FMy - Strona 166

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 lip 2005, 8:42

N o to moze ja tez sie pochwale.....Gram Wisła Kraków wlasnie zaczolem 3 sezon.Moje sukcesy??? Wiec 2xMIstrz,2xPuchar polski,2x PUCHAR UEFA,2xSuperpuchar Europy nio i 2x dostalem sie do ligi mistrzow ale w tym sezononie zamierzam ja wygrac 8) 8) 8) 8) Moj Sklad :
-----------------------------Bravo(Piekutowski)--------------------------------
Głowacki(Koubsky)---NAldo(Petre)---Krizanac(STRAK)---Fawcett(Golanski)
----------------------------GUarin ( Gołos,KWiek)------------------------------
Grisales(Orteman,K.Bak)--Szymkowiak(Ederson)--Zienczuk(Soto,Khanye)
------------------Mokoena(Franek, Kuzba)--Zurawski(Kaviedes)----------

Mam jeszcze w cholere innych zawodnikow : Valdivia,Burduli,Brozek P i P........... itp..

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 lip 2005, 9:47

viadro pisze:
Pasztet pisze:jaka polecacie taxę do realu najlepszą??? bo kilka juz testowalem ale to ciagle nie to :? :?:
zagraj tak
----NŚ-----NŚ----
OPL----OPŚ----OPP
-------PŚ---------
OL---OŚ---OŚ---OP
--------BR-------
ja nią miałem skromnie w sezonie 2 stracone bramki i ponad 150 strzelonych, ale znudzila mi się taka gra, a potem sav zepsół...
no taka tez gralem podobną :P a teraz testuje taką

^-------NŚ-^-NŚ-----^
||-----------||---------||
||-------- OPŚ-------||
PL---------------------PP
----------DPŚ-----------
OL---OŚ---OŚ-----OP--

:wink: jak narazie wygralem z fenerbahce w CL 6:0 i z kims w lodze 5:0, z barcą 3:1

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 23 lip 2005, 10:06

zagraj tak
----NŚ-----NŚ----
OPL----OPŚ----OPP
-------PŚ---------
OL---OŚ---OŚ---OP
--------BR-------
ja nią miałem skromnie w sezonie 2 stracone bramki i ponad 150 strzelonych, ale znudzila mi się taka gra, a potem sav zepsół

....w realu to se mozesz grac kazda taktyka.taka gra na dluzszamete nie ma sensu bo jest za latwa

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 lip 2005, 11:14

Potrzebuje ofensywnego srodkowego pomocnika i Napastnika do Wisły Krakow,gram 3 sezon... PLizis pomocy. !!!

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 23 lip 2005, 11:54

jackieboy Wysłany: Sob 23.07.2005 11:14 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Potrzebuje ofensywnego srodkowego pomocnika i Napastnika do Wisły Krakow,gram 3 sezon... PLizis pomocy. !!!

of. pom: zawadzki (wystarczy samo jego uderzenie z dystansu...), renzo pozzi, vilakazi (ale pewnie ktos go juz kupil), radzewicz(nikt inny nie przychodzi mi do glowy)
napastnik: mosquera(z river, powinien miec 19 lat), mokoena(tak jak vilakazi), scorza, matusovic(z banika), wilson(bardzo skuteczny)
-----------------------------------------------------------------------------------
mam pytanie: co trzeba zrobic, aby uzyskac pozwolonie na prace. gram hull city i probuje sciagnac ok. 30 pilkarzy z poza europy, czekam na pozwolenie a potem pisze ze zawislo w prozni :? na razie udalo mi sie sciagnac 3, ale np. takiego adu, czy horacio peralta nie moge a kontrakt uzgodnilem. czy tylko w anglii tak jest ??[/quote]

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 lip 2005, 12:15

Dzieki za pomoc....sprawdze ich jeszcze raz :) ale jakby cos komus sie jeszcze perzypomnialo to bardzo prosze......FAjnie by bylo jakby to byl koles z wolnego transferu.... :wink:
Dzieki

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 23 lip 2005, 12:44

z wolnego transferu to juz ci chyba nie pomoge, bo nie wiem jakich aktualnie tam masz. jesli chcesz sobie ulatwic szukanie to polecam program fm scout, przez jakis czas za jego pomoca sciagalem zawodnikow i musze przyznac ze bez niego nie odkrylbym wiekszosc talentow w tej grze. duzo osob ktore gra w fm-a sadzi, ze to psuje cala zabawe, ale w moim przypadku bylo odwrotnie, bo najbardziej lubie w tej grze robic transfery!

warto tez patrzec jakimi zawodnikami sa zainteresowane te lepsze kluby (przede wszystkim z ligi hiszpanskiej, angielskiej , czasami wloskiej, itd.), bo jezeli zawodnik jest tani i malo znany (albo ktory tylko jest w grze) to znaczy ze jest to jakis talencik. najwiecej jest ich na poczatku gry. ja np. teraz grajac hull city sciaglem w ten sposob 3 pilkarzy(wczesniej o tym pisalem) i o dziwo wybrali moja oferte a nie barcelony, chelsea, czy valencii. gostek chcial 500?tygodniowo a ja mu dalem 1000?, aby przebic oferty innych klubow, chociaz grajac wisla krakow, zawsze wybierali oferty wiekszych klubow a dawali mu 2x mniej.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 15:02

a kim grasz ze potrzebujesz ofensywnego pomocnika
?? osobiscie polecam Edersona do słabszych klubów a do lepszych oczywiscie Adu który dobrze sobie radziw 2 linii 8)

Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 23 lip 2005, 15:35

GianBuffon napisal:
mam pytanie: co trzeba zrobic, aby uzyskac pozwolonie na prace. gram hull city i probuje sciagnac ok. 30 pilkarzy z poza europy, czekam na pozwolenie a potem pisze ze zawislo w prozni :? na razie udalo mi sie sciagnac 3, ale np. takiego adu, czy horacio peralta nie moge a kontrakt uzgodnilem. czy tylko w anglii tak jest ??[/quote][/quote]

Odpowiadam:
Nie sciagniesz takich piłkarzy do ligi Angielskiej bo do Premiership 8) mozesz sciagnac tylko takich ktorzy juz grali w jakiejs druzynie Europejskiej przez kilka lat. W innych ligach takiego czegos nie ma ale sa ograniczniki np.
Mozesz na mecz wystawic nie wiecej niz czterech zawodnikow spoza UE.
Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 17:35

Liguera jest jeszcze dobry jako ofensywny środkowy pomocnik 8)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 lip 2005, 18:56

shevcento pisze:Liguera jest jeszcze dobry jako ofensywny środkowy pomocnik 8)

No gram Wisła Kraków.Ale Edersona mam a Liguera i adu sa juz niedostepni dla mnie <sa w wiekszych klubach>...kasa nie gra roli tylko zeby chcielie miec nie zaduzy kontrakt....

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 23 lip 2005, 20:25

Mam prośbe ma ktoś linki do:
-Facepack 2 Bundesligi
-Logopack -----\\-------
-kitspack -----\\------

z góry dzieki.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 23 lip 2005, 21:27

Czy po paru sezonach w FM pojawia się jakaś Polska gwiazda pytam sie tych co już grają kilka sezonów ?? Jeśli tak to jak sie nazywa .

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 23 lip 2005, 22:04

Scyzoryk pisze:Czy po paru sezonach w FM pojawia się jakaś Polska gwiazda pytam sie tych co już grają kilka sezonów ?? Jeśli tak to jak sie nazywa .
moze sie pojawi ...ale u kazdego bedzie nazywac sie inaczej !!! ... ja gram teraz 2 lige angielska ..Olham United !! mam 20 tysiecy do wydania kupe forsy ,,, :P za free przygarnolem Krola i Skrzypka ..... a gracie a patchami i uptad-ami ?? bo bez patchy jest o wiele latwiej ... FORZA INTER!

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 23:09

Ja gram z patchem 5.0.2 miałem 5.0.3 ale instalowałem od nowa grę i juz wgrałem tylko podstawowy patch i uptada z nowymi składami 8) bo szczerze mowiąc dziwnie by mi się grało ze składami z początku sezonu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”