No i jest szansa na rewanz.. forma jest a wiec jak nie teraz to chyba nigdy
FORZA ROMA !!!!
Vendetta !! HONOR CALCIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 14 mar 2008, 16:38
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 14 mar 2008, 16:41
Co Ty pieprzysz ? Barca tak jak cała reszta musi grać swoje mecze i nic w losowaniu nie było z góry zaplanowane. A że los po trzech latach się zmienił to tylko wypada się cieszyćczeher pisze:Barca kuchennymi drzwiami do 1/2
Straszneczeher pisze:i jeszcze Barca wygra LM
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2008, 16:43
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 mar 2008, 16:47
Moofasa pisze:Barca tak jak reszta czekała na losowanie i nic nie było z góry zaplanowane.
Moofasa pisze:Co Ty pieprzysz ?
niestetyMoofasa pisze:Straszne
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 14 mar 2008, 16:50
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 mar 2008, 16:56
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2008, 16:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 14 mar 2008, 16:59
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 mar 2008, 17:01
No MU zawsze trafia na piekielnie mocnych rywali. Pozaznie Lille i te sprawy.Kamil232 pisze:Natomiast szcześcia Chelsea mnie przeraża...w FA CUP zawsze dostawali kmiotów i teraz najpierw Olimpiakos, a teraz Fener...nosz kur;/ to samo Barcelona...Celtic, a teraz Schalke <sciana>I jak to porównać do nas, Arsenalu czy Romy....eh, no ale jeśli mamy wygrac to mamy i nie ma co płakać. Ale coś mam złe przeczucia...w ciągu roku trzeci raz być lepszym w dwumeczu? ajjat:D boje się, ale ufam ze tak będzie.
Yukasz pisze:Fajnie a lepiej z punktu widzenia Londyńczyków żeby na ławce Chelsea siedział Mourinho i grali padakę jak na początku sezonu czy nawet woźny za którego kadencji idzie im dobrze? Zresztą wasz trener też jest zajebisty, nie bez powodu już na pół roku przed zakończeniem sezonu większość kibiców Barcy chciała go posłać tam gdzie widać ciemność a teraz codziennie zastanawiają się który trener byłby dla was najlepszy. I ja myślę że mielibyście z Chelsea trudniej niż z niejednym rywalem - raz to forma (ich i wasza) a dwa to Ten Cate który zna Barcelonę jak własną kieszeń No ale nie ma Mou wiec są słabi.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 mar 2008, 17:06
Jarzinho pisze: No MU zawsze trafia na piekielnie mocnych rywali. Pozaznie Lille i te sprawy.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 mar 2008, 18:26
Rzeczywiscie z tymi pionkami jakimi sa gacze Celticu zarowno Milan jak i Manchester nie bardzo sobie radzili. Z Schalke tez mialo sobie Porto latwo poradzic...czeher pisze: Gdzie ja napisalem o ukartowaniu czegos ?? ZZe Barca nie czekala, nawet napisalem analogie do MilanuCo nie zmeinia faktu ze takie losowanie niemniej daje im bez wiekszego wysilku 1/2 a wiec kuchenne drzwi bez wiekszego wysilku bo za rywali pionki - Celtic, Schalke
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2008, 18:40
W tym roku trafiło się takich dwóch "słabych" ćwerćfinalistów i powstał lament. Chciałbym jednak nadmienić, że kluby Schalke i Fenerbahce zaszły tak daleko, że za cholerę sobie tego nie odpuszczą. Przypomne również, że ich droga do tego etapu rozgrywek nie należała do najłatwiejszych. Turcy w grupie wyeliminowali przecież PSV, CSKA a potem poradzili sobie z Sevillą, zaś Niemcy wyszli z grupy kosztem Valnci (czemu nikt o tym nie wspomina) a następnie wyeliminowali faworyzowane Porto. Dlaczego, więc te kluby nie miałyby sprawić niespodzianki i awansować do półfinału jak np. Villareal w 2006 roku, gdzie po awansie z wyrównanej grupy z ledwością pokonali Rangersów i potem w ćwerćfinale prawdziwy boom - wygrana z Interem.mistyk pisze:Rzeczywiscie z tymi pionkami jakimi sa gacze Celticu zarowno Milan jak i Manchester nie bardzo sobie radzili. Z Schalke tez mialo sobie Porto latwo poradzic...czeher pisze: Gdzie ja napisalem o ukartowaniu czegos ?? ZZe Barca nie czekala, nawet napisalem analogie do MilanuCo nie zmeinia faktu ze takie losowanie niemniej daje im bez wiekszego wysilku 1/2 a wiec kuchenne drzwi bez wiekszego wysilku bo za rywali pionki - Celtic, Schalke
Fakt, ze Schalke to najslabsza druzyna na tym etapie, ale nabiegac sie z nimi tez trzeba bedzie.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2008, 18:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 mar 2008, 18:59
A więc ekipy nie lepsze od siebie. To naprawdę nie był jakiś nadzwyczajny wyczyn IMO.Ebi pisze:Turcy w grupie wyeliminowali przecież PSV, CSKA
Tutaj rzeczywiście brawa dla Turków. Nie lekceważę ich i nie chciałem na nich trafić.Ebi pisze:a potem poradzili sobie z Sevillą
Kosztem TRAGICZNEJ (bo tragicznej to za mało powiedziane) Valencii, którą jest (a przynajmniej wtedy był) w stanie pokonać każdy. Z Porto rzeczywiście dali radę.Ebi pisze:zaś Niemcy wyszli z grupy kosztem Valnci (czemu nikt o tym nie wspomina) a następnie wyeliminowali faworyzowane Porto.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2008, 19:29
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio