Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 02 wrz 2011, 13:48
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 15:19
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 wrz 2011, 16:41
z Pihem też ostatnio , dograli się jakiemuś DJowi na mixtape , nawet teledysk wyszedł do tego kawałka.nie z Pihem ale z czolowka pierwszej ligi w a pamietasz jak
jestem ciekawy czy to źle być prostym człowiekiemChada nagrał niezła płytę, co nie zmienia faktu że jest to prosty człowiek.
haha nieźle się uśmiałem , twój post wygląda jak komentarze pod newsami na hip-hop.pl , zmień nick na sexpert albo lucek na majku ma garść panczyBeka, bo do dzisiaj ten sterydowy lamer nie odpowiedział na zarzuty Gabi co do więzienia. Nie zdziwiłbym się jakby te jego wszystkie uliczne teksty były jedną wielką ściemą.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 16:52
Wow. Jaki Punchtwój post wygląda jak komentarze pod newsami na hip-hop.pl , zmień nick na sexpert albo lucek na majku ma garść panczy
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 wrz 2011, 17:07
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 02 wrz 2011, 17:10
Dobra to teraz poćwicz czytanie ze zrozumieniem i powiedz mi gdzie ja napisałem, że słucham Donia?pathetic. słuchaj Donia , my w przerażającej większości będziemy słuchać rapu czyli m.in Chady.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 wrz 2011, 17:32
Bienias pisze:Podales wyjatki z rap sceny i sam teraz zastanow sie czy Doniu pasuje do tego grona artystow.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 wrz 2011, 20:28
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 15 wrz 2011, 0:08
Andrys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2011, 1:02
Taaa.Jasne. A Ciebie ktoś zapraszał na to forum?Andrys_FCB pisze: No i Tet jakoś w październiku, a on także zawsze warty odsłuchu.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 wrz 2011, 1:43
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 wrz 2011, 2:10
Ty też!Etus2 pisze:no wlasnie jak smiesz przeszkadzac w monologu Crisa?!
Etus2 pisze:ja tam katuje Game'a i Lil Wayne'apierwszy rozjebał zmieniając klimat drugi hmm wyniki sprzedaży mówia wszystko , najlepszy raper obok Em w USA obecnie bynajmniej pod wzgledem sprzedajności swojego wizerunku choć dla mnie w rapie też czołówka mimo ze mało kto w naszym kraju słucha takiego rapu
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 wrz 2011, 15:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2011, 20:47
kaczy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio