Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 maja 2013, 22:52
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 22:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 maja 2013, 22:54
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 maja 2013, 22:54
Mete, sprawdź to:mete pisze:Wie ktoś w ogóle na drużynę z jakiego kraju możemy trafić czy za wcześnie na takie coś?
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 maja 2013, 22:55
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 22:55
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 maja 2013, 22:58
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 maja 2013, 22:58
DokładnieWilmore pisze:Tak, karny naciągany. Tyle że takie karne w Serie A się gwiżdże, to powszechna praktyka, a dwa, że gdyby nie karne z dupy, to Fiorentina już przed tym meczem by miała -4 do Milanu i pewną LE, bo we Florencji co najmniej jednego karnego sędziemu nie wolno było odgwizdać, a jednak to zrobił i utrzymał Fiorentinę za uszy w walce o LM.
Były niesamowite emocje, zwycięstwo jest ze wszech miar zasłużone, żal trochę bramkarza Sieny, bo już miałem przed oczyma widmo powtórki z inauguracji ligi, gdy zmiażdżyliśmy rywali i zasłużyliśmy na wysokie zwycięstwo, ale bramkarz rywali grał na kodach i wyciągał wszystko. Milan był dziś wielokrotnie lepszy i na zwycięstwo po prostu zasłużył, tak samo jak z przebiegu całego sezonu zasłużył na grę w LM, bo jest ekipą po prostu lepszą od Fiorentiny, dodatkowo z perspektywami na bycie coraz lepszą - w lecie Fiorentina się co najwyżej osłabi, gdy Milan się wzmocni.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 maja 2013, 23:00
Udinese ma mniej punktów rankingowych, dlatego są w grupie tych gorszych. Milan z racji wcześniejszych osiągnięć na arenie europejskiej współczynnik punktowy ma dużo wyższy, dlatego są w grupie tych lepszych. Tam gdzie Arsenal chociażby.MazurXIII pisze:?a to czemu?Tak samo jak my jest w grupie niemistrzowskiej...Kiedyś bodajże Udine w podobnej sytuacji grało z Kanonierami...coś się pozmieniało w regulaminie?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2013, 23:01
internet to internet, ja sie w to nie wczuwam, niestety widze, ze niektórzy tak. jak mi ktos pisze, ze jestem podludziem, to nie siedze przed monitorem i nie mysle "ale huj, ale bym go zastrzelil i przejechał autem!!!1", lajtowo to przyjmuje, równie dobrze na żywo moze sie okazać spoko typem, z którym chetnie zbije piatke i siekne piwo. jak ktoś sie nie umie zdystansować to juz nie mój problem.Nie mam nic do Ciebie rekinie, ale serio stary, luzuj troche, bo lubisz się spinać strasznie.
przecież milan nie gra ich za tydzien, obecna forma nic nie znaczyNo to gramy eliminacje LM,z taką formą i z takim składem...może być różnie.
hmm, skąd takie info?w lecie Fiorentina się co najwyżej osłabi
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 23:03
Wielce prawdopodobne, że Jovetic odejdzie - Anglia lub Juventus. Ljajic, który w tym sezonie a przynajmniej na wiosnę gra znacznie lepiej niż JoJo ma rok do końca kontraktu i nie chce go na ten moment przedłużać i wątpie, aby Fiorentina popełniła taki sam błąd jak z Montolivo. Nie wydaje mi się, aby od razu znaleźli graczy którzych ich zastąpią w 100%. Raz, że tacy gracze są drodzy i chcą dużych kontraktów a dwa, że jak ściągną młodzików to będą oni potrzebowali czasu tak jak Adem i Stevan.hmm, skąd takie info?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2013, 23:16
a to jest forum katolickie czy piłkarskie?BTW - wulgaryzmy nie powinny być czasem odpowiednio nagradzane?
jojo też jest drogi i fiołki za niego sporo kasy dostaną, zresztą za nieduży hajs zrobili transfery na 4 miejsce w serie a, więc nie skreślałbym ich tak wcześnie.Raz, że tacy gracze są drodzy
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2013, 23:18
Nie rozumiesz mnie. Fiorentinę może stać na wydanie całej kasy za Jovetica na jednego grajka, ale nie będzie ich stać na jego pensję.jojo też jest drogi i fiołki za niego sporo kasy dostaną, zresztą za nieduży hajs zrobili transfery na 4 miejsce w serie a, więc nie skreślałbym ich tak wcześnie.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2013, 23:28
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 20 maja 2013, 7:30
krzysiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio