Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2012, 11:59
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 13 gru 2012, 11:59
Taaa, i na necie napisali Ci, że Cesc grający od 10. do 16. roku życia w Barcelonie to wychowanek Arsenalu, Pique spędzający od 10. roku życia 7 lat w FCB to wychowanek MU, a Messi grający od 12. roku życia w FCB to wychowanek Rosario. Iker tak napisał na swoim blogu czy Roncero w swoim szmatławcu?cloner pisze:barcelowicz, nie oglądam meczów Barcelony, bo są nudne. Wziąłem kadrę i sprawdziłem czyimi są wychowankami.
Powiedzcie mi wg przepisów uefa, jakiego klubu wychowankiem jest ten zawodnik: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13172
barcelowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 gru 2012, 12:00
NIe. Modne jest teraz tępić debilizmRosberg pisze:To teraz modne byc antyBarca.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 13 gru 2012, 12:05
Jak siła argumentów jest nijaka, to używa się argumentu siły?bartbuks pisze:NIe. Modne jest teraz tępić debilizmRosberg pisze:To teraz modne byc antyBarca.btw proponuję aby każdy z Was wyszedł Kostkiem na solo i to wyjaśnił po męsku
barcelowicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 13 gru 2012, 12:06
Znając realia tego forum ktoś to za chwilę zinterpretuje w ten sposób - być za Barcą = być debilembartbuks pisze:NIe. Modne jest teraz tępić debilizmRosberg pisze:To teraz modne byc antyBarca.![]()
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 13 gru 2012, 12:08
Jak chcesz tepic "debilizm" to idz pierwszy na solo wyjasnisz nam wiele.bartbuks pisze:NIe. Modne jest teraz tępić debilizmRosberg pisze:To teraz modne byc antyBarca.btw proponuję aby każdy z Was wyszedł Kostkiem na solo i to wyjaśnił po męsku
Rosberg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 gru 2012, 12:08
Ty jesteś taki głupi czy po prostu niedoinformowany. Chodzi mi o ostatnie zdanie. Po tym zdaniu nie wiem czy można cię normalnie traktować.cloner pisze:Czyli jak ktoś zaczął grać dopiero w wieku 19 lat (niemożliwe jest spełnienie 3 lat) to nie jest wychowankiem żadnego klubu? Przepis bezsensowny.
Za wychowanka danego klubu uznaje się zawodnika, który w wieku juniorskim (w drużynach juniorskich) spędził najdłuższy okres czasu.
Boromir: ja nigdzie nie napisałem, że Pique czy Fabregas nie są wychowankami. Sens miał byc taki, że FCB sprowadziła ich dopiero gdy zaczęli prezentowac odpowiedni poziom.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 13 gru 2012, 12:09
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 gru 2012, 12:10
No własnie o to chodzi. Wystarczy tutaj iskierka, a zbiegają się jak muchy do (wiadomo czego)MeToYou pisze:Znając realia tego forum ktoś to za chwilę zinterpretuje w ten sposób - być za Barcą = być debilem
Wpadł cloner, zrobił dym zaprzeczając sobie a wszyscy spina.
Nie biję słabszych. A druga sprawa, że pewnie czyha tutaj gdzieś kuman i zaraz by podał mnie do sąduRosberg pisze:Jak chcesz tepic "debilizm" to idz pierwszy na solo wyjasnisz nam wiele.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2012, 12:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 gru 2012, 12:15
Wg przepisów które panują w PL, wychowanek to zawodnik który spędził w klubie co najmniej 4 lata przed ukończeniem 21 lat. Czyli w mojej interpretacji taki Fabregas, to wychowanek zarówno Arsenalu jak i Barcybartbuks pisze:Wystarczy, że jeden by spokojnie w poście wytłumaczył Kostkowi jak to wg przepisów wygląda
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 13 gru 2012, 12:15
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 gru 2012, 12:17
Orła, na logikę.cloner pisze:Czyim wychowankiem jest zawodnik, którego link wkleilem.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 gru 2012, 12:18
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2012, 12:21
No nie wiem, tam zaczął grać dopiero gdy miał 19 lat. Wcześniej wojsko, a jeszcze wcześniej prawie całe życie w juniorach PB (na początku krótko u siebie w Łagiewnikach), stąd moje pytanie.Orła, na logikę.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio