Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 maja 2005, 23:27

ja dorzycilbym do tego "zaszczytnego" wspomnianego Drogbe; owszem koles dobrze gra glowa no i ladnie dochodzi do klarownych sytuacji, ale juk juz przyjdzie owa sytuacje wykorzystac to jest bomba w stylu Kosowskiego(wysoko i daleko od bramki); a Mourinho go tak wychwala i woli go od takiego np. Ronaldo
no i jeszcze Totti- to co wyprawial w reprezentacji(ME) i teraz wyprawia w Romie to az plakac sie chce; mysle ze powinien zmienic lige

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 maja 2005, 23:38

a czy jezeli ma moment slabszej gry znaczy ze jest przereklamowany - co do tottiego

a co do drogby - to jest taki typ zawodnika ktory pasuje pod taktyke mourinho i dlatego on woli go od takiego ronaldo :roll: :twisted:

ps. qczo luknij na moje forum, zostawilem dla ciebie prosbe :P

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 maja 2005, 23:45

smitu pisze:a czy jezeli ma moment slabszej gry znaczy ze jest przereklamowany - co do tottiego

w reklamowkach chlopak pograc lubi, badziewne ksiazeczki wydawac tez mu sprawia radosc, ale dzwignac ciezar gry w Romie na siebie to juz gorzej z tym 8)

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 02 maja 2005, 23:53

qczak pisze:
smitu pisze:a czy jezeli ma moment slabszej gry znaczy ze jest przereklamowany - co do tottiego

w reklamowkach chlopak pograc lubi, badziewne ksiazeczki wydawac tez mu sprawia radosc, ale dzwignac ciezar gry w Romie na siebie to juz gorzej z tym 8)
co ty wogole wypisujesz??kto jak nie Totti utrzymuje druzyne?kto jest filarem klubu?dzieki komu Roma ma tyl kibicow? kto nawet gdy ma slabszy mecz potrafi jednym podaniem zmienic los spotkania? kto bierze udzial w iwkeszosci akcji ofensywnych na boisku i kto asystuje, strzela, podaje?stary jak sie nie znasz na niektorych klubach a w szczegolnosci pilkarzach to nie pisz glupot :? nie mowie ze Totti ma super sezon ale jest obok Montelli Cassano, Chivu i De Rossiego najlepszym pilkarzem Romy

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 02 maja 2005, 23:56

paszkwil pisze:
qczak pisze:

co ty wogole wypisujesz??kto jak nie Totti utrzymuje druzyne?kto jest filarem klubu?dzieki komu Roma ma tyl kibicow? kto nawet gdy ma slabszy mecz potrafi jednym podaniem zmienic los spotkania? kto bierze udzial w iwkeszosci akcji ofensywnych na boisku i kto asystuje, strzela, podaje?stary jak sie nie znasz na niektorych klubach a w szczegolnosci pilkarzach to nie pisz glupot :? nie mowie ze Totti ma super sezon ale jest obok Montelli Cassano, Chivu i De Rossiego najlepszym pilkarzem Romy
no koles widze wlasnie jak on ja utrzymuje; ostatnio chlopaki mysla jak nie uniknac degradacji do Serie B

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 23:56

paszkwil pisze:
qczak pisze:

Ostatnio Romie nie idzie na tyle, że można powiedzieć kto tam rozdaje karty. Jedynym zawodnikiem naprawdę godnym pochwał jest Montella. Totti może i podaje wszystkim, ale jakoś nie przekłada się to na wyniki.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 03 maja 2005, 0:02

no llogiczne ze SAM nic nie zrobi ale tyle co on daje w ta druzyne .... a jesli chodzi o montelle to zapewne gdyby nie on to Roma by spadla do Serie B :? a gdzies sie tam pojawilo ze jego gra nie ma odzwierciedlenia wynikach....no wiesz...jak Roma ma wygrywac nawet jesli strzela duzo goli skoro taki Ferrari robi DZIECINNE , PODSTAWOWE, OSMIESZAJACE bledy? przykro mi to powiedziec ale wbity w ziemie slupek by wiecej zatrzymal akcji niz on

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 maja 2005, 0:21

paszkwil pisze:no llogiczne ze SAM nic nie zrobi ale tyle co on daje w ta druzyne .... a jesli chodzi o montelle to zapewne gdyby nie on to Roma by spadla do Serie B :? a gdzies sie tam pojawilo ze jego gra nie ma odzwierciedlenia wynikach....no wiesz...jak Roma ma wygrywac nawet jesli strzela duzo goli skoro taki Ferrari robi DZIECINNE , PODSTAWOWE, OSMIESZAJACE bledy? przykro mi to powiedziec ale wbity w ziemie slupek by wiecej zatrzymal akcji niz on
rozumiem juz skad taka frustracja z Twojej strony :wink:

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... 5726092f90

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 03 maja 2005, 0:37

Z całą pewnością od chwili przejścia z Manchesteru do Realu przereklamowanym piłkarzem jest Beckam, Roberto Carlos, który poza tym, że jest szybki i ma mocny strzał, to tak naprawdę nic poza tym niczym szczególnym się nie wyróżnia, tylko traci piłkę, a sam nie umie jej odebrać zawodnikom przeciwnej drużyny. Co do Drogby, to również moim zdaniem na Świecie jest wielu leszych napastników od niego i gdybym ja był na miejscu Abramowicza to z całą pewnością nie kupiłbym go za te pieniądze.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 03 maja 2005, 0:40

qczak pisze:
paszkwil pisze:no llogiczne ze SAM nic nie zrobi ale tyle co on daje w ta druzyne .... a jesli chodzi o montelle to zapewne gdyby nie on to Roma by spadla do Serie B :? a gdzies sie tam pojawilo ze jego gra nie ma odzwierciedlenia wynikach....no wiesz...jak Roma ma wygrywac nawet jesli strzela duzo goli skoro taki Ferrari robi DZIECINNE , PODSTAWOWE, OSMIESZAJACE bledy? przykro mi to powiedziec ale wbity w ziemie slupek by wiecej zatrzymal akcji niz on
rozumiem juz skad taka frustracja z Twojej strony :wink:

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... 5726092f90
heh nie chodzi oto ze jestem kibicem ASR....(choc pewnie tez milosc do klubu dala sie troche we znaki) ale o fakty.... :)

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 9:28

Według mnie to przereklamowany jest ten z USA. Niewiem jak sie nazywa.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 maja 2005, 10:37

wozny pisze:Według mnie to przereklamowany jest ten z USA. Niewiem jak sie nazywa.
no masz racje, ten koles z USA jest przereklamowany jak holera :lol:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 10:57 przez qczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 03 maja 2005, 10:56

Z USA chodzi wam o Freddego ADU ????
Jeśli tak to nie można mowić że jest przerekalmowany skoro jesze nie zaczą prwadziwej kariery.
Jest poprostu medialni i tyle a zapewne nawet nie widzielisicie jak gra
Zobaczymy za pare lat a nie teraz walicie jakieś farmazony

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 maja 2005, 10:57

Rossi pisze:Z USA chodzi wam o Freddego ADU ????
Jeśli tak to nie można mowić że jest przerekalmowany skoro jesze nie zaczą prwadziwej kariery.
Jest poprostu medialni i tyle a zapewne nawet nie widzielisicie jak gra
Zobaczymy za pare lat a nie teraz walicie jakieś farmazony
ja tam nie wiem o kogo dla woznego chodzilo, ale podzielilem jego zdanie :wink:

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 03 maja 2005, 11:49

heh i znow musze dac tu swoje zdanie: ) jak dla mnie to on nie jest przereklamowany poniewaz w MLS gra dobrze... nie dosc ze jest mlodszy od calej reszty a co z tym idzi powinien ustepowac szybkoscia sila to i tak sobie radzi....pogra tam pare lat, nabierze doswiadczenia , pzyjedzie do europy i zostanie niewtpliwie gwiazda :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”