Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 14 paź 2015, 22:14
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 paź 2015, 12:35
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 paź 2015, 12:38
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 paź 2015, 12:38
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2015, 13:13
nie wiem czy stracila, ale z koncem poprzedniego sezonu wygasly jej prawa do CdR oraz superpucharu.Professor Chaos pisze:TVP straciła CDR? Bo nie widzę w programie
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 paź 2015, 18:37
Przedłużyli promocję, ale już się skończyła. Dostałam maila, że można 50% taniej na rok toto wykupić. Niech się pchają, patałachy.EnJoy pisze:też Wam wyłączyli Eleven w nc+ ?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 paź 2015, 20:46
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 paź 2015, 20:52
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 paź 2015, 21:02
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 paź 2015, 21:54
wloski nie dziw się,że ktoś się wkurza,że teraz karzą mu płacić dodatkowo za ligi,które były w ofercie nc+ w momencie podpisywania umowy i małe znaczenie ma tutaj fakt,że kwota niewielka.IMO abonenci,którzy posiadają całą paczkę Canal+ powinni mieć Eleveny za free.wloski pisze:Nie czaje po co się oburzać, ktoś chce kupić kupuje, ktoś nie chce to korzysta z czego innego.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 paź 2015, 22:06
Płacę za NC+ 110zł i podpisując umowę patrzyłam głównie pod kątem sportu. Spoko, 7zł niby mało, ale dlaczego mam jeszcze dopłacać? Ktoś mi obniżył abonament, kiedy oferta stała się gorsza i zabrali mi to, co miałam w umowie? No cóż, nie bardzowloski pisze:Nie czaje po co się oburzać, ktoś chce kupić kupuje, ktoś nie chce to korzysta z czego innego. Pamiętam "stare abonamenty" Cyfry i N, to co dzisiaj płacę to jest jakieś 30% tego, gdybym chciał przed połączeniem mieć wszystkie ligi i LM. Rozumiem oburzenie, że niedawno było wszystko w pakiecie, a teraz trzeba za to zapłacić, ale takie prawa rynku. Można zawsze czekać na to gdy pojawi się w kablówce (w jednej tylko jest) i Polsacie i ciągnąć abonament z Polsatu i Cyfry, gdzie nie tylko ponowią się nam kanały, ale taki abonament wyjdzie nam sporo drożej, bo przecież ten Polsatowski nie otrzymamy z Elevenami za 8 zł. A co do tych 16, to myślę, że to kwestia negocjacji.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 paź 2015, 22:45
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 paź 2015, 22:58
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 paź 2015, 6:23
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 paź 2015, 6:46
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl