Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 maja 2014, 9:15
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2014, 10:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 maja 2014, 10:56
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2014, 11:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 maja 2014, 12:32
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wolowitz » 16 maja 2014, 13:18
Jakoś nie chce mi się wierzyć w odejście Francuza i rozłam BBC. Wydaje mi się, że Floro prędzej da mu nowy kontrakt niż go sprzeda, szczególnie że Carlo też jest z niego zadowolony. Pozycja Karima jest kwestionowana każdego lata i zawsze kończy się na plotkach.Kluchman pisze:Być może dobre obsadzenie pozycji napastnika numer dwa będzie nawet ważniejsze niż dylemat czy zostawić Benzemę, czy próbować kupić Suareza.
Wolowitz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 16 maja 2014, 17:34
Suarez lubi wykańczać, ale nie ma większego problemu z podawaniem. Świadczy o tym choćby to, że miał w tym sezonie w lidze 12 asyst.cruel pisze: Pytanie czy atak bedzie funkcjonowal sensownie, skoro Luis jednak woli sam wykanczac niz asystowac..
.MgM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 maja 2014, 17:41
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 16 maja 2014, 17:46
Święte słowaTomusmc pisze: Mam nadzieję jednak, że Luis pomoże jeszcze przez rok w LM L'poolowi, a nie Realowi
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2014, 18:04
Nie sądzę. Jakby tak miało być, to już by tam grał w tym sezonie. Jese po powrocie do zdrowia pozostanie zmiennikiem na skrzydło, a w ataku prawdopodobnie pojawi się ktoś nowy. Trudno powiedzieć kto mógłby to być. Może klasyczna dziewiątka dla równowagi, jakiś joker, który wejdzie z ławki i będzie umiał się odnaleźć (Dżeko? Mandżukić? Chicharito? to tylko strzały na oślep), ktoś mający jak to Zaza pisał sznutę, czyli to, czego brakuje Benzemie.Wolowitz pisze:Odejdzie pewnie Morata i ja na pozycji napastnika nr 2 widziałbym Jese.
Moim zdaniem Griezmann niczego nowego by do tej drużyny nie wniósł, bo jest za mało kreatywny z dala od bramki i za słaby w grze jeden na jeden. Poza tym to piłkarz grający na pozycji Cristiano, a więc nie dostałby ilości minut na miarę swoich ambicji, blokowałby też dalszy rozwój Jese. To skrzydłowy, którego największą zaletą jest to, że umie strzelać bramki we właściwie każdy możliwy sposób, jednak nie oferuje wystarczająco dużo ponad to. Co więcej, jego forma nie okazała się stabilna. Wydawało się w pewnym momencie, że musi dobić w tym sezonie do 20 goli w lidze i nagle się zaciął. Ze względu na swoją charakterystykę nieraz był w tym sezonie wystawiany jako dziewiątka i nie grał tam najlepiej. Według mnie to nie tego szuka Real. Gdyby potrzebny był jakiś skrzydłowy (a nie jest, bo są Ronaldo, Bale, Jese i Di Maria), to już lepszym pomysłem byłby transfer jego klubowego kolegi, czyli Veli, który może gorzej potrafi się ustawić w polu karnym i wykończyć, ale ma więcej kreatywności.Wolowitz pisze:Griezmann, który dałby nam więcej możliwości z przodu.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 maja 2014, 23:29
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 maja 2014, 22:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 maja 2014, 0:16
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 26 maja 2014, 10:37
0.52 Juanito wiecznie żywyKluchman pisze:Bernabeu wczoraj po golu Ramosa:![]()
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 27 maja 2014, 11:05
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio