Zamknięte tematy (zbiorczy) - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 wrz 2004, 22:04

Temat zamykam, od tego jest temt Ral Madryt - wokół klubu. Nemo otrzymujesz 2 WP.

hansolo1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hansolo1 » 24 wrz 2004, 11:02

:D Kubicki jest dobry i nie widze powodu zeby go zwalniac to tylko moze spowodowac kryzys w legi.Poco w legi niemiec jakisn i bedzie tak jak w reprezentacji Grecji beda grac anty pilke .Sa lepsi np Wdowczyk sie marnuje w kolporterze kielce a to przecierz jest niezly trener .

hansolo1
Skład C
Skład C

Listkiewicz do zwolnienia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hansolo1 » 24 wrz 2004, 11:09

:DLudzie mi sie wydaje ze tego goscia to chyba na taczce trzeba wywiesc z PZPN :!: Wedlug mnie kryzys w naszej pilce jest jego zasluga ten gosciu nic nie robi zeby poprawic sytuacje tylko pewnie pieniarzki do kieszeni ciagnie .Popatrzcie np na czechow ten kraj jest mniejszy od naszego a jako reprezentacji maja nie wierze u nas nie talentow poprostu
u nas zeby zaczoc grac w pilke to trzeba sie niezle postarac i duzo kasy wybulic wogle nie inwestuje sie w mlodzierz to jest chore i poronione :!: :!:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Jozef Chovanec negocjuje z ITI !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 wrz 2004, 11:32

Legia.net donosi
"
Wygląda na to że szefowie Legii szykują godnego następcę trenerowi Dariuszowi Kubickiemu. Działacze prowadzą rozmowy z Jozefem Chovancem, byłym piłkarzem Sparty Praga i PSV Eindhoven. Jako trener w latach 1995-98 za każdym razem zdobywał mistrzostwo ze Spartą Praga, prowadził reprezentacją Czech na mistrzostwach Europy. - Rozmawiałem już z działaczami Legii w ubiegłym tygodniu. Chciałbym pracować w Warszawie, bo Legia to klub znany w całej Europie. Ma wspaniałą historię i można ją porównać do Sparty Praga - powiedział Chovanec.

- Myślę że Legia ma szanse w krótkim czasie stać się podobnie jak Sparta Praga klubem corocznie grającym w Lidze Mistrzów. Działacze Legii obiecali, że wkrótce się ze mną skontaktują, więc czekam na ich telefon. Mam nadzieję że wkrótce zadzwonią - powiedział Jozef Chovanec.
W pracy pomagałby Chovancowi Jacek Zieliński, który jest szykowany na posadę konsultanta."

co o tym myślicie??

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 25 wrz 2004, 11:46

no wreszcie jakiegos dobrego trenera chca zatrudnic i jak bedzie tak jak ze sparta praga to bedzie miodzio!!!!!!!!!!!! wreszcie jakis moze klub z Polski w Lidze Mistrzów

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 25 wrz 2004, 12:08

Ja jestem ZA :!:
Może przynajmniej będzie dawał szanse młodszym :!: Bo denerwuje mnie to że Legia ma tylu dobrych młodych zawodników i nie daje im szansy zagrać :!:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 25 wrz 2004, 13:02

zobaczymy czy sie sprawdzi :] moze bedzie drugi Kasperczak w polkiej ekstraklasie 8)

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 25 wrz 2004, 13:32

Niech wywala Kubickiego bo to co on robi w tej legii to przechodzi najsmilsze oczekiwania. Legia kupial przed sezonem ok. 10 pilkarzy z ktorych tylko Karwan nieraz zalapuje sie do pierwszego skladu. KUbicki OUT. Nienawidze legii ale teraz pisalem jak kibic legii :P

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 25 wrz 2004, 13:52

Nie maże tak jak niektórzy o LM, ale może chociaż na 1 miejsce w tabeli (nawet nie musimy się dostać do LM :))

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 25 wrz 2004, 14:03

hmmmm.....moim zdaniem jesenia Chovanec nic by juz nie zrobil ale wiosna to kto wie...moze zdazyl bym juz ulozyc druzyne

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 wrz 2004, 16:01

Jak dla mnie jest to dobra wiadomość. Choć jestem kibicem Wisły, to nie odczuwam w stosunku do Legii żadnej wrogości czy coś w tym stylu. Bardzo dobrze, że miałby odejść Kubicki. Nie podoba mi się za bardzo to co ona tam robi. Jest tylu młodych, zdolnych chłopaków w tej drużynie jak choćby: Korzym, Smoliński, Rzeźniczak a oni grają zdecydowanie za mało! Wiem, że nie mają jeszcze zbyt dużo doświadczenia i boiskowego ogrania ale ja się pytam gdzie oni mają to wszystko zdobyć jak nie na boisku?! Skoro Legii nie szło na początku to trzeba było coś zmienić w składzie personalnym, a Kubicki cały czas stawiał na tych samych (nie mówie o kontuzjowanych) zamiast może spróbować wstawić jedengo młodszego, nieogranego niż jakiegoś staruszka ale w słabej formie. U nas to jest normalka. Trenerzy w Polsce boją się stawiać na młodzież, boją się o wynik, boją się zaryzykować. Na zachodzi piłkarze 20-letni to są już czasami liderzy swoich drużyn, a u nas to tacy siedzą na ławce, a i piłkarza 24-letniego uważa się za gracza perspekywicznego....Paranoja. Chovanec to utytulowany trener i na pewno dobry. Mam nadzieję, że zmieni trochę politykę warszawskiego klubu, będzie stawiał namłodzież i już niedługo będziemy oglądać dwa polskie kluby w fazie grupowej Ligi Mistrzów, czgo sobie i Wam życzę :D :wink: . Amen

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 26 wrz 2004, 19:50

No, ale Polsce lubi się narzekać , a to że nie stawiają na młodzież a to że patrzą w metryke a na zachodzie nie .
JAK TU DOGODZIĆ???????????????????

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 26 wrz 2004, 23:41

zycze legi wszystkiego nmajlepszego i trenera nowego ale.. nie wierze zeby on przyszedl do legi to takie nieprawdopodobne

ikeras
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Do Do wislak16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ikeras » 28 wrz 2004, 17:01

Kolego lub żanko "wislak16".

Rasiaka weźcie sobie wy do Okocimia.

A w przyszłym sezonie jak dobrze pódzie spotkamy się w B klasie.
Jak dobrze pójdzie oczywiście wam Okocimowi, bo dziewiąte miejsce nie jest aż tak wysoko by nie spaść do C klasy. My być może wejdziemy do B i stąd te moje obawy.

A hai sprawdź teraz bilans bramek waszych i naszych. :?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 wrz 2004, 19:08

Teraz Janas znowu powołał Rasiaka na najbliższe mecze z Walią i Austrią :? za co? za to ze jest jego ulubiencem! Przeciez to jest porazka! Dobrze ze Janas odchodzi i moze Kasperczak pomysli!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”