Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2013, 18:58
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 lut 2013, 19:16
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 03 lut 2013, 19:36
Koper15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2013, 19:50
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 03 lut 2013, 20:52
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 03 lut 2013, 20:58
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lut 2013, 21:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 lut 2013, 21:07
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 03 lut 2013, 21:11
barcelowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 03 lut 2013, 21:26
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 04 lut 2013, 7:29
Z tego co wiem to Roura podczas każdego meczu jest w stałym kontakcie z Tito.szefu91 pisze:Messi katastrofalny. Straciłem rachubę ile miał strat, tylko jedno kluczowe podanie, praktycznie żadnej sytuacji strzeleckiej. Nie pamiętam aż tak słabego meczu Argentyńczyka. Pedro poniżej jakiejkolwiek skali. Jego gra w I składzie jest niepojęta. Iniesta też drybluje w środku, pcha się w pole karne, zamiast czasem łupnąć. Bardzo irytujące zachowanie. Villa dotarł do pięknej sytuacji ale ją koncertowo zmarnował. Cóż, przynajmniej jest pewność że zrobił więcej niż Villa i Alexis.
A ten Roura to w ogóle ogarnia jakiekolwiek taktyczne aspekty? Thiago w 90 minucie, Villa za Fabregasa? Co to miało być? Stoi przy linii bocznej i udaje fachowca. Ja już to lepiej robię sprzed telewizora.
Wątpliwy karny? Przecież obrońca Valencii władował się w Pedro jak Hanka w kartony. Dawno nie było tak oczywistej jedenastki. Angielscy komentatorzy nie mieli żadnych wątpliwości.stary rupieć pisze:Czy oprócz Wolskiego i Orlowskiego ktoś jeszcze uważa, że karny był bardzo bardzo wątpliwy?
Ciężki mecz, bo nie wyglądamy dobrze w tej części sezonu, no ale gdyby Cesc z Villa lepiej celowali to wywieźlibyśmy 3 punkty z Mestalla. Martwi brak zmienników, którzy potrafią coś wnieść oraz sam fakt, że zmiany są późno przeprowadzane.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lut 2013, 9:32
Nie prowadzi treningow wiec nie wie kto w jakiej jest dyspozycji. Ponadto co innego ogladac mecz w tv a z trybun.Z tego co wiem to Roura podczas każdego meczu jest w stałym kontakcie z Tito.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 lut 2013, 10:22
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 04 lut 2013, 13:19
Co kamera ukaże Roure, to ten stoi przy linii bocznej z miną wielkiego fachowca, tak jakby rozmyślał nad jakimś poważnym zadaniem matematycznym. On nie dyryguje, nie komunikuje się z resztą sztabu (przynajmniej nie widziałem), kompletnie nie reaguje na to co się dzieje na boisku. Trenerem w tej chwili jest cały zespół Barcelony, a nie ten gość. Moje nastawienie do niego przekracza granice sceptycyzmu, dodatkowo sądzę, że przy linii bocznej można by było postawić kukłę, Cuencę albo mnie i efekt byłby taki sam.Professor Chaos pisze:Z tego co wiem to Roura podczas każdego meczu jest w stałym kontakcie z Tito.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lut 2013, 14:13
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio