Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 18 kwie 2026, 10:38
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 kwie 2026, 22:22
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 18 kwie 2026, 23:56

1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 19 kwie 2026, 0:27
dias

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 19 kwie 2026, 9:47
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 kwie 2026, 6:50
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 20 kwie 2026, 9:46
Niech pojedzie na mundial jako piłkarz Pogoni. Zawsze to dla klubu jakiś prestiż i trochę $ wpadnie.
Zostawiłbym, wciąż względnie młody, do ułożenia. Poza tym widać zaangażowanie. Warto jeszcze dać szansę.
Eh, to nie tak miało być, chociaż pewnie wielu nie wierzyło, że on się ogarnie. Z jednej strony pozytywna postać w szatni, marketingowo też robi robote (ostatnio był w Świnoujściu w jakiejś szkole). Piłkarsko z jednej strony widać, że kopał na poważnym poziomie ale z drugiej, fizycznie wciąż wrak. Nie wiem
Niech zostanie, ale bez opaski kapitana i bez znaczącej roli, raczej na końcówki/ostatnie 30 minut, mimo że forma słaba, to jednak całościowo jest ważną postacią.
Sporo stracił i traci przez kontuzje. Ale ja bym mu zaproponował umowę, potrafi być solidny.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2026, 10:30
Nie wiem czy przyjście Czubaka jest możliwe. Obiło mi się o uszy, że dostal u nas odprawę, tj. kasę do końca czerwca, ale pracować nigdzie indziej nie może ponoć w tym okresie
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 kwie 2026, 10:44
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 kwie 2026, 12:46
Kontrakt ma więc pewnie zostanie i taka rola byłaby spoko pod warunkiem że jednak będzie jakaś forma. Teraz nie nadaje się do niczego innego niż ławka.
Średnio mnie to interesuje. To jest typowy szrot, odejdzie i będzie się tułać po egzotyce na poziomie naszej drugiej ligi.
Ale co układać? Jest po prostu słaby i elektryczny. Gubi krycie, źle się ustawia, piłki celnie nie poda.zaangażowanie to daje Grosik ale o tym dalej.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 20 kwie 2026, 16:09
zrobili w zespole wieże Babel
ciernisty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 20 kwie 2026, 16:46
FILIPPO828

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 kwie 2026, 18:01
A jak dla mnie to będzie błąd. Zaczął grać na przedłużenie kontraktu (stare, znałem). W tym roku 34 lata, drugiego Grosika nie trzeba nam.
Przema
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio