Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 18 paź 2005, 20:06
frank drebin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 paź 2005, 20:29
ja polecam filmy "burza w nocniku", "przedostatni worek cementu" i "suche majtki na dnie morza" niezłe produkcje chyba mołdawskie
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 paź 2005, 23:40
bagg pisze:Dzisiaj byłem w kinie na 'Straży Nocnej' i szczerze powiedziawszy film pozytywynie mnie zaskoczył. Spodziewałem się dobrego kina, ale podchodziłem do 'NightWatch' z dystansem właściwie tylko dlatego, że jest to film produkcji....rosyjskiej. Z ruskim S-F się jeszcze nie spotkałem tak więc nie wiedziałem czego oczekiwać
Sam film opowiada o wiecznej walce dobra ze złem(standard). Straż dzienna- ktora pilnuje aby siły dobre przestrzegaały umowy o nieagresjii i Straż Nocna - ktora pilnuje sił zła aby nie robiły niczego niedozwolonego. Ale Legenda mowi, że na świat przyjdzie Wielki Inny i wybierze między dobrem, a złem. W zależności od tego ktorą stronę on wybierze ta będzie tryumfować.
Efekty w filmie są naprawdę świetne. Przyjemna i dpoasowana muzyka nie nudzi, a dodaje jeszcze filmowi smaczku.
Jak dla mnie film w skali od 1-10 ma bardzo mocną 8
Polecam i zapraszam do kin.
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frazer » 19 paź 2005, 13:59
frazer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 paź 2005, 14:31
zgadzam sie z moim przedmówca film naprawde swietny tez go ogladałem w kinie i reakcja ludzi była zdumiewajaca nie dosc ze niektórzy płakali to jeszcze gdy film sie skonczył zaczeli bic brawafrazer pisze:Ja bardzo polecam film na który byłem tydzień temu w czwartek w kinie a dziś będzie na TVN o godz. chyba ok.20.10 a mianowicie "Karol Człowiek który został papieże" film jest bardzo wzruszający w kinie połowa sali płakała a w cała sala była wypełniona tylko gimnazjalistami z naszej szkoły.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 26 paź 2005, 20:20
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 26 paź 2005, 20:38
adriano100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 26 paź 2005, 20:47
W kinie i w kompieadriano100 pisze:a gdzie widziales film ??
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 26 paź 2005, 20:48
W kinie i w kompieadriano100 pisze:a gdzie widziales film ??
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 paź 2005, 23:01
kibic_korony pisze:Ja polecam film Gol!!!!! film swietny, znakomita muzyka i klimat. Powiem szczerze ogladalem go juz 3 razy i nadal mnie fascynuje. Opowiada on o losach chlopca o imieniu Santiago, ktory z cala rodzinka wyemigrowal z Meksyku do Los Angeles. Zyl w biedzie z ojcem i bratem, a w miedzy czasie gral w pilke (a jak gral to zobaczycie Very Happy ). Pewnego razu pojawil sie lowca talentow i zaproponowal mu testy w Newcastle iiiiiiiii a dalej nie powiem musicie sami zobaczyc.
POLECAM DLA WSZYSTKICH FANOW PILKI NOZNEJ
kibic_korony pisze:I DOBREGO KINA
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 paź 2005, 9:03
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 paź 2005, 20:40
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 paź 2005, 21:29
ten link co podałes nie działa
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2005, 21:33
fieldy