Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1678

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 mar 2014, 15:10

Oczywiscie, ze ogladalem. Na YT tego pelno. Ostatnio nawet ogladalem mecz Celty B dla Yelko Pino, a na kompie mam jeszcze dwa mecze Athletic B.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 mar 2014, 17:25

Fajnie z tym Asensio, podazy droga pozostalej sfory mlodych talentow 'blyszczacych' w Realu: Canales, Pedro Leon, Casemiro, Morata, etc.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 mar 2014, 21:05

Diego López, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrão, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Di María, Illarra.
Dobry sklad. Jest Illarra co cieszy, tak samo Fabio. Mam tylko nadzieje, ze Alonso dzis niczego nie zepsuje.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 mar 2014, 21:41

Hmmm spodziewałem się odpoczynku dla Alonso, nie rozumiem czemu Carlo nie da mu odpocząć. Rayo ostatnio nieźle sobie poczyna, nie liczę na łatwy mecz. Po ostatnich wtopach motywacja u nas powinna być solidna...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 mar 2014, 21:49

Modrić wczoraj/dziś miał gorączkę i inne objawy jak przy grypie. Pewnie dlatego nie ma go nawet na ławce, więc musi grac Alonso.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 mar 2014, 22:47

Slabo. Brakuje tylko jakiegos farciarskiego gola dla Rayo. Ronaldo na dodatek schodzi utykajac.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1370
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 mar 2014, 0:00

Rzeczywiście.SUABO.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 0:04

Rayo w pewnym momencie dało sobie spokój, przestało biegać, przestało walczyć. Wiedzieli, że nie mają szans na odrobienie wyniku. Większość drugiej połowy wyglądała jak luźny trening.

Gdyby oceniać po pierwszej, to Real grał dość ślamazarnie z przebłyskami. Jakoś zupełnie mnie ten mecz nie kręcił. Oglądałem chyba dla zasady, czy też z przyzwyczajenia. Z BVB trzeba pokazać dużo więcej.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 mar 2014, 0:18

Kluchman pisze:Rayo w pewnym momencie dało sobie spokój, przestało biegać, przestało walczyć. Wiedzieli, że nie mają szans na odrobienie wyniku. Większość drugiej połowy wyglądała jak luźny trening.

Gdyby oceniać po pierwszej, to Real grał dość ślamazarnie z przebłyskami. Jakoś zupełnie mnie ten mecz nie kręcił. Oglądałem chyba dla zasady, czy też z przyzwyczajenia. Z BVB trzeba pokazać dużo więcej.
A ponoć takie pretensje były,że tylko Barcelonie rywale się podkładają(patrz vide Celta),a takie Rayo zrobiło to samo :foch:
Jak już piszesz i masz pretensje wokół FCB wszyscy się podkładają,pomagają sędziowie itd...Popatrz na własny klub ;)
Bez odbioru....

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 0:33

Rayo poddało się około +/- 60 minuty przy 2-0. To prawie to samo co wyjście na murawę z kupą w gaciach lub bez woli walki od samego początku. Szukaj dalej błysku.

Nigdzie nie napisałem, ze tylko Barcelonie się podkładają. Jak zwycięstwo Realu z Espanyolem w ostatniej kolejce będzie oznaczać brak mistrzostwa dla Barcelony, a Espanyol nie będzie już o nic grał, Espanyol raczej nie będzie pokazywał szczególnej woli walki.

Celta to taki kumplowski klub dla Barcelony w tej chwili. Trener były wieloletni piłkarz Barcelony, kilku wychowanków Barcelony w składzie. Było oczywiste, że w zastanych okolicznościach nie będą chcieli zrobić Barcelonie krzywdy. Ale widzę, że boli cię to bardzo. Mnie też. Wolałbym żeby wszyscy podchodzili do meczów z Barceloną jak Espanyol.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 30 mar 2014, 3:18

Nie ogladalem meczu, moje pytanie: faktycznie wygwizdali Lopeza?

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 mar 2014, 7:56

Na fiolerowej pisali, ze tak samo Carlo wygwizdywali wiec pewnie prawda.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 mar 2014, 12:02

elta to taki kumplowski klub dla Barcelony w tej chwili. Trener były wieloletni piłkarz Barcelony, kilku wychowanków Barcelony w składzie. Było oczywiste, że w zastanych okolicznościach nie będą chcieli zrobić Barcelonie krzywdy
dokladnie, a jakby chcieli to by wygrali 4-0 z barceloną, UFF JAK DOBRZE ZE NIE CHCIELI I SIE PODŁOZYLI!!!!!!111111stojedenaście

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 mar 2014, 12:30

Kluchman pisze:Celta to taki kumplowski klub dla Barcelony w tej chwili. Trener były wieloletni piłkarz Barcelony, kilku wychowanków Barcelony w składzie. Było oczywiste, że w zastanych okolicznościach nie będą chcieli zrobić Barcelonie krzywdy. Ale widzę, że boli cię to bardzo. Mnie też. Wolałbym żeby wszyscy podchodzili do meczów z Barceloną jak Espanyol.
Czyli w Twoim mniemaniu przeciwko Realowi spiskują sędziowie i niektóre kluby z ligi, tylko po to by Barca miała mistrza, ciekawe. A ja głupi zawsze myślałem, że w topowych ligach sędziowie jak się mylą to robią to nieumyślnie, bo nie myli się tylko ten co nic nie robi, normalna sprawa, tak samo myślałem, że każdy klub gra dla siebie i swoich kibiców, bo taka np. Celta to wcale pewna pozostania w lidze jeszcze nie może być, ale gdzie tam, grają z Barcą to trzeba się podłożyć, bo Barca jest tak słaba, że bez owej "pomocy" nie da sobie rady i nie będzie mistrza :badziewie:

Nie dość, że liga hiszpańska jest okrzyknięta ligą najsłabszych sędziów, największych piłkarzyków mięczaków, których jak się popchnie to zalewają się łzami, rywalizacji biedoty (kluby które nie mogą nawet sponsora znaleźć na koszulkę) z bogaczami (którzy kasują zdecydowanie za dużo kasy z transmisji telewizyjnych i robią transfery ~100 mln euro za piłkarza) to jeszcze kibice nie potrafią uszanować zdrowej piłkarskiej rywalizacji i wszędzie widzą spiski. Tak to mniej więcej wygląda w oczach neutralnego kibica w stosunku do BBVA. Trochę rozsądku.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 mar 2014, 12:44

aker nie karm trolla, gość żyje w swoim świecie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”