Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 23 paź 2014, 20:01
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 23 paź 2014, 22:38
Battlefield 3 jest bardzo dobry, 4 jest dobry, ale Hardline to już jest kretyński skok na kasę. Już nie mieli co wymyślić.ozob pisze:Battlefield to kotlet? Bardziej realistyczny nic CoD, ale jak sie gra tylko Singla to tak. Za to tryb multiplayer na sieci nie ma sobie rownych i za to lubie te serie, ktora kupuje regularnie.
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 paź 2014, 1:39
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 24 paź 2014, 15:43
MaUser_FCI
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 lis 2014, 21:30
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 lis 2014, 21:41
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lis 2014, 22:11
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 lis 2014, 23:14
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 lis 2014, 23:37
Olej dwie pierwsze części, ja jedynkę też zostawiłem i wróciłem przez przypadek do trójki, która była nieziemska. Uwielbiałem mitologię w szkole, a to dużo dajecruel pisze:Kurde, ja chcialem sie zabrac za GoW 3, ale najpierw mam do przejscia dwie pierwsze - niestety odrzucaja mnie strasznie, bezmyslna rozwalka + zagadki raz na jakis czas, w ogole mi sie to w grac nie chce.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 lis 2014, 0:33
Więc opisz mi fabułę H2 na XOne. Jak jest taka sama, a właśnie tak podejrzewam to różnica jest taka, że ten shit ma tylko ładniejszą grafikę. Jeżeli grafiką cię gra kupuje to wiele ci nie trzeba.Professor Chaos pisze:Mówisz chyba o FH2 na X360? Na XOne to najlepsza ścigałka od wielu lat i jedna z najlepszych ever. Na X360 to crap i chyba nikt się nie spodzoewał cudów. FH2 to gra mająca promować nową konsolę.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 lis 2014, 8:58
Ja to przeszedłem wszystkie części po 2-3 razy chyba i nie powiedziałbym że 1 czy dwojka byłyby słabeTomusmc pisze:Olej dwie pierwsze części, ja jedynkę też zostawiłem i wróciłem przez przypadek do trójki, która była nieziemska. Uwielbiałem mitologię w szkole, a to dużo dajecruel pisze:Kurde, ja chcialem sie zabrac za GoW 3, ale najpierw mam do przejscia dwie pierwsze - niestety odrzucaja mnie strasznie, bezmyslna rozwalka + zagadki raz na jakis czas, w ogole mi sie to w grac nie chce.Hades+Herkules+Posejdon+Zeus ich wszystkich łojisz
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 15 lis 2014, 13:57
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 lis 2014, 21:40
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 lis 2014, 23:03
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio