FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1692

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 11 lut 2013, 19:51

Official: David Villa was admitted to hospital and will undergo kidney stone treatment in the coming hours #fcblive
:?

Awatar użytkownika
Yankes1
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yankes1 » 11 lut 2013, 22:21

No nie ciekawie :( miejmy nadzieje że szybko po zabiegu wróci do siebie :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 lut 2013, 0:12

Jak podaje Marca TV, golkiper Borussii Mönchengladbach Marc-André ter Stegen podpisał już wstępną, czteroletnią umowę z Barceloną
Prawda to ? Cholerka, znakomity bramkarz na lata.

Awatar użytkownika
Yankes1
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yankes1 » 14 lut 2013, 0:59

Marca w Hiszpanii to jak Fakt w Polsce, więc...nie wiem jak ocenić. Ale taki ruch ze strony sztabu Barcy bardzo by mi pasował, choć nie wiem czy nie lepszy by był Belg Thibaut Courtois, który według Marci był głównym celem transferowym na pozycję bramkarza ;)

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 lut 2013, 8:44

Barcelona sources have denied the club have a pre-contract with Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (20). [sport]

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 151

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 14 lut 2013, 8:47

Na Courtoisa raczej Barca nie ma kasy , jak chce kupić kogoś do ataku i obrońcę.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 lut 2013, 11:44

Professor Chaos pisze:
Barcelona sources have denied the club have a pre-contract with Borussia Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (20). [sport]
Nawet jeśli coś jest na rzeczy, to musieli zdementować, gdyż negocjacje z Ter Stegenem bez pozwolenia Galdbach byłby by nielegalne, także czekamy do lata.

Villa znowu w szpitalu, nie będzie dostępny na mecz z Granadą

Koper15
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 14 lut 2013, 13:54

Podobno Tito zaakceptował kandydaturę Hummelsa na środek obrony :D Zapowiada się bardzo ciekawe okienko transferowe. Neymar, Hummels + jakiś bramkarz to byłoby coś :)

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 lut 2013, 14:33

I wykupienie Bojana za prawie 20 mln € :lol:

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1530
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 14 lut 2013, 15:21

A nie 13?

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 lut 2013, 18:39

Ja słyszałem o 16 mln €. Milan, teraz gdy mają Balo, raczej go nie wykupi. Byłoby to totalną głupotą z ich strony.

http://www.fcbarca.com/46344-juventus-z ... xisem.html

Oby to okazało się prawdą, a zarząd poszedł po rozum do głowy i sprzedał z pocałowaniem w rękę Sancheza.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 14 lut 2013, 21:59

NIestety to raczej plotka, ale jeśli Alexis do końca sezonu nie pokaże nic ciekawego niewykluczone, że się go pozbędziemy a kierunek Włochy byłby dla niego dobry. Tylko ile za niego można wyciągnąć, połowę tego co zapłaciliśmy?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lut 2013, 8:09

http://cavernablaugrana.blogspot.com/20 ... d-nie.html
Fani Barçy, którzy regularnie uczęszczają na mecze rozgrywane na Camp Nou, już jakiś czas temu zauważyli, że na trybuny wrócili kibice (a razem z nimi przyśpiewki) od dawna nie widziani na stadionie. Nie jest żadnym sekretem, że są to kibice uważani za radykalnych, którzy zostali wyproszeni z Camp Nou za mandatu prezydenta Laporty.

Po nieudanej próbie utworzenia Grada Jove, trybuny zorganizowanego dopingu, jednej z obietnic wyborczych Sandro Rosella, zdaje się, że zarząd stara się jednak wcielić ten projekt w życie, ale... nieoficjalnie, mimo że katalońska policja stanowczo odradzała ten pomysł. Informację przekazał Sique Rodriguez z radia SER: na Camp Nou działa "minigrada jove".

Grupom kibicowskim udostępniane są specjalne pakiety biletów: po 25 wejściówek na mecz dla każdej z grup, które sprzedają je swoim członkom za 15-25 euro, niezależnie od tego czy są to socios czy nie. Jedyny warunek ze strony zarządu Barçy: zero przemocy i bez konfliktów.

Oficjalnie FC Barcelona zaprzecza, by taka sytuacja miała miejsce. Nieoficjalnie, przyznaje, że nadal pracuje nad wcieleniem projektu Grada Jove w życie. Bilety trafiają do kibiców uznawanych za radykalnych, z zakazem wstępu na Camp Nou. Do takich przypadków dochodzi też w meczach na Miniestadi i w spotkaniach drużyny
Najlepsza decyzja Sandro od bardzo dawna :jupi: :jupi: :jupi:

Kuman i ch mnie obchodzi kim oni sa i jaka maja za soba przeszlosc. Wazne ze wreszcie na CN bedzie glosniej niz w teatrze. Dotyczy to tez paziow co jada na mecz i zachowuja sie ciszej niz ja w pubie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lut 2013, 20:15

wiem ze nie przeszkadza ci ze na trybuny wrocili ludzie odpowiedzialni za pobicie, grozenie smiercia czy nawet zabojstwa. w polsce tez ci to nie przeszkadza

nie spodziewalem sie wiec innej oceny dzialan nieudacznika sandro

teraz bedziemy mogli uslyszec rownie durne przyspiewki jak na santiago bernabeu gdy poczas najwazniejszego od dawna meczu czyli potyczki z MU na trybinach byly flagi III Rzeszy oraz spiewy 'puta barca'

ole

cieszmy sie ze syf powroci na camp nou na ktorym i tak w tv nigdy nie bedzie glosno bo stadion ma taka akustyke. przejedz sie kiedys na mecz z realem czy kims wazniejszym i zobaczysz jak 'cicho' tam jest

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 lut 2013, 20:28

rkoeman na jakich ciekawych meczach byłeś, kiedy był taki zajebisty doping?

Ja byłem na jesieni na ligowym GD i była taka cisza, że ja pierdolę. Nie ma się co oszukiwać, bo doping na Camp Nou jest absolutnie fatalny i to nie jest wina akustyki. Niestety pod tym względem Barca jest bardzo słaba.

A nie wyobrażam sobie jaki mecz mógł elektryzować bardziej niż ligowe GD, tym bardziej, że to była okazja do wielkiej demonstracji niepodległości Katalonii - i pod tym względem wyszło fajnie. Super kartoniada, kilkadziesiąt tysięcy flag... Ale cisza jak była tak jest nadal.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”