Manchester City (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Czy City drugi rok z rzędu zrobi treble?

1. Tak, z palcem w tyłku
1
11%
2. Tak, tylko dzięki petrodolarom
0
Brak głosów
3. Nie mają na to najmniejszych szans
4
44%
4. Nie wygrają żadnego tytułu
4
44%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 lip 2010, 0:01

fieldy pisze: Choć po tym przepisie, ze w kadrze moze być tylko 25 piłkarzy pewnie zrobią porządek i wiecej nie będą kupować.
Kumpel powiedział mi, że spakują ich rarem, może i średni żart, ale mnie rozśmieszył.

Jeśli 30 mln to prawdziwa cena za Mario, to nie dziwię się, że przechodzi do City, a nie United. Trudno mi uwierzyć, abyśmy my tyle za niego dawali. Ewentualnie zaważyła tygodniówka. Ewentualnie fakt, że jak kilku poprzedników od dziecka marzył o grze w Manchesterze City :rotfl:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 lip 2010, 10:54

Robinho zaczyna majaczyć, odnośnie chęci pozostania w Brazylii
"Nie jest łatwo przekonać Anglików, żeby zgodzili się na układ, ale ufam, że liderzy Santos odniosą sukces."
Zapomniał chyba że ma ważny kontrakt i City zapłaciło za niego ponad 30 baniek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2010, 11:03

jak widać kontrakty są tylko iluzją.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Puyol.html
:lol:

Co do Robinho - nie widzę go w Anglii, nie w Manc City, gdzie będzie musiał walczyć o miejsce w składzie i to nie z byle kim.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2897

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 lip 2010, 11:20

A później pojawi się jeden kretyn z drugim co powie, że jest niewolnikiem i powinni respektować jego wolę. Oczywiście wiadomego przykładu ostatnich dni przytaczać nie trzeba.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lip 2010, 12:07

Przypomniały mi się wypowiedzi sprzed roku o Ronaldo jako niewolniku. W dodatku wtedy mówił to Blatter, czym zbłaźnił się po raz enty. Fabregas chyba aż tyle nie zarabia, co Cristiano, ale i tak jest zabawnie :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2010, 23:18

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sie 2010, 23:28

Ale to nie Yaya tylko Vieira.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sie 2010, 23:33

[']

Myślałem, że z 24 na plecach to musi być Yaya. Meczu nie oglądałem, ale słyszałem, że został bardzo wysoko oceniony więc jak zobaczyłem tę akcje to od razu sobie wkręciłem, że to bankowo Toure.

Tak czy siak tęsknię :lol:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sie 2010, 23:36

Oglądałem za to ja :wink: Prezentował się dobrze, w sumie całe City dawało radę jeśli porównać z poprzednimi sparingami, np z BVB, bo ten oglądałem cały. Zresztą Yaya został wybrany Man of the match :wink: Dobrze też Boateng się pokazał na boku obrony i chyba tam będzie grał.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 sie 2010, 15:18

No ja też oglądałem.
Wrażenia niesamowite, miejsce na stadionie miałem wyśmienite, 1 metr od ławki rezerwowych Valencii. Fajne uczucie kiedy siedzisz sobie czekając na mecz a wtwoim sąsiedztwie Juan Mata gra sobie w tetrisa na komórce :D
Nawet Roberto Mancini zapodał mi autograf. Jak wrócę do chaty to ściągnę sobie cały mecz na pamiątkę, na pewno jestem na nie jednym ujęciu. na stadionowym telebimie byłem nie raz.

Pierwsze zwycięstwo Citizens w pre-temporadzie. Za tydzień inauguracja ligi na WHL. Transfery oraz powroty po mundialowych urlopach spowodowały iż okres przygotowawczy nie został przeprowadzony poprawnie. Odbije się to napewno w PL, jednak o wielką 4 City powinni walczyc do konca.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 sie 2010, 15:37

kaczy pisze:Wrażenia niesamowite, miejsce na stadionie miałem wyśmienite, 1 metr od ławki rezerwowych Valencii. Fajne uczucie kiedy siedzisz sobie czekając na mecz a wtwoim sąsiedztwie Juan Mata gra sobie w tetrisa na komórce :D
:idzze:

Oglądałem tylko drugą połowę. Valencia wcale nie grała tak źle. Niestety widoczny jest brak rozgrywającego i egzekutora bo póki co, sprowadzeni zawodnicy jakoś nie imponują. Topal w poprzednich sparingach wypadał dobrze, tak wczoraj zagrał przeciętnie. Zobaczymy ;)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2010, 23:44

"Mancini będzie idiotą, jeśli zmarnuje talent Adama Johnsona (a w sumie nie jest to niemożliwe, bo gwiazdki trzeba gdzieś poupychać, więc niewykluczone, że młody Anglik będzie siedział na ławce)."

Niestety prędzej poleci Mancini niż Adama będzie można wykupić stamtąd :wink: Zresztą kibice i dziennikarze nie dadzą mu na siłę wystawiać nowych kosztem angielskiej nadziei.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 13 sie 2010, 23:50

Ktoś się orientuje jak pzedstawia się sytuacja z wychowankami w Citizens? :| Jest Micah Richards, Shaun Wright-Phillips, Michael Johnson i Stephen Ireland z tego co wiem.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 sie 2010, 0:01

Onuoha, ale on wypożyczony na ten sezon do Sunderlandu, młody Boyata (środkowy obrońca) i chyba tyle (prócz tych co wymieniłeś). Co ciekawe raczej żaden z nich nie ma większych szans na grę. Irelanda Manicini na bank nie chce, o Richardsie mówiło się, że może odejść, ale sam zawodnik chce zostać. SWP ciągle jest z kimś łączony, a po przyjściu Balo nie widzę osobiście miejsca dla niego. Johnson znowu chyba ciągle się leczy, a i w środku raczej większych szans na wygranie rywalizacji nie ma.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 sie 2010, 0:08

Richards, Bridge, Shaun Wright-Phillips, Ireland, Johnson, Taylor, Barry, Lescott, Hart, Bellamy... jesli chodzi ci o wychowankow w sensie Home-grown players a nie wychowankow stricte Man City..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”