Piłka w TV - Strona 168

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: Piłka w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 paź 2015, 22:13

Platforma nc+ pozyskała na wyłączność prawa telewizyjne do transmisji rozgrywek Copa del Rey. Najlepsze hiszpańskie kluby, w tym czołowe zespoły La Liga: FC Barcelonę, Real Madryt, Atletico Madryt czy Sevillę, rywalizujące o prestiżowy Puchar Króla, będzie można oglądać w kanałach nc+ już od 28 października przez trzy najbliższe sezony.

Rozgrywki, których tradycja sięga 1902 roku cieszą się dużym zainteresowaniem i popularnością na całym świecie. Od 1977 roku noszą nazwę Pucharu Króla (Copa del Rey). Największą liczbę pucharów w swojej kolekcji ma FC Barcelona, która wygrywając rozgrywki w ubiegłym sezonie zdobyła to trofeum po raz 27 w historii. 23 razy po Puchar sięgali piłkarze Athletic Bilbao, 19 triumfów zanotował Real Madryt.

Najlepsze kluby występujące w La Liga przystąpią do rywalizacji o Puchar Króla od IV rundy. Mecze tego etapu rozgrywek widzowie nc+ będą mogli zobaczyć 2 i 16 grudnia, Wyjątek stanowi FC Barcelona, która swój mecz rozegra awansem już 28 października. Kolejne rundy – 1/8 finału, ćwierćfinał i półfinał – będą rozgrywane od stycznia 2016 roku.

- Cieszę się, że mogę przekazać naszym abonentom wiadomość o pozyskaniu praw do Copa del Rey. Transmisje z tych prestiżowych rozgrywek będą idealnym uzupełnieniem oferty nc+ dla fanów futbolu, szczególnie w czasie zimowej przerwy w rodzimej Ekstraklasie. Puchar Króla jest zupełnie nową pozycją w naszym portfolio i liczymy na wysokie wyniki oglądalności, zwłaszcza w przypadku spotkań z udziałem najlepszych hiszpańskich drużyn – mówi Michał Jarocki, dyrektor ds. sportu nc+.

Pierwszy mecze Copa del Rey będzie można zobaczyć w CANAL+ SPORT już w środę, 28 października o 20:25, kiedy FC Barcelona zagra z Villanovense. Pozostałe drużyny La Liga dołączą do rywalizacji w grudniu. Najciekawsze pary wyłonione w październikowym losowaniu IV rundy to: Real Betis – Sporting Gijon, Rayo Vallecano – Getafe oraz Real Madryt – Cadiz.

Platforma nc+ zapewnia swoim widzom szeroki dostęp do transmisji z największych wydarzeń sportowych na świecie w ramach bogatej i zróżnicowanej oferty. W kanałach własnych (CANAL+, CANAL+ SPORT, CANAL+ SPORT2 i nSport+) transmituje m.in. rozgrywki Ligi Mistrzów UEFA, Ligi Europy UEFA, polskiej Ekstraklasy oraz angielskiej Barclays Premier League, a także najlepszej żużlowej ligi świata - PGE Ekstraligi, prestiżowego cyklu Speedway Grand Prix czy Velux EHF Ligi Mistrzów piłki ręcznej. Ponadto na antenach nc+ można oglądać m.in. koszykówkę (Turkish Airlines Euroleague), tenis (Davis Cup i Fed Cup), rugby (Puchar 6 Narodów), gale bokserskie, MMA (Bellator), golf (PGA European Tour, w tym US Open i PGA Championship) czy żeglarstwo (America`s Cup).

czytaj wiecej: http://www.canalplus.pl/sport/aktualnos ... z3pi823aIb
Zapewne wstawią, nie ma co się denerwować ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 paź 2015, 22:30

Marco Van Basten pisze:Ja mam umowę na 2 lata. 6 miesięcy za 71,90 zł, potem 18 miesięcy za 89,90. Średnio wychodzi 85,4 zł miesięcznie. Plus teoretycznie dorzucę Eleven za 7,95 zł to mam cały sportowy pakiet za 93,35 zł. Nie ma tragedii. W czasach Cyfry płaciło się większe sumy.
To prawda, najwięcej płaciłam 160zł. Taka cena za lojalność od początku ich istnienia :D Po zerwaniu umowy za taką samą ofertę płaciłam 2x mniej. Wspaniała polityka :angry2: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 164

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 paź 2015, 8:51

Dzisiaj na TVP 1 o 20.30 Wolfsburg - Bayern - mecz godny finału Pucharu Niemiec, a to dopiero druga runda...

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 27 paź 2015, 14:50

farciarz, ja sobie nawet rezerw Barcelony w CdR nie pooglądam normalnie, bo nc+ wszystko pokradło... I było stawać się najlepszą ligą świata?! ;)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 164

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 paź 2015, 17:43

ycu pisze:farciarz, ja sobie nawet rezerw Barcelony w CdR nie pooglądam normalnie, bo nc+ wszystko pokradło... I było stawać się najlepszą ligą świata?! ;)
Fakt, kibice BL nie mają na co narzekać, jeśli w kablówce mają jeszcze Eurosport 2 (jak ja :) ) i do tego ZDF (transmisje LM - tego niestety mi brakuje, no ale już trudno, raz na jakiś czas można się przemęczyć na streamie :P ).

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 paź 2015, 11:50

Jakis czas temu wreszcie sie zebralem w sobie i wypowiedzialem umowe UPC. Teraz co 3 dni dostaje sms albo maila z jakas promocja lub propozycja. Najgorsze w tym wszystkim jest ze dalej nie traktuja klienta powaznie poniewaz skladana oferta jest gorsza anizeli ta, ktora otrzymalem telefonicznie 3 miesiace temu. W kazdym razie czekam i dalej blefeuje bo jedyna dostepna dla mnie alternatywa jest satelita, ktorej nie podlacze z uwagi na okablowanie mieszkania. Jednoczesnie juz sie nastawilem psychicznie ze Eleven nie bedzie w UPC. Ich slynne negocjacje wygladaja jak te z kanalem nsport.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 21 lis 2015, 12:58

Da radę gdzieś obejrzeć Kanały eleven za pomocą ps4? Ta aplikacja player.pl to jakieś gówno.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 27 lis 2015, 16:40

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 gru 2015, 16:54

Już oficjalnie - 3 kolejne sezony Premier League w C+. Czyli jednak nie pozbywają się wszystkiego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2015, 17:25

poprawili mi humor w ten nędzny deszczowy, ponury dzień. nie trzeba będzie na razie bawić się w szukanie nowej platformy :ozob:

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 gru 2015, 17:28

Jeeeeeeeest, najlepsza liga świata wciąż w C+, przedłużamy umowę w takim razie. :love:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 gru 2015, 18:16

piotrcies pisze:Już oficjalnie - 3 kolejne sezony Premier League w C+. Czyli jednak nie pozbywają się wszystkiego.
Super wieść, dla mnie to podstawa :)

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 28 sty 2016, 17:37

Obrazek
Można rzec wreszcie ale te patałachy chcą dodatkowego hajsu :roftl3: Pójdę 9.02 i spytam się czy można zrezygnować z pakietu Kids na rzecz Elevenów, albo niech się gonią.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sty 2016, 17:42

Wszędzie tak jest więc nie masz co się fatygować. Możesz odmówić i nie płacić. To prywatny dostawca

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 28 sty 2016, 17:59

tymczasem w player.pl promocja 11zł sie skonczyla, teraz 16zł kosztuje eleven

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”