Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 maja 2011, 0:16
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 maja 2011, 0:25
Meczu niestety nie widzialem,ale ten come back robi wrazenie. Na szczescie wygral tez Sociedad,wiec liczba baskijskich druzyn w PD zostanie najprawdopodobniej nienaruszona - Osa,RSSS,Athleticmzatlanta pisze:Nieprawdopodobne,co zrobila Osauna!Sevilla miala wygrany mecz,a tu 2 bramki Q.Soli,a potem Lekic prawie pod koniec meczu,a Camunias poszkodowany taka asyste zaliczyl
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 12 maja 2011, 0:34
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 maja 2011, 0:38
Betis juz zapewnil sobie awansmzatlanta pisze:Mecz to sie zrobil dopiero pod koniec!Osasuna nie zawiodla swoich kibicow,a ta bramka pod koniec i asysta Camuniasa dla mnie
Dobrze,zeby nie spadlo Deportivo,szkoda by bylo.a z Segunda mam nadzieje,ze wroci jednak Betis,dzisiaj rozniesli Tenerife 3:1!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 maja 2011, 1:50
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 maja 2011, 1:52
O,a tego nie wiedzialem szczerze mowiac. Celta ma siedem punktow przewagi na Xerez,wiec o PO moga byc w sumie spokojni. To by tlumaczylo ich slabsza postawe w ostatnich meczach.Od tego sezonu zmieniły się zasady awansu do Primera. Skopiowali formułę z ligi angielskiej: pierwsza dwójka wchodzi wyżej bezpośrednio, następne cztery rozgrywają play offy. Także Celtę interesuje teraz ósme Xerez (Barcelona B z wiadomych powodów się nie wlicza), nad którym ma siedem punktów przewagi.
Czyli kto ?Dzidek_ to Ty?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 maja 2011, 1:54
Avek i temat wskazuje na jednego z aktywniejszych fanów NietoperzyDr.Football1 pisze:Czyli kto ?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 maja 2011, 1:56
O prosze,to bedzie juz Was spora bandaAvek i temat wskazuje na jednego z aktywniejszych fanów Nietoperzy
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 maja 2011, 2:03
W sumie już jestem pewien na 100%, że to TEN Dzidek.Dr.Football1 pisze:O prosze,to bedzie juz Was spora banda Ty,ediss,Sammyy,Lisek,Inferno Szkoda,ze sympatykow Athletic i Atleti jest tak malo na forum
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 maja 2011, 2:19
Bart sie nie liczy. On zdradzil prawdziwe, wspaniale, jedyne godne barwy.Dr.Football1 pisze: O prosze,to bedzie juz Was spora bandaTy,ediss,Sammyy,Lisek,Inferno
Szkoda,ze sympatykow Athletic i Atleti jest tak malo na forum
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 maja 2011, 2:20
A Ty znów swojearek_ahig pisze:Bart sie nie liczy. On zdradzil prawdziwe, wspaniale, jedyne godne barwy.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 maja 2011, 2:50
Bede to pamietal po wsze czasy zdrajco!bartbuks pisze: A Ty znów swoje
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 maja 2011, 10:34
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 maja 2011, 1:30
Haha, no to pewnie mnie tez skojarzyłeśDzidek_ pisze:Aha. Długo biernie przyglądałem się dyskusjom na forum, ale ile chyba wystarczy.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2011, 1:31
Milo widziec jeszcze jednego Netoperka na forumAha. Długo biernie przyglądałem się dyskusjom na forum, ale ile chyba wystarczy.
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio