Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 lut 2013, 17:45
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 lut 2013, 17:52
Ojj nieprawda, przecież właśnie kiedy woził w LM obrońców Interu czy Realu zrobiło się o nim naprawdę głośno. 3 gole na San Siro, tak? W dodatku w LE też gra znakomicie, wystarczy przypomnieć sobie ostatni dwumecz z Lyonem. Reasumując, jak dla mnie Bale wykorzystał wszystkie szanse jakie dostał w europejskich pucharach, także stwierdzenie 'nie sprawdzony w powaznych europejskich rozgrywkach' jest sporo chybioneGall pisze:Nalezy dodac ze nie sprawdzony w powaznych europejskich rozgrywkach.
Bale od 3-4 sezonów gra na LO okazyjnie, w tym sezonie zdaje się że ani razu.Mirek15 pisze:Bale to jest wg Mnie jest też średnio przydatny. Macie już Albę. No chyba, że Barcelona chciałaby grać taktyką jak w październikowym GD kiedy po lewej grał Alba z Adriano którzy nawzajem się wspomagali.
Chcesz do Xaviego, Cesca, Iniesty i Thiago dorzucić jeszcze Matę? To może jeszcze Silvę, Cazorlę i Isco w pakiecie?Mirek15 pisze:Pozostał Juan Manuel Mata o którym tu nikt nie wspominał z tym, że on jest nie do wyjęcia. Myślę, że idealnie wpasowałby się do składu Barcelony.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 lut 2013, 17:54
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lut 2013, 18:01
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lut 2013, 18:08
Prowokuje, lubie to robic w tym temacieDoctore - prowokujesz A gdyby ktoś Ci do Atleti wciskał Cavaniego? Powiedziałbyś, że nie jest potrzebny bo Wasz najlepszyzawodnik gra na tej samej pozycji. Otóż nasz najlepszy zawodnik również gra na środku ataku więc sprowadzanie Falcao nie ma sensu.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 lut 2013, 18:20
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 lut 2013, 18:30
No właśnie tu pojawia się pytanie, czy to FC Barcelona czy FC Messi. Bogów nie ma, skoro Ronaldo ma w Realu zadania defensywne (mało, ale ma), to dlaczego Messi miałby nie podporządkować się systemowi?Emerald pisze:Messi z takimi statystykami na środku na skrzydło rqczej nie wróci.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 lut 2013, 18:38
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 lut 2013, 18:41
Ja już od ładnych kilku tygodni promuję na forum akcję 'opchnąć Bale gdziekolwiek, byle daleko od północnego Londynu' tak jakby miało to przyspieszyć jego odejście ze Spursów.Dr.Football1 pisze:Chociaz w sumie, na jaka cholere ja wypycham Radamela do Katalonii...
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 27 lut 2013, 18:42
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lut 2013, 18:45
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 lut 2013, 19:05
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 lut 2013, 19:27
(L)oczkerson pisze:Doktorze albo tak:
---------Falcao--Messi----------
--------------Iniesta--------------
------Cesc------------Xavi--------