Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 kwie 2008, 15:02
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 15:36
Kamil232 pisze:Mówię, że to jest Manchester United- u nas zawsze dawało się szansę swoim wychowankom
Simpson imo ssie , poprostu nie da sobie rady i pewno w to lato odejdzie. Hutton - Tottenham dopiero co go kupil za 9 mln , myslisz ze ile za niego zazadaja ? 20 ? 30 ? Za taka cene mozemy miec znanego i posiadajacego juz wlasna marke Alvesa albo Lahma. Ale to pewnie i tak cie nie przekonuje, bo potrzeba na pałe brytola...Kamil232 pisze:Na prawej obronie bym dał szansę Simpsonowi, tudzież wolałbym Huttona niż jakiegoś Bosingwe.
Na skrzydło? Bentley, Young.
Szczerze mowiac widzialem go kilka razy. Narazie sie nie wypowiem na temat umiejetnosci, ale jednego mi w nim brak - takiej walki i takiego serca co widze np u RooKamil232 pisze:Na Atak? Jest taki jeden zachwyca w Championship i strzelił więcej goli niż Bendtner w zeszłym sezonie w tej samej lidze, nazywa się Campbell.
Kamil232 pisze:A teraz tego samego oczekujesz w United. Ja nie, ja chce mieć w zespole przynajmniej kilku(nie całą 11 zebyś znowu tak nie pisał) wychowanków czy graczy którzy mają w sercu United jak np. Evans
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 kwie 2008, 15:55
W Podstawie mamy Rio, Garego(Browna), Carricka, Scholesa, Rooney'a czy nawet Giggsa. To połowa pierwszej 11-stki! I oto mi właśnie chodzi.W podstawie zostalo nam 3 wychowankow , reszta gracze kupieni, nie wazne skad czy z kraju czy z zagranicy.
To się okaże. Ja wiem, że po erze Fabregasa, Ronaldo i Rooney'a to jak się w wieku 18 lat nie zachwyca to się ssie...ale na szczeście to nie ty jesteś zadnym menadżerem, bo byśmy byli drugą Barcelona. Gracze posprowadzani na swoje pozycje niby świetny niby na każdej pozycji grajek z wielkimi umiejetnościami i to oni jak na razie ssają.Simpson imo ssie , poprostu nie da sobie rady i pewno w to lato odejdzie
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 16:35
Kamil232 pisze:W Podstawie mamy Rio, Garego(Browna), Carricka, Scholesa, Rooney'a czy nawet Giggsa. To połowa pierwszej 11-stki! I oto mi właśnie chodzi.
Kamil232 pisze:Ja wiem, że po erze Fabregasa, Ronaldo i Rooney'a to jak się w wieku 18 lat nie zachwyca to się ssie...
Tak, glownym i najwazniejszym powodem tego ze Barca gra w tym sezonie słabo jest polityka transferowaKamil232 pisze:ale na szczeście to nie ty jesteś zadnym menadżerem, bo byśmy byli drugą Barcelona. Gracze posprowadzani na swoje pozycje niby świetny niby na każdej pozycji grajek z wielkimi umiejetnościami i to oni jak na razie ssają.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 14 kwie 2008, 17:14
a ja nierozumiem jednej rzeczy........czemu ty tak nie lubisz tego Simpsonaboskigonzo pisze: Nie o to chodzi![]()
Zrozum ze gdyby Simpson byl naprawde dobry to nie tułał by sie teraz po wypozyczeniach , tylko jak np. Pique siedzial na ławie i czekal na swoja szanse , albo grał za Browna, ktoremu konczy sie kontrakt w tym roku i raczej nie zostanie u nas![]()
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 14 kwie 2008, 17:23
Kubańczyk pisze:Wprawdzie z Evertonem zagrał slabiutko,ale z Wigan spisywał się znakomicie
majer13

Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 18:00
Kubańczyk pisze:a ja nierozumiem jednej rzeczy........czemu ty tak nie lubisz tego Simpsona Question Chłopak zagrał parę meczy w pierwszym składzie(ja go oglądałem tylko z Wigan i Evertonem).Wprawdzie z Evertonem zagrał slabiutko,ale z Wigan spisywał się znakomicie.Naprawde dajmy chłopakowi szansę bo on ma potencjał,i własnie takimi wypozyczeniami zdobywa potrzebne mu doświadczenie.Pique też był wypożyczony rok temu,a ostatnio z Arsenalem zagrał bardzo dobry mecz. Już wnioskujesz że stać go jedynie na grę w Derby czy innym Sunderlandzie,a ja na miejscu sir Alexa dałbym mu szansę.
majer13 pisze:Według mnie na chwilę obecną nie mamy takiego WYCHOWANKA który byłby wstanie na takim poziomie grać i tak jest bolesna prawda Sad
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 14 kwie 2008, 18:07
boskigonzo pisze:Jest . Brandy Wink
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 18:13
majer13 pisze:Jeden to trochę mało Rolling Eyes
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 14 kwie 2008, 18:47
boskigonzo pisze:a z ktorej strony on taki swietny ?:| chyba z profiluplinert pisze:park (notabene swietny)
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 18:59
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 14 kwie 2008, 19:15
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 kwie 2008, 19:27
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 14 kwie 2008, 19:32
oj momencik ja tak nie mówiłemKamil232 pisze: tak tak macie racje....<sciana>
no ale ja wiem jak się wypożycza to znaczy ze to jest cienias...
Kubańczyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio