Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 gru 2012, 10:25
No wszystko ladnie pieknie ale nie po to wydano 40 baniek zeby robic z gwiazdy Serie A klon Pedro. Napastnik ma strzelac gole a Alexis tego nie robi. Kolejnym faktem jest zatracona umiejetnosc dryblingu. Jak przychodzil wszyscy liczyli ze wreszcie bedzie ktos kto zrobi przewage w ataku i zacznie wygrywac pojedynki z obroncami. A tak musimy cieszyc sie ze Alexis potrafi zrobic korytarz. Pomine fakt, ze Pedro, Tello, Cuenca czy tez Villa robia to non stop ale nikt nawet na pilka.pl nie odwazyl sie o tym wspominac by nie byc "drugim Murawskim"1 bramka, to w glownej mierze jego zasluga. wiem, ze Iniesta podawal do Leo (zadna magiczna asysta, jakby nie patrzec, to Leo w [ch**] zrobil obroncow a nie Andres podal), ale zwroccie uwage, co robi Alexis podczas tej bramki. kapitalnie zabral 2 obroncow dla Leo, tworzac 'korytarz', w ktory wbiega Argentynczyl i pizga gola nr 85. dla mnie swietna "asysta" Alexisa, nie Iniesty. pozniej kilka niegroznych strat, ale wydaje mi sie, ze wiecej odbiorow i to jakich odbiorow, pamietamy wszyscy 2 grozne kontry Barcy, po ktorych powinni zamknac ten mecz w 2 polowie i przede wszystkim jego podanie do Pedro, ktory zjebal koncertowo ta sytuacje 1/1. Alexis nie byl tak widoczny jak powiedzmy Iniesta, ale wykonal tytaniczna prace
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 gru 2012, 10:35
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 gru 2012, 10:45
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 gru 2012, 11:00
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 11 gru 2012, 12:39
barcelowicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 gru 2012, 13:03
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 gru 2012, 13:13
A co miał Guardiola do powiedzenia w kwestii Toure. Yaya to był ulubieniec wielu, wiem, że mógł grywac trochę więcej, ale także bez przesady. Jeśli chodzi o Toure to rozeszło się tylko i wyłącznie o kasę. Po pierwsze o kasę dla niego bo nikt zdrowy takiej kasy jak w City by mu nie dał w Barcelonie, bo po prostu nie znaczył dla tego klubu tyle, a po drugie kasa dla agenta jaka była zagwarantowana przy następnym transferze. Toure mógł zostać w Barcelonie rok ale i tak cała farsa związana z jego agentem by wróciła. Seluk i tak będzie chciał jeszcze gdzieś upchnąć Toure chyba, że mu City jakąś kasę da, żeby go zamknąć.BarcaQzYN pisze:Ciągle tęsknie za Yaya Toure. Powtarzam się, ale nigdy nie wybaczę Guardioli, że Iworyjczyka już u nas nie ma.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 gru 2012, 13:24
Klauzula i podatek.barcelowicz pisze:
Nie mogę zrozumieć, czemu wtedy nie dołożyliśmy 5-10 baniek i nie skusiliśmy się na Kunia, dla którego priorytetem był wtedy rozwój sportowy, najlepiej w Hiszpanii, lecz nie u odwiecznego rywala.
To samo wrażenie mam z Songiem. Skąpiliśmy na Javiego Martineza, który byłby wzmocnieniem zarówno środka obrony jak i równorzędnym zmiennikiem
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 gru 2012, 13:27
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 11 gru 2012, 13:33
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 gru 2012, 13:35
Jako pivotowi ?BarcaQzYN pisze: Wiadomo, fajnie, że wychowanek gra w pierwszym składzie, ale do poziomu Toure to mu jeszcze bardzo daleko.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 11 gru 2012, 13:45
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 gru 2012, 13:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 gru 2012, 13:55
bo pedro gra na innej pozycji w reprezentacjiBardziej miałbym tu pretensje do Pedro, który w kadrze narodowej ładnie wykańcza akcje, a u nas lami po całości.
a ja wiem, trzymać mi tego nurasa z daleka od barcelonyJa swego czasu chciałem bardzo Suareza. Ale czy na dziś byłaby to dobra opcja - nie wiem
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio