---> Rap <--- - Strona 168

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 02 wrz 2011, 13:48

Doniu też zaczepiał Mesa, jak przystało na XXI wiek, na Facebooku :lol:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 15:19

Ta, Jechanie Donia za to że nigdy nie ukrywał że idzie w komercję? A Gdzie sokół i jego ekipa występująca na Viva komet?Pezet błagający gimbusów na FB by głosowali na jego przeboje? Tede i Eska?

Chada chciał przykozaczyć i ośmieszyć Donia tak samo jak Tede myślał, że Peja nie zareaguje po Zielonej Górze. I to w takim kawałku jak "A pamiętasz jak". :rotfl: Taki wielki z niego gangsta. Chciał przypodować się gimbuskom na wakacje. Beka, bo do dzisiaj ten sterydowy lamer nie odpowiedział na zarzuty Gabi co do więzienia. Nie zdziwiłbym się jakby te jego wszystkie uliczne teksty były jedną wielką ściemą.

Pieprzyć gangsterów na pokaz;>

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 wrz 2011, 16:41

nie z Pihem ale z czolowka pierwszej ligi w a pamietasz jak
z Pihem też ostatnio , dograli się jakiemuś DJowi na mixtape , nawet teledysk wyszedł do tego kawałka.
Chada nagrał niezła płytę, co nie zmienia faktu że jest to prosty człowiek.
jestem ciekawy czy to źle być prostym człowiekiem

Dziwi mnie poziom forum , jak można słuchać rapu i kibicować komuś takiemu jak Doniu? Dla mnie to ten sam poziom co Mezo i Liber :/

Beka, bo do dzisiaj ten sterydowy lamer nie odpowiedział na zarzuty Gabi co do więzienia. Nie zdziwiłbym się jakby te jego wszystkie uliczne teksty były jedną wielką ściemą.
haha nieźle się uśmiałem , twój post wygląda jak komentarze pod newsami na hip-hop.pl , zmień nick na sexpert albo lucek na majku ma garść panczy :D sterydowy lamer hehe :D pewnie był festem w więzieniu bo Gabi Ci tak powiedziała co ? ah sorry pewnie masz 16 lat i nie wiesz co to fest :D pozostaje Ci słuchać pseudo raperki z Płocka ;)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 16:52

twój post wygląda jak komentarze pod newsami na hip-hop.pl , zmień nick na sexpert albo lucek na majku ma garść panczy :D
Wow. Jaki Punch ;P Skąd go wziąłeś? od Chady?
To powiedz mistrzu który z zarzutów Donia na Chadę jest nieprawdziwy co?No poszukaj;P

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 wrz 2011, 17:07

tak Chada mi go zapodał. feście.

pathetic. słuchaj Donia , my w przerażającej większości będziemy słuchać rapu czyli m.in Chady.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 17:10

pathetic. słuchaj Donia , my w przerażającej większości będziemy słuchać rapu czyli m.in Chady.
Dobra to teraz poćwicz czytanie ze zrozumieniem i powiedz mi gdzie ja napisałem, że słucham Donia?
Odniosłem się tylko , że śmieszne są te napinki uliczniaków i tyle, sam kilka utworów Chady lubię ale to nie znaczy że nie mogę krytykować jego czy Hemp gru za to że robią akcje dla gimbusów.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 wrz 2011, 17:32

Bienias pisze:Podales wyjatki z rap sceny i sam teraz zastanow sie czy Doniu pasuje do tego grona artystow.

Niepraaaawda. To nie są wyjątki, bo podałem pierwsze z brzegu przykłady. Na Vivie leci rap od jakiegoś czasu. Zresztą zacząłeś od tego, że Doniu leci na vivie, a teraz piszesz, że Prosto leci na vivie, bo prezentuje wysoki poziom artystyczny. To jak jest w końcu?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 wrz 2011, 20:28

Łona wypuścił drugi singiel, płytę można już zamawiać, a ja się jaram. Coraz mniej mnie na tej polskiej cenie ciekawi, ale Łona i Webber zawsze warci sprawdzenia.

Awatar użytkownika
Andrys
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 15 wrz 2011, 0:08

Tak, szykuje się dobry materiał, ale niedługo (bodajże 20 września) B.O.K również wydaje album. Wreszcie. No i Tet jakoś w październiku, a on także zawsze warty odsłuchu.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2011, 1:02

Andrys_FCB pisze: No i Tet jakoś w październiku, a on także zawsze warty odsłuchu.
Taaa.Jasne. A Ciebie ktoś zapraszał na to forum? :?

A Bisz niech przestanie tak pluć, będzie bardziej słuchalny.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 wrz 2011, 1:43

no wlasnie jak smiesz przeszkadzac w monologu Crisa?!

ja tam katuje Game'a i Lil Wayne'a :D pierwszy rozjebał zmieniając klimat drugi hmm wyniki sprzedaży mówia wszystko , najlepszy raper obok Em w USA obecnie bynajmniej pod wzgledem sprzedajności swojego wizerunku choć dla mnie w rapie też czołówka mimo ze mało kto w naszym kraju słucha takiego rapu :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2011, 2:10

Etus2 pisze:no wlasnie jak smiesz przeszkadzac w monologu Crisa?!
Ty też!
Etus2 pisze:ja tam katuje Game'a i Lil Wayne'a :D pierwszy rozjebał zmieniając klimat drugi hmm wyniki sprzedaży mówia wszystko , najlepszy raper obok Em w USA obecnie bynajmniej pod wzgledem sprzedajności swojego wizerunku choć dla mnie w rapie też czołówka mimo ze mało kto w naszym kraju słucha takiego rapu :P

Game dla mnie nagrał jakieś pół dobrego albumu. To trochę za mało przy tak wielkiej konkurencji w 2011.
Tha Carter IV nie przebił III, ale to na pewno mocna pozycja. Wayne płynie świetnie po bitach, rzuca mocne wersy, ale do poprzedniczki mu trochę zabrakło. W tym roku największe wrażenie zrobił na mnie WTT(ale że to będzie dobra płyta było już wiadomo po zeszłorocznym solo Kanye) i nowe twarze, czyli Kendrick Lamar i Big K.R.I.T. Obaj nagrali mistrzowskie płyty, ale jeśli bym miał wybrać lepszą to chyba jednak będzie to Kendrick Lamar i jego Section 80. Kapitalny album bez słabego numeru.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2011, 15:02

Sokół "ojej, widze, ze nasz klip a zwlaszcza moje zwrotki z Pieniadze nie smierdza wywolaly sporo ciekawych komentarzy. he he. jesli ktos nie ma kasy to idzie ja zarobic lub skombinowac, tylko lamusy siedza na dupie i placza ze nie maja. ja zaczynalem od spania na klatce a potem mieszkania u Pona, bo nie mialem innej opcji. dzis, wczoraj ani nigdy nie bylem socjalista ktory czeka na zapomoge. nieu...daczni...cy, ktorzy czekaja na to, az rzad im pomoze, maja przejebane. wezcie sie [k****] do roboty zamiast wylewac zolc, ze macie gorzej niz ja, bo ja na starcie mialem gorzej niz 99% z was. skonczmy ten jebany kult biedy i pokrzywdzenia. nie dajcie sie tez wkrecic ze hajs jest najwazniejszy. wszystko to macie w tamtym kawalku. a teraz [k****] rusz sie i zrob to. Prosto!"

:beer: Jego slowa sa prawdziwe jak zycie.
Bardzo dobrze ze w polskim rapie kroluja tacy ludzie jak Sokół.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 paź 2011, 16:15

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2011, 20:47

- undergroundowy kawałek kołobrzeskiego zi0ma

Kanye West & Jay-Z - Niggas In Paris (ORIGINAL SONG) - 2:24 czy to nie jest czasem taylor z odd future ? do tego te dubstepowe brzmienie od 2:43

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”