 12:53
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2006, 13:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 13:12
Po mistrzostwach świata, kiedu na zachodzie właściwie dopiero zaczynał się właściwy okres transferowy, to chyba tylko największy optymista mógł liczyć na transfer kogoś z tej dwójki. Choć z drugiej strony znalazł się chętny na Kosowskiegopiwus pisze:przecież założenie było "co najmniej milion za Baszczyńskiego bądź Sobola". Kto mógł przypuszczać, że nikt ich nie będzie chciał?
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 sie 2006, 13:19
Nie zrozumiałem o co Ci w tym momencie chodziło. O jakie ryzyko w przypadku Gołosia? Nie bierz tego jako napinki tylko ja serio nie wiem o co Ci chodzi.piwus pisze:nie ma sensu ryzykować (jak z Gołosiem, czy Vargą właśnie)
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2006, 13:19
Milion złotych za wybijającego się gracza... spadkowej drużyny dla mistrza Polski było dużym ryzykiem, bo nie wiadomo jak się sprawdzi w roli "dyrygenta" zespołu. Nikt nie wspominał, że inwestycja na przyszłość - Gołoś miał grać.brylancik pisze:O jakie ryzyko w przypadku Gołosia?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 30 sie 2006, 13:31
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2006, 13:41
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 13:47
Wyszło śmieszne porównanie ale wiem o co Ci chodzi. I oczywiscie 3 słabsze mecze to nie jest wielka tragedia. Pytanie tylko jakie 3 mecze.piwus pisze: Co do tego o napisałeś wcześniej o Baszczu i Sobolu... Van Bommel ma zastąpić Ballacka w Bayernie po roku na ławce. Więc trzy mecze nie mogą przekreślać całej kariery, szczególnie, że wcześniej zainteresowanie reprezntantami Polski było.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 sie 2006, 13:59
Chyba że to chodzipiwus pisze:Nikt nie wspominał, że inwestycja na przyszłość - Gołoś miał grać.
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio