Real Madryt (zbiorczy) - Strona 167

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 paź 2005, 15:47

Wiem o tym że są to dwaj inni zawodnicy ale Baptista z musu, moze grać an dm, zobacz obecną forme Gravesena i Garci, naweet Helguera byl by zbawieniem na tej pozycji, tylko postaw Woodgate w obronie to znowu podwyzszy stan konta przeciwnika . Ciekawi mnie kiedy tozostanie on kimś zastąpiony, bardzo podbobny do niego jest Essien, szkoda że juz w Chelsea..

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 14 paź 2005, 16:09

Toudinho pisze:Nom odkryłem to dopiero dziś bo wczoraj ejszcze ejgo występ był niepewny cwanaiczku

Jakbym tego nie wiedzial :? A ty to niby robisz za serwis informacyjny Realu Madryt :?
Toudinho pisze:Aha szkoda że ciagle studjuje jedną taktyke...

Malo jeszcze wiesz :?
Toudinho pisze:Nie czepiaj się wszystkiego

Nie wszystkiego, tylko glupoty.
Toudinho pisze:wszyscy będą Cię ignorować
Wrescie !!
Toudinho pisze:imperatorze Smithu legndo żywa tego forum

Zamilcz niewierny slugo !
Toudinho pisze:więc napewno wie z czym to się je
Ciekawe czy posolil? Tak apropo to ze wie jak sie gra na Pivocie nie znaczy ze bedzie zastepca niezastapionego.
Toudinho pisze:moga myślec ozmianach klubu...

A lawka zostanie pusta :?
bagg pisze:Gdzieś w głębi duszy wiedziałem, że jeśli ktokolwiek to napiszę to to będzie Toudinho

Po prostu napisal na swoim poziomie, nie win go za to.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 paź 2005, 23:42

Smithu pisze:

Jakbym tego nie wiedzial A ty to niby robisz za serwis informacyjny Realu Madryt

To po co czytasz, napewno nie jeden kibic nie Realu odwiedza ten temat, więc jeśli przeczyta jakas informacje bedzie wiedzial co i jak. No ale poza tobą nikt nie moze napisać czegoś związanego z Realem.

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 15 paź 2005, 7:27

Perezowi jakby co Smithu nie zazdroszczę, czego? kasy? Czy pieniądze są w życiu najważniejsze? Wiem, że to one teraz współtworzą piłkę (patrz-> Chelsea chociażby) ale mnie one nie obchodzą, jeśli chodzi o piłkę...Jakby pieniądze w piłce grały, to już by to piłka nożna nie była, tylko jakiś teleturniej, czy inne takie chwyty...
Że kibicuje Liverpoolowi-Taki gust, dla mnie mistrzami mogą być, tak jak dla ciebie teraz Real...Czy ie wniosłem nic sensownego :?: Możliwe...dla mnie to ma sens i znaczenie-jak już powiedziałem taki gust!
A że o gustach się nie dyskutuje wiem i dlatego kończę.

Pozdro 4 all.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 paź 2005, 8:54

Dzisiaj pierwszy konkretny sprawdzian w tym sezonie dla Realu w lidze. Zobaczymy co pokażą bożyszzce tłumów, "przekładam nogę nad piłką" Robinho, oraz snjaper Ronaldo.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 paź 2005, 9:53

Toudinho pisze:No ale poza tobą nikt nie moze napisać czegoś związanego z Realem.

Jasne ze moze, ale niech napisze cos nowego choc :?
PiDi pisze:czego? kasy?

Kasy, zawodnikow, sukcesow, histori itd., itp. ...
PiDi pisze:dlatego kończę

Ufff ...

Yyyy, robinho nie gra w pierwszym skladzie, natomiast co do roniego to sam jestem bardzo ciekaw.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 paź 2005, 22:14

A tymczasem Real już prowadzi 1:0, Atletico w dziesiątkę. Ładnie.
Ciekawe czemu Ronaldo strzelał - z tego co pamiętam Zidane miał karne strzelać?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 paź 2005, 22:28

Ronaldo strzela karne bo, jak narazie nie chybia, no i pozwoli mu zdobyc Pichichi czy zlotego buta, jak narazie idzie mu dobrze...

Niewątpliwei mecz nam się ulożyl oby to wykorzystać.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 paź 2005, 22:33

No jak tak dalej grać będzie, to Pichichi powędruje właśnie do niego...
Martwi mnie Baptista, coś nie błyszczy w Realu - Ramos gra dobrze, Robinho miewa przebłyski, a Bestia? Niby w Primera zadomowiony, a coś nie bardzo :/ Może faktycznie na pivota by go Luxe dał, a do ofensywy kogoś sprowadził, hm...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 paź 2005, 22:39

Ronaldo w tym sezonie prezętuje się bardzo dobrze, asystuje strzela, świetnei rozumie się z Robsonem, jak narazie ejstem pod wrazeniem jego gry. A Bestia gra dziś na Mediapunta być moze po przerwie ujrzymy tam Robsona a Bestia przejdzie na DM.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 paź 2005, 23:54

Ronaldo hat-trick :D wielki mecz Brazylijczyka :D 3-0 i zwycięstwo w derbach...jestem szczęśliwy :) Pichichi blisko :D w Madrycie rządzi Real...przynajmniej do meczu z Getafe ;]

Edit: Ronaldo najprawdopodobniej strzelił, choc mozliwe ze jest to samobój Perey i niestety Ronaldo opuszcza na noszach :/

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 paź 2005, 0:11

No niestety na noszach ale gol prawdpodobnie dla Ronaldo, oby to niebylo coś groźnego...Cieszy postawa Realu w konczu coś grają wejscie Gutiego troche orzywiło mecz tak samo Robinho...jest dobrze...a Barcelona wraca na swoje nalezyte miejsce w srodku tabeli.

Adamek pokazał klase dobry dzień :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 paź 2005, 0:32

Ronaldo jednak zaliczony hattrick , ale niestety skręcona kostka i najprawdopodobniej nie zagra z Rosenborgiem :/ szkoda, bo Brazylijczyk w świetnej formie :D...Derby dla Realu bezapelacyjnie, dobra gra calej drużyny, brawa dla Ramosa, który dwoił się i troił, zeby powstrzymać Torresa i to mu się udało...wejście Gutka ożywiło mecz i widac, że Guti jest w formie i chyba miejsce w składzie mu się nalezy....Barcelona zremisowała, a Gran Derby się zbliża :D...

wsit
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wsit » 16 paź 2005, 0:39

pięknie!! bardzo pozytywny dzień... adamek, real 3:0 wygrał, w dodatku barca 3:3!!!

nie myślałem, że będzie aż 3:0 !!! dziś pełno hat tricków :) smolarek, ronaldo (bo ponoć ta bramka przypisana jemu), altintop, niejaki michele z udinese i jeszcze klose :o

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 paź 2005, 2:17

Bonso pisze:Ronaldo hat-trick

To była samobój Perey :roll: on wbił do bramki i przy okazji wycią Ronaldo.

Szkoda ze ten mecz tak sie ułozył od początku bo spadło jego tempo i aktrakcyjnośc. Atletico w 10 jakoś nie miało pomysłu. Petrovowi dziś prawa naga służyła tylko do biedania a szkoda bo sama lewa nie zwojoju wiele. El Nino magiczny ale do 20 metra Batman nie latał za bardzo a Real konsekwentnie i to przyniosło skutek. Karny był jak nic ale kartka to już inna strawa. Zizu nic nie grał widać zmiana na Gutiego była jak "zastrzyk" (sorry za porównania :roll: ) wniusł bardzo dużo w gra Realu. Ronaldo ta drugą brame strzelił w najgorszym momecie meczu dla Atletico bo oni wtedy jeszcze próbowali a tu jedno podanie zgłebi i 2;0. Przy trzecie bramke ucierpiał chyba mocno :? pauza ?

Patrza na gra Robinho w tym sezonie to kibice Realu powinny prosić Boga by prasa i działacze Real nie zaczeli mówić o "Królu Footballu" czy "magicznym chłopcu" bo teraz to jest mu najmniej potrzebne. Widać w nim jedna taka rzecz która widze (widziałem ?) w napastniku rossonerich. Alberto Gilardino - mianowicie zagubienie z powodu klubu klimaty i wszystkiego innego. Transfer = inny swiat, inna piłka, inne cele, inne zycie, inne myślanie, inna przyszłośc ... :wink:

To tyle dobranoc :P
FORZA MILAN

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”