FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1676

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 sty 2013, 10:45

A mnie się całe bardzo podobają. Najchętniej kupiłbym obie.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 sty 2013, 10:50

Ten pierwszy komplet podobny do koszulek City.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 sty 2013, 11:20

EnJoy's pisze:Ten pierwszy komplet podobny do koszulek City.
A drugi do Valencii :P
W sumie... to już mnie nic nie zdziwi, ujdzie.
Tylko te pasy na rękawach wyglądają jakby na siłę wstawione

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2013, 11:40

grzegorzfcb pisze:A drugi do Valencii
Hiszpańskie kluby owładnęła pewna moda. Otóż 2, bądź 3 komplet strojów oparty jest na fladze regionu z którego pochodzą. Z tego co czytałem na przyszły sezon Barca chciała mieć kataloński komplet. My obecnie swoj trzeci mamy w barwach Lewantu.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 sty 2013, 11:52

Przecież to jest senyera, jak w mordę strzelił :P
A wcześniej pojawiały się informację, że Barca ma mieć koszulki w barwach Katalonii
Tak więc brawo dla mnie :roll: :angry2:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 sty 2013, 8:40

Tak wiec zakonczylismy runde z rekordowym wynikiem. W sumie to mozna powiedziec ze dalej startujemy :P 11 pkt przewagi nad wiceliderem oraz 18 nad RM praktycznie ustawia runde rewanzowa.
Wczorajszy mecz swietny. Malaga to bardzo dobrze poukladana taktycznie druzyna. Mam nadzieje ze obronia 4 lokate z poprzedniego sezonu. Z Barca dostali 3 ale obecna forma Dumy Katalonii jest wiecej niz dobra. I to moze byc powod do zmartwien bo najwazniejsze rozdania sezonu dopiero przed nami. Sam jestem ciekaw jak bedzie wygladala Barca na wiosne.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 sty 2013, 9:45

Ważny mecz wygrany. Obyśmy utrzymali formę w drugiej połowie sezonu. Najważniejsza jest Liga Mistrzów. Potem La Liga. Wstyd byłoby nie wygrać mistrza z taką przewagą nad resztą stawki.
Puchar Króla możemy odpuścić. Nie chcę GD ponad normę. Przy obecnej sytuacji Real grałby na wyniszczenie naszych zawodników. Mou i tak już długo w Madrycie nie zabawi więc będzie się chwytał brzytwy. LM to dla nich priorytet teraz, a FCB jest jedyną ekipą, która może im w tym przeszkodzić.
Fajnie by było też wygrać w marcu na Bernabeu dobijając odwiecznego rywala 8) Atletico bym się w sumie nie martwił. Dopiero zaczną tracić punkty.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sty 2013, 10:15

LM to dla nich priorytet teraz, a FCB jest jedyną ekipą, która może im w tym przeszkodzić.
najpierw niech z united wygrają

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 sty 2013, 10:18

Świetny mecz wczoraj. Malaga usiłowała grać swoje, nawet jej to w pierwszej połowie wychodziło, jednak zabrakło im koncentracji, najpierw Wellington sam sobie siatkę założył potem Camacho zrobił co zrobił a Messi już drugiego prezentu nie zmarnował :P
Tak na marginesie Messi jak nie licząc bramki i dwóch asyst(pewnie mu to rozegranie z Thiago zaliczą jako asystę) to słabo zagrał :roll:
Busquets oraz Iniesta kolejny świetny mecz, Alves wygląda coraz lepiej, Cesc oraz Alba też są w dobrej formie.
Albie z resztą należy się oddzielny akapit to on w moim przekonaniu jest wspóltwórcą genialnej dyspozycji Iniesty. Obecnie lewa strona Barcy jest na miarę prawej z Messi oraz Alvesem.

Jest ciekaw składy w środę w CdR. Nie wiem co z Adriano, na pewno by się przydał i szkoda kontuzji S. Roberto
wtedy mozna by zagrać coś takiego:
Pinto-Adriano, Masche(Bartra), Puyol,Montoya-Song,Thiago,(Sergi Roberto)- Tello, Messi,Alexis
Ale tak się nie da, w pierwszym składzie wyjdzie pewnie Cesc a rezerwie będzie dos Santos. Trochę słabo.
Bo Ceskowi warto by trochę odpuścić

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sty 2013, 20:02

Professor Chaos pisze:Ważny mecz wygrany. Obyśmy utrzymali formę w drugiej połowie sezonu. Najważniejsza jest Liga Mistrzów. Potem La Liga. Wstyd byłoby nie wygrać mistrza z taką przewagą nad resztą stawki.
Puchar Króla możemy odpuścić. Nie chcę GD ponad normę. Przy obecnej sytuacji Real grałby na wyniszczenie naszych zawodników. Mou i tak już długo w Madrycie nie zabawi więc będzie się chwytał brzytwy. LM to dla nich priorytet teraz, a FCB jest jedyną ekipą, która może im w tym przeszkodzić.
Fajnie by było też wygrać w marcu na Bernabeu dobijając odwiecznego rywala 8) Atletico bym się w sumie nie martwił. Dopiero zaczną tracić punkty.

w obecnej formie real z LM moglaby wywalic nawet valencia. a co dopiero barcelona, juventus, MU czy bayern

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 sty 2013, 10:36

FCB - Malaga dopiero o 21:50 jutro przez gównianą ręczną :angry2:

Mam nadzieję, że puszczą od 20-25min, a nie od początku. Znając ich - marzenie ściętej głowy.
rkoeman pisze:w obecnej formie real z LM moglaby wywalic nawet valencia. a co dopiero barcelona, juventus, MU czy bayern
Nie byłbym tego taki pewien.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 sty 2013, 11:02

Ja wolę, żeby puścili od początku i raczej na to się zanosi. Wyłączę internet i najzwyczajniej w świecie siądę przed tv i obejrzę jak na żywo. Chociaż parę lat temu jak tak puścili to nie wytrzymałem i sprawdziłem wynik w 70 minucie meczu TV. :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sty 2013, 17:36

dlaczego mieliby puscic od 20-25 minuty? nie mozna poczekac i obejrzec z malym poslizgiem?

a co do realu - to nie dziala tak ze w lidze graja slaba i zaczna grac zajebiscie w pucharach. sa teraz totalnie bez formy i pomyslow na to jak soie radzic na boisku

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2391

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 sty 2013, 19:41

i tak czuje w kosciach, ze przejda manchester. obym sie mylil, bo teoretycznie o lepsza okazje na wyeliminowanie realu z ligi mistrzow moze nie byc - rywal mocny, rewanz na wyjezdzie, formy brak, troche kontuzji (m.in. wystep pepe pod znakiem zapytania), do tego bardzo ciezki terminarz (jesli awansuja w pucharze hiszpanii)

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 16 sty 2013, 17:33

Guardiola w Bayernie, wybrał ciepłą posadkę i względny spokój, zamiast Anglii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”