Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 paź 2005, 23:34
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 paź 2005, 23:35
Toudinho pisze:Ha Ha Ha Ha remis...z Panathinaikosem, nawet bramki nie skuliscie coś nei tak...tak mi przykro!
A jak zagraliście polot finezja byała jak zawsze heeeeeeeee
Niggaz pisze:Nie graliśmy fatalnie, ale z taką grą to nie mamy na co liczyć w LM.
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 18 paź 2005, 23:56
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 0:29
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2005, 0:37
Dokładnie! Powiem więcej! Barca nie może wygrać od paru ładnych spotkań!luk1208 pisze:Widac niektórzy nie mogą zrozumiec ze Barca nie moze zawsze wygrywac
Jeżeli chodzi o Toudinho to nie bierz go nawet pod uwagę. Jeżeli o inne to wskaż jakie.luk1208 pisze:Niektóre komentarze tutaj poprostu rozwalają mnie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 0:41
myslisz ze jak długo bedzie trwała taka sytuacja???Dokładnie! Powiem więcej! Barca nie może wygrać od paru ładnych spotkań!
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2005, 10:49
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 11:50
Właśnieluk1208 pisze:myslisz ze jak długo bedzie trwała taka sytuacja???
moze od nastepnego meczu zaczną serie wygranych spotkan Very Happy
Mecz z Osasuną napewno bedzie wazny bo Barca musi wygrac zeby nie stracic kontaktu z czołówką, dlatego zapowiada sie niezłe spotkanie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 12:24
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 12:40
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 14:50
a nie 7 ?Anka pisze:W lidze ma już bodaj 6 goli na koncie
tak jak całej BarcelonieAnka pisze:teraz mu o wiele gorzej idzie
oby wszyscy złapaliAnka pisze:Oby złapał 'drugi oddech' w spotkaniu z Osasuną.
czyżby w Brcie było tak jak w Realu, że piłkarze pomagaja ustalać skład ?Anka pisze:i powinien dostać szansę gry od pierwszych minut. Jeżeli Rijkaard nadal będzie stawiał tylko na tych piłkarzy z nazwiskiem, to długo Barcelona nie pociągnie...
mimo wszystko kiksy się przytrafiają, a takiemu zawodnikowi jak Puyol raczej nie powinnyAnka pisze:Nie mniej jednak cieszy mnie to, że w obronie nareszcie nie było zbyt wielu błędów, na środku bez Oleguera jest więcej pewności... oby z Osasuną znów Frank postawił na Marqueza
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 15:03
No właśnie nie jestem pewna...fieldy pisze:a nie 7 ?
Wiesz, ja obrony Barcelony nie bronię, bo oni nie mają nic na swoją obronę, gra w defensywie jest fatalna, ale wczoraj przeciwko Panathinaikosowi grali nieźle w tej formacji. Mam nadzieję, że z Osasuną Oleguer też na ławce zasiądzie...fieldy pisze:mimo wszystko kiksy się przytrafiają, a takiemu zawodnikowi jak Puyol raczej nie powinny
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2005, 15:40
Ja doskonale wiem, że taka sytuacja prędzej czy później minie i wiem też, że nie można bez przerwy wygrywać, ale taka gadka jest bez sensu kiedy na dobrą sprawę to Barca jeszcze w tym sezonie nie zaczęła wygrywać. Mecz z Osasuną będzie równie ważny jak poprzednie spotkania w lidze i te które nadejdą. Nie ma mniej ważnych spotkań o czym świadczą niewielkie różnice punktowe w tabeli.luk1208 pisze:myslisz ze jak długo bedzie trwała taka sytuacja???
moze od nastepnego meczu zaczną serie wygranych spotkan
Mecz z Osasuną napewno bedzie wazny bo Barca musi wygrac zeby nie stracic kontaktu z czołówką, dlatego zapowiada sie niezłe spotkanie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 paź 2005, 19:04
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 paź 2005, 19:19
Dombroś pisze:Prawdziwi kibice Barcy:
Należysz. Kręci Cię to?Dombroś pisze:siebie ni wymienię ,ps-oceńcie czy teżnależe do grupy w/w
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio