Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 mar 2014, 15:10
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 mar 2014, 17:25
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 mar 2014, 21:05
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 29 mar 2014, 21:41
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 mar 2014, 21:49
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 mar 2014, 22:47
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 mar 2014, 0:00
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 0:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 mar 2014, 0:18
A ponoć takie pretensje były,że tylko Barcelonie rywale się podkładają(patrz vide Celta),a takie Rayo zrobiło to samoKluchman pisze:Rayo w pewnym momencie dało sobie spokój, przestało biegać, przestało walczyć. Wiedzieli, że nie mają szans na odrobienie wyniku. Większość drugiej połowy wyglądała jak luźny trening.
Gdyby oceniać po pierwszej, to Real grał dość ślamazarnie z przebłyskami. Jakoś zupełnie mnie ten mecz nie kręcił. Oglądałem chyba dla zasady, czy też z przyzwyczajenia. Z BVB trzeba pokazać dużo więcej.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2014, 0:33
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 30 mar 2014, 3:18
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 mar 2014, 7:56
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 mar 2014, 12:02
dokladnie, a jakby chcieli to by wygrali 4-0 z barceloną, UFF JAK DOBRZE ZE NIE CHCIELI I SIE PODŁOZYLI!!!!!!111111stojedenaścieelta to taki kumplowski klub dla Barcelony w tej chwili. Trener były wieloletni piłkarz Barcelony, kilku wychowanków Barcelony w składzie. Było oczywiste, że w zastanych okolicznościach nie będą chcieli zrobić Barcelonie krzywdy
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 mar 2014, 12:30
Czyli w Twoim mniemaniu przeciwko Realowi spiskują sędziowie i niektóre kluby z ligi, tylko po to by Barca miała mistrza, ciekawe. A ja głupi zawsze myślałem, że w topowych ligach sędziowie jak się mylą to robią to nieumyślnie, bo nie myli się tylko ten co nic nie robi, normalna sprawa, tak samo myślałem, że każdy klub gra dla siebie i swoich kibiców, bo taka np. Celta to wcale pewna pozostania w lidze jeszcze nie może być, ale gdzie tam, grają z Barcą to trzeba się podłożyć, bo Barca jest tak słaba, że bez owej "pomocy" nie da sobie rady i nie będzie mistrzaKluchman pisze:Celta to taki kumplowski klub dla Barcelony w tej chwili. Trener były wieloletni piłkarz Barcelony, kilku wychowanków Barcelony w składzie. Było oczywiste, że w zastanych okolicznościach nie będą chcieli zrobić Barcelonie krzywdy. Ale widzę, że boli cię to bardzo. Mnie też. Wolałbym żeby wszyscy podchodzili do meczów z Barceloną jak Espanyol.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 mar 2014, 12:44
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio