Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 sty 2006, 0:47
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 15 sty 2006, 0:53
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 15 sty 2006, 0:57
Czasem można poprostu wyłączyć komputer...ZameR pisze:wiem że to troche stary temat ale wieczorami nie ma o czym pisać...
Marshall wtedy niezagrał tak źle, czasem poprostu tak bywa, że to inni (w tym przypadku gracze z pola) popełniają błędyZameR pisze:Przez Marshall'a Celtic odpadł z Ligi Mistrzów
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 15 sty 2006, 1:00
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 15 sty 2006, 1:00
ZameR pisze:Czy ktoś z was oprócz mnia ma żal do trenera Celticu o to że nie wystawił Artura Boruca w pierwszym meczu kfalifikacji LM przeciwko Petrzałce Question Mnie to zdenerwowało strasznie Evil or Very Mad Przez Marshall'a Celtic odpadł z Ligi Mistrzów....Gdyby trener odrazu uwierzył i zaufał polskiemu bramkarzowi to oz z Maćkiem brylowali by w tej edycji LM..
Erwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 15 sty 2006, 10:00
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sty 2006, 10:50
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 sty 2006, 11:38
herdek pisze:Boruc po zarąbistej pierwszej części zaczyna co raz częściej robić błędy, jest nie pewny i jeśli tak dalej będzie to kto wie czy kolejny Polski bramkarz nie bedzie musiał siąśc na ławce a potem oglądać mecz z trybun.
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 15 sty 2006, 13:00
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 28 sty 2006, 17:31
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 sty 2006, 17:37
Stary chyba Tobie livescore klękłoZameR pisze:No i Celtic z dwoma Polakami w składzie wygrał po zaciętym boju z Dundee United 2-1. Polacy ostatnio są jednymi z wyróżniającyh się zawodników podczas meczy 'Koniczynek'. A Żurawski po kontuzji strzelił kolejnego gola
. Dziś był on bardzo ważny [ten gol
] bo Maciek strzeli na 2-1 dzięki czemu zainkasowali trzy punkty.
A Artur chyba troszkę spoczoł na laurach. Pierwsze mecze grał znakomicie a teraz jakby troszkę "olewał"..Ale to takie moje odczucie.
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sty 2006, 17:38
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 28 sty 2006, 18:16
Fabio Paim

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sty 2006, 18:29
No zgoda, ale bardziej chodziło mi o jego forme.sbQ pisze:to już chyba 3 czy 4 mecz Żurawia po kontuzji więc na pewno nie powinien odczuwać wcześnieszej kontuzji, tym bardziej, że jak sam mówił wróci do gry, kiedy w pełni wyleczy kontuzję i tak się stało
No szkodasbQ pisze:ja niestety jeszcze nie, nie rozumiem dlaczego na PS puścili mecz piłki ręcznej zamiast meczu Celticu bądź Borussii czy piłka ręczna ma więcej sympatyków niż piłka nożna? raczej nie w dodatku leciała w ciągu ostatnich dni dość często na PS, zaś mecze ligowe są co tydzień i nie zawsze je pokazują
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2006, 10:41
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio