Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 maja 2006, 21:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 13 maja 2006, 22:00
NY pisze:
Juve po degradacji pozbędzie się kilku klasowych zawodników choćby Del Piero Zlatan vieira Buffon Cannavaro Camoranesi , Emerson bo n ie wiem czy ktoś z tu wymienionych acha i zambrotta chciałby reprezentować barwy drugo czy 4 ligowca
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 13 maja 2006, 23:06
Rumeczek pisze:Czy nie wydaje CI się, że w takiej sytuacji Juve zacznie masowo wyprzedawać albo raczej zawodnicy zaczną odchodzić sami z klubu? Bo gra w 4 lidze dla wszystkich (bez wyjątków) tych go grają teraz byłaby nie wiem ciosem w ich dume, piłkarską ambicje i honor. To tak jakby mieli grać w rezerwach klubu i nie walczyć o nic. Nagle ich pensyjki zmalałyby po 20-30 razy pewnie...tak mi się wydaje. Oj kiepsko widze przyszłość Juve ale uważam ze nalezy sie degradacja do min. Serie C !
NY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 14 maja 2006, 1:17
paszkwil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 maja 2006, 1:25
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 8:41
piwus pisze:Tak mnie zastanawia. Co się stało z tymi, którzy tak darli szaty i rzucali oskarżenia, że Agnieszka zmyśla newsy, bo przecież "na żadnej stronie o Juve tego nie piszą" ?
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2006, 10:51
piwus pisze:Już nie mówię, o tym, że według niektórych te wiadomości pojawiły się na zlecenie Zazy
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:03
*_Zaza_* pisze:Bartek co do kar FIGC to chyba najblizsze dni to za mało. Nie beda w stanie tym bardzie że proces trwa. A oni nie wydadza wyroku wcześniej. Chyba że tylko "nakreśla" ewentualne scenariusze....
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 maja 2006, 11:13
Zerwana umowa z Tamoil (jeśli nie to drastycznie obniżone wynagrodzenie za reklowanie firmy), obniżenie wynagrodzeń za umowy telewizyjne, odejście największych gwiazd. Puknij się w głowę.RealFan pisze:Nie stracą aż tak wiele, by nie móc już wrócić na szczyt.
Jestem przekonany, że o całej sprawie wiesz tyle ile Milaniści z Interistami napletli.Rumeczek pisze:Oj kiepsko widze przyszłość Juve ale uważam ze nalezy sie degradacja do min. Serie C !
Jest.paszkwil pisze:Nie ma innej mozliwosci jak degradacja.
Triada odeszła, znawco.paszkwil pisze:pana Moggiego i jego kukielki
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:17
Snipp_ pisze:Jestem przekonany, że o całej sprawie wiesz tyle ile Milaniści z Interistami napletli.
Snipp_ pisze:Zerwana umowa z Tamoil (jeśli nie to drastycznie obniżone wynagrodzenie za reklowanie firmy), obniżenie wynagrodzeń za umowy telewizyjne, odejście największych gwiazd. Puknij się w głowę.
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 maja 2006, 11:20
Tak. Ja wiem, że wyroki jeszcze nie zapadły, Wy wyraźnie widzicie Juve już w Serie C1.BartekTS pisze:A Ty wiesz więcej znawco??
Może. Wam niestety nawet degradacja Juve nie pomoże. Wciąż pozostanie jeszcze Milan i wiele kolejnych suchych lat.BartekTS pisze:moze Fiat im pomoże...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2006, 11:22
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 11:28
Snipp_ pisze:Tak. Ja wiem, że wyroki jeszcze nie zapadły, Wy wyraźnie widzicie Juve już w Serie C1.
Snipp_ pisze:Może. Wam niestety nawet degradacja Juve nie pomoże. Wciąż pozostanie jeszcze Milan i wiele kolejnych suchych lat.
*_Zaza_* pisze:Wcześniej były przecieki itd. Mogło to sie zgadzać - zwłaszcza że prasa wytoczyła ciężkie działa. Ale teraz co raz cześciej pojawiają sie już właśne teorie dzienników. Co gazet inna kara itd.
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 14 maja 2006, 11:43
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 maja 2006, 14:10
Tak, tylko to napisałem odnośnie spadku do Serie B. Wrócą po jednym sezonie i sponsoring powróci. Gorzej jak spadną niżej. Trochę wyrwałeś z kontekstu. Oczywiście, że stracą i tak, ale nie tyle, aby już możnabyło ich na stałe wymazać z mapy piłkarskiej Europy.Snipp_ pisze:Zerwana umowa z Tamoil (jeśli nie to drastycznie obniżone wynagrodzenie za reklowanie firmy), obniżenie wynagrodzeń za umowy telewizyjne, odejście największych gwiazd. Puknij się w głowę.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio