Sprawa przejęcia klubu wraca:
http://www.lfc.pl/index.php?id=34327
Będzie kasa, nie będzie Beniteza.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 gru 2009, 16:05
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 27 gru 2009, 11:48
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2009, 11:59
bo miał zastąpić w tym spotkaniu Mascherano, który ma bana i ponoć do tego kontuzje.smudge_90 pisze:Inna rzecz, która mnie zdziwiła, to fakt, że Aquilani wystawiony był jako najbardziej cofnięty środkowy pomocnik. Nawet Lucas grał wyżej![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 27 gru 2009, 12:43
Zdaje sobie z tego sprawę. Jestem ciekawy gdzie grać będzie Włoch po powrocie Mascherano. Pewnie zostanie ustawiony tak jak wczoraj Lucas, czyli trochę tu, trochę tam. Kompletnie bez ładu i składu.fieldy pisze:bo miał zastąpić w tym spotkaniu Mascherano, który ma bana i ponoć do tego kontuzje.
I tu się nie zgodzę, ponieważ akurat Aquilani, jako jeden z niewielu, był aktywny i do piłek wychodził. Dostawał ich jednak mało, a kiedy już tak się działo szybko się ich pozbywał. Ciężko mu było zagrać jakąś kluczową piłkę zważywszy na pozycję na jakiej grał.fieldy pisze:W ogóle mało kto mógł się wczoraj podobać. Zdecydowanie za dużo niedokładnych piłek, mało wychodzenia na pozycję
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2009, 12:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 gru 2009, 14:15
Nie przesadzaj z tym, że rzadko się mylił, bo było wręcz przeciwnie - często w głupi sposób tracił piłkę. Poza tym w oczy rzuca się to, że Włoch nie czuje jeszcze angielskiej piłki. Często był spóźniony, za długo myślał gdzie i jak podać. Jednak można mu wybaczyć, to debiut był.smudge_90 pisze:Zagrał dobry mecz, szczególnie w pierwszych 45 minutach, często starał się wyjść do podań, bardzo rzadko się mylił.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 27 gru 2009, 20:41
O jop twoju macZainteresowanie Babelem wyraził Bayern Monachium, Dossena miałby przejść do Napoli, a Woronin znajduje się na liście życzeń Panathinaikosu Ateny. "The Reds" chcieliby zarobić na piłkarzach około 18 milionów funtów.
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 gru 2009, 22:23
A Ja jestem zdania że 15 są na pewno wyciągnąć Babel ma potencjał i powiedzmy w Bundeslidze powinien sobie bez większych problemów tam dać radę. A Woronin jakby na to nie patrzeć jest bardzo doświadczony i umiejętności też posiada a jak dołożyć do tego Włocha to to 15 milionów jak najbarziej do zarobieniaSexyBitch pisze:O jop twoju mac Za takie zera 18 mln funtow chciec ;o . Jak dostana 10 za wszsytkich to z pocalowaniem reki niech biora .
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 gru 2009, 22:49
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2009, 22:54
fakt ręka była, ale czy powinno się takie rzeczy gwizdać ? Uderzył głową i piłka otarła się o rekę, ani specjalnie nie zmieniła kierunku, ani tym bardziej nie było to zamierzone. Ja wiem, że pewnie 9 na 10 by to gwizdnęło, ale czy nie powinno się takie coś puszczać ?Cris7 pisze:BTW, ewidentnie karny należał się gospodarzom, sędzia się nie popisał.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 gru 2009, 22:55
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2009, 23:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 gru 2009, 23:03
Ja będę się upierał, że karny być powinien. To zupełnie inna sytuacja niż kiedy zawodnik drużyny atakującej z bliskiej odległości kopnie piłkę w wystawioną rękę przeciwnika. Ale tutaj obrońca Liverpoolu(Insua bodajże) sam sobie odbił piłkę głową w rękę. W dodatku jeśli się nie mylę pomogło mu to piłkę przyjąć.fieldy pisze: fakt ręka była, ale czy powinno się takie rzeczy gwizdać ? Uderzył głową i piłka otarła się o rekę, ani specjalnie nie zmieniła kierunku, ani tym bardziej nie było to zamierzone. Ja wiem, że pewnie 9 na 10 by to gwizdnęło, ale czy nie powinno się takie coś puszczać ?
Tutaj już zdecydowanie się zgodzę. Włoch nie zaprezentował niczego ciekawego. Statystyk nie widziałem, ale oglądając mecz nie zauważyłem jakiejś mega liczby odbiorów w jego wykonaniu, ciekawych podań również. Rzut wolny uderzył może nieźle, ale zdecydowanie niecelnie. No, ale może dajmy mu jeszcze czas, dopiero uczy się co to Premiershipfieldy pisze: Aquilani póki co fatalnie gra, dziś żadnych pozytywów w jego grze nie dostrzegłem, masa niedokładnych podań. Fajny w Villi ten młody chłopak, Albrighton.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 gru 2009, 23:08
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 29 gru 2009, 23:15
sudden
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio