No tak powinniem napisać że jako jedyni z Europybellus pisze:Ja tam nie mam pretensji do Brazylii, że nie byli na podium na Mistrzostwach Europy. Trochę dystansu.ddemon pisze:jako jedyni we wszystkich najważniejszych imprezach w tym roku zawsze na podium
Wcześniej liczyłem że z 8 miejsca wskoczymy na 4 miejsce...Wyprzedzamy wiadomo Bułgarię,Kubę gdyż ten turniej nam 40 pkt więcej niż Kuba przy stracie 24 do nich,Serbów również wyprzedzamy (65 pkt więcej przy stracie 34),wyprzedzamy USA(50 pkt więcej przy stracie 37,5) i Odrabiamy 20 pkt do Włochów( z 46,5 pkt przewagi będą mieli nad nami 26,5 pkt)bellus pisze: Ktoś już liczył, ile podskoczymy w rankingu?
Pod warunkiem że puntakcja w nawiasie z poprzedniego PŚ się niezmieniła
http://www.fivb.org/en/volleyball/VB_Ra ... 011-10.asp
Co młodych zawodników - popatrzcie jeszcze kilka miesięcy temu pisaliśmy że oprócz Zatorskiego praktycznie nie mamy zaplecza,młodych zawodników - Wiśniewski czy też Czarnowski,Kubiak są wstanie pociągnąć ten zespół...
Mika poprostu potrzebuje regularnej gry,w dobrym klubie aby się ogrywał niestety nie wykorzystuje obecnie swojego potencjału ale jest młody więc może jeszcze wystrzeli