Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 sie 2005, 12:22
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2005, 13:52
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 sie 2005, 14:03
Nie chodzilo mi o najlpeszy film, chociaz ze tak to mozna bylo zrozumiec, tylko o to ze z wszytkich filmow to byla wg mnie jego najlepiej odegrana rola. Nie byl to najlepszy film bo np. jak ty napisales "Bez twarzy" z Nicolasem Cage byl duzo lepszy jako film, ale Travolta nie zagal tam tak dobrze jak w "Michael".fieldy pisze:To obejrzyj w takim razie :snake pisze:alepszy film Travolty to chyba "Michael"
gorączka sobotniej nocy, dorwac małego, bez twarzy, wybuch, cienka czerowna linia, no a na koniec Pulp Fiction
ewentualnie - kod dostępu,
wtedy przekonasz się, że sa lepsze filmy tego aktora
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 sie 2005, 15:43
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2005, 15:46
Masz od tego odpowiedni temat! Zaraz dostaniesz trzecie ostrzeżenie!coco pisze:za co dostałem 2 ostrzezenia !!![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 sie 2005, 16:10
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 20 sie 2005, 21:33
harni7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sie 2005, 10:47
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sie 2005, 17:27
Ja 'Piętno' oglądałam już kilka razy, i nie zdarzyło mi się pogubienie... Film, podczas którego trzeba dużo myśleć? Nie wydaje mi się. Ale każdy odbiera to inaczej...coco pisze:Ja moge jeszcze polecic film Piętno z Anthony Hopkinsem bardzo fajny film ale trzeba przy nim duzo myslec zeby załapac o co w nim chodzi to nie jest typowy film akcji ten film jest powolny akcja sie rozgrywa bardzo pomału ale motyw filmu jest bardzo fajny dlatego polecam jego ogladniecie
Coś kojarzę, ale nie za bardzo... możesz rozwinąć? Tzn. kto tam grał itp...futbolowa pisze:A ktoś widział film 'linia czasu'? Polecam, można się trochę historii pouczyć
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 22 sie 2005, 17:42
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 21:36
Anka pisze:Coś kojarzę, ale nie za bardzo... możesz rozwinąć? Tzn. kto tam grał itp...
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2005, 21:41
film miał fajny klimat, rzeczywiście trochę zakręcony, ale dzięki temu ciekawszy, Ogólnie lubie filmy, gdzie przez większą część czasu akcja rozgrywa się w jednym pomieszczenieu [wyjątek to "Cube"]jackieboy pisze:"Bunkier"
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 21:46
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 21:48
Takim filmem jest niewatpliwie "Symetria" (chociaz oczywiscie w zupelnie innym klimacie niz "Cube"). jak dla mnie jeden z lepszych ostatnio filmow, a na pewno sposrod polskich produkcji. Plus jeszcze gra Borysa Szyca - naprawde polecam jezeli ktos nie widzial. I scena finalowa - z "gosciem" w oknie...fieldy pisze:Ogólnie lubie filmy, gdzie przez większą część czasu akcja rozgrywa się w jednym pomieszczenieu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sie 2005, 21:53
świetnie zagrał dresaKrzysztof Jarzyna pisze:Plus jeszcze gra Borysa Szyca
no nie zdradzaj - jak ktoś nie widział to będzie miał supriseKrzysztof Jarzyna pisze:I scena finalowa - z "gosciem" w oknie
fieldy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio