Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 mar 2014, 10:47
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 mar 2014, 11:01
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 mar 2014, 11:57
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 17 mar 2014, 18:43
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 17 mar 2014, 18:54
Jak dla mnie i pewnie dla innych kibicow Realu z tego forum nie ma czego zbytnio wymieniac. Druzyna funkcjonuje dobrze, a mozemy grac jeszcze zdecydowanie lepiej.sigane pepe pisze:Sezon wchodzi w decydującą fazę a gazety prześcigają się w newsach o wyglądzie nowego Realu. Carlo podobno jest zadowolony z obecnej kadry i latem nie planuje znaczących transferów.
Ja rzecz jasna jestem za Lopezem (to sie chyba nazywa w Hiszpanii Lopezista, wszak skoro sa BezemisciRozwiązana ma zostać kwestia bramkarza
Ten Wloch srednio mi sie podoba. Milan pewnie troche za niego zawola, tak samo z Moreno (ja czytalem nawet o 30 mln), z tej trojki to chyba najbardziej Bernat mi odpowiada, ale ja i tak jestem za tym, zeby Fabio zostal w Madrycie.W jego miejsce szykowani są De Sciglio (według mnie fajny talent, ale nic ciekawego jeszcze nie pokazał), Alberto Moreno (Sevilla go nie sprzeda poniżej 20mln, a to jak na rezerwowego znacząco za dużo) i Bernat z Valencii.
Moze Wenger sie skusi? Byly juz w zimie ploty, ze jest nim zainteresowany, wiec moze cos bedzie na rzeczy, a w Anglii moglby sobie poradzic. Ja sam juz w niego nie wierze. Niby w mlodziezowce gra naprawde fajnie, ale jak przyjdzie mecz na Bernabeu to zawsze sie osbra i zmarnuje co popadnie. A Isco na "9" to nieporozumienie. Nadal moim marzeniem jest Mandzukic (nie tylko ze wzgledu na gre, mam slabosc do balkanskich pilakrzy, tym bardziej do ChorwatowMorata szykowany jest do odejścia i Isco ma grać jako 9.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 mar 2014, 18:56
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 17 mar 2014, 19:06
To oczywiście był sarkazm. Młodsze pokolenie nie zrozumie, jak nie doda się emotki na końcu. Ciągle o tym zapominamChemik pisze:Co w niej jest takiego niezwyklego, ze Real musi ja zaakceptowac?
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 mar 2014, 19:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 mar 2014, 19:29
Zaintrygowało mnie to zdanie. Możesz napisać co dokładnie miałeś na myśli? Nie chce atakować czy prowokować. Po prostu nie bardzo rozumiem jak drużynie może się przydać sprzedaż kluczowego zawodnika.sigane pepe pisze:Juve chyba przydałoby się (choć oczywiście nie muszą) sprzedać Vidala albo Pogbe, ale na tą chwilę pomoc wygląda u nas fajnie
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 17 mar 2014, 19:34
Miałem na myśli straty spowodowane odpadnięciem z LM. Kwota ze sprzedaży jednego z nich, zbilansowałaby budżet, choć nadmieniłem, że oczywiście nie musicie żadnego z nich sprzedawać. W końcu jesteście w dobrej sytuacji finansowej(L)oczkerson pisze:Zaintrygowało mnie to zdanie. Możesz napisać co dokładnie miałeś na myśli? Nie chce atakować czy prowokować. Po prostu nie bardzo rozumiem jak drużynie może się przydać sprzedaż kluczowego zawodnika.
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 mar 2014, 19:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 18 mar 2014, 22:43
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 mar 2014, 22:49
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 mar 2014, 22:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 mar 2014, 22:53
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited