FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 18

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 19:20

luk1208 pisze:czy ja napisałem ze ma grac w pierwszym składzie
aha..czyli w tym pomeczowym ma wg Ciebie grać...bez komentarza.
luk1208 pisze:czyli uwazasz ze maxi jest taki słaby ze nawet nie zasługuje na gre nawet w PK i to z trzeciologowym zespołem??? jezeli tak uwazasz to zostawie to bez komentarza
Taka jest wola plemienia... :lol: ale zawsze możesz stanąć w opozycji....w dzisiejszych czasach to takie modne...
luk1208 pisze: a mianowicie ciekawi mnie czemu nie dostaje nawet minutowych szans???
Niedługo będziemy musieli czekać, żeby któraś z telefonii komórkowych podkradła Ci ten pomysł jako nową promocje..."minutowe szanse" już widze te bilbordy... :lol:
Krzysztof Jarzyna pisze:To wymienimy Pavona na VV, bo nie ma kto rozgrzewac Casillasa przed meczem. No i pilki ktos moglby tez napompowac
Hehe..no wysokie loty...ale serio nie ma w całym Realu żadnych "bezrobotnych" piłkarzy...takich, którym pasowałoby to zajęcie...chyba jest ich nadmiar... ;)
Pozdrawiam...
P.S.: Luk1208 pozostaw to bez komentarza...to takie odstresowujące.. :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 20:32

Krzysztof Jarzyna pisze:To wymienimy Pavona na VV, bo nie ma kto rozgrzewac Casillasa przed meczem. No i pilki ktos moglby tez napompowac
Możemy co najwyżej zorganizować wymianę żelu między Beckhamem a Valdesem. Wy dopłacacie.
Krzysztof Jarzyna pisze:A po co ma sie znac, jak i tak taktyke i sklad ustala Ronaldinho
Masz przestarzałe informacje. Od dłuższego czasu to ja ustalam taktykę. Efekty widoczne są gołym okiem.
Krzysztof Jarzyna pisze:i nie wchodzi po prysznic
Guti gra u Was. Nie mamy się czego obawiać.
Krzysztof Jarzyna pisze:W sumie jakbyscie postawili Pavona na bramce nikt by nie zauwazyl
Długo by równowagi na poprzeczce nie utrzymał. Zawsze miał problemy z koordynacją. Jakby spadł to już ktoś by go jednak zauwarzył.
Krzysztof Jarzyna pisze:Perez sie zna i interesuje pilka, Laporta nie ma o niej pojecia
Wreszcie jakiś dobry żart :lol2:
Krzysztof Jarzyna pisze:A ja myslalem ze blond loki
Zostaw Maxiego! Masz Gutka!
Krzysztof Jarzyna pisze:Pa. Ale zeby nie bylo - jako moderator moge sie ponapinac ostatni a teraz konczymy Laughing Zawsze chcialem byc dyktatorem
Nie udawaj, że możesz tutaj coś zrobić :twisted: :smile2:

Ja tutaj rządzę :smoke:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 20:53

adekk pisze:P.S.: Luk1208 pozostaw to bez komentarza...to takie odstresowujące..

spoko, kazdy chce sie odstresowac :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 21:38

Oninela mnie napinka :cry:

Dodam tylo ze Oleguer jest dobry ale nie przesadzajmy. Real tez ma dobrych obroncow jak Ramos, Carlos, Salgado. Tyle ze ich pomoc to smiech na sali i wcale sie nie dziwei ze ich defensywa popelnia tyle bledow

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 05 sty 2006, 21:49

Bienias pisze:Oninela mnie napinka :cry:
Trudno jutro zaczniemy nową :)
Bienias pisze:Dodam tylo ze Oleguer jest dobry ale nie przesadzajmy.
Napewno lepszy od większości obronców, ustępuje tylko Pavonovi :)
Bienias pisze:Real tez ma dobrych obroncow jak Ramos, Carlos, Salgado.
Można powiedziec że jedynych porządnych obronców bo reszta nadaje się do... :D
Bienias pisze: Tyle ze ich pomoc to smiech na sali
Gorzej... ale z kolejnymi transferami powinno się to poprawiać (chyba:))

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 sty 2006, 22:08

Tobik33 pisze:No właśnie nie wystarczy potrzebny jest ktoś lepszy, ktoś o kim mówią, zachwycają się nad jego grą, gdy przychodzi do meczu i Pavon gra na środku obronny to wszyscy o nim mówią, popularność...

Że co?

kulekfcb pisze:Ten klapouchy Oleguer gra lepiej niż wasza cała obrona razem wzięta, a Pavon z pewnością by nam sie przydał bo jest mistrzem w swoim fachu

Spoko. Zobaczymy jak zawali gola w La Liga co bedziecie mowic, naarzie idzie mu niespodziewanie dobrze do czasu. Pamiętacie jak wieszaliście na nim psy w zeszłym sezonie...

Tobik33 pisze:Rafael Marquez nie zagra przez conajmniej tydzień z powodu kontuzji jakiej doznał w meczu z Zamorą

Proszę Cię nie pałacz Oleguer wyśmienicie wypełni ta luke... :wink:

Tobik33 pisze:Bienias napisał:
Real tez ma dobrych obroncow jak Ramos, Carlos, Salgado.
Można powiedziec że jedynych porządnych obronców bo reszta nadaje się do...

Cicinho do... :?: Czemu łapie się on w kadrze a sztywny Beletti nie :?:
Heh żal mi Cię...bądź chociaż obiektywny...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:15

Toudinho pisze:Spoko. Zobaczymy jak zawali gola w La Liga co bedziecie mowic
Jak zawali gola w La Liga to ja powiem, że zawałił gola. Nie wiem jak reszta, ale pewnie podobnie.
Toudinho pisze:Proszę Cię nie pałacz Oleguer wyśmienicie wypełni ta luke...
U U Ulager za dobrze gra na prawej, aby go spowrotek na środek pchać. Mamy Edmilsona.
Toudinho pisze:Cicinho do...
1) domu
2) pieca
3) pupy
4) Realu
Toudinho pisze:Czemu łapie się on w kadrze a sztywny Beletti nie
Bo to nówka sztuka talent. Jest też młodszy a na dodatek Belleti stracił miejsce w pierwszym składzie Barcy na rzecz Oleguera. Nic dziwnego. Nie znaczy to natomiast, że Cicinho jest lepszy. Ma jeszcze sporo do udowodnienia.
Toudinho pisze:Heh żal mi Cię...bądź chociaż obiektywny...
Ciebie też. Wszyscy się elegancko napinają a Ty wyskakujesz z poważnymi zarzutami i obiektywnością :shock:
pffffffffffffffff

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sty 2006, 22:23

Taka mala dygresja. Fani Realu zawsze 'czuja sie' mocni podczas okienek transferowych? Kupili Cassano, Cininho i od razu mysla ze ich druzyna jest zajebista, a Barca, ktora tylko przez przypadek ma o 11 pkt wiecej od Realu, to same, stare, nieudaczniki.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 sty 2006, 22:26

Lakier pisze:Taka mala dygresja. Fani Realu zawsze 'czuja sie' mocni podczas okienek transferowych? Kupili Cassano, Cininho i od razu mysla ze ich druzyna jest zajebista, a Barca, ktora tylko przez przypadek ma o 11 pkt wiecej od Realu, to same, stare, nieudaczniki.

Bo to jedyna część piłki nożnej, w której dominują :roll: .

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 sty 2006, 22:36

Uchi_ pisze:część piłki nożnej, w której dominują

Hahahahhahaahahahaha, no qrwa no nie moge !!! HAhahahahaha po jepne hahahaha, zaraz ! zaraz ! O juz wstalem. Uchi po Tobie takiej glupoty sie bym nie spodziewal.
Lakier pisze:Taka mala dygresja.

Dosc subiektywna dygresja, nie wszyscy fani to raz dwa i trzy.
Lakier pisze:Cassano, Cininho i od razu mysla ze ich druzyna jest zajebista

Pfff, jeszcze nie jest, dopiero bedzie.
Niggaz pisze:1) domu
2) pieca
3) pupy
4) Realu
5) 11 sezonu
6) Prawej obrony Realu

:roll:
Niggaz pisze:Ma jeszcze sporo do udowodnienia

Owszew, ale w reprezentacji jest lepszy.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 22:37

Toudinho pisze:Spoko. Zobaczymy jak zawali gola w La Liga co bedziecie mowic, naarzie idzie mu niespodziewanie dobrze do czasu. Pamiętacie jak wieszaliście na nim psy w zeszłym sezonie...
Oto typ takiego odważnego w obliczeniach oraz z poczuciem humoru hurrapesymisty albo też sfrustrowanego i zbuntowanego wobec materialistycznego świata obywatela, chcącego wprowadzić swoją wizje świata....co wybierasz?? :>
Toudinho pisze:Proszę Cię nie pałacz Oleguer wyśmienicie wypełni ta luke...
Nie no w Barcie jest kilku dobrych graczy na jedno miejsce...nie ma co płakać, nie ma co rąk załamywać....to nie Real :)
Toudinho pisze:Cicinho do...
Ej no pastorze Niggaz wyszedłeś pan przed orkiestre.. :lol: ...ja tu teraz chciałem konkurs rozpisać...a pytanie brzmi....do czego wg Was jest Cicinho?? odpowiedzi należy przesyłać faxem pod nr 0700700077 w tresci wpisujac najpierw text "Cicinho jest do..." a następnie swoją wersje odpowiedzi...dodatkowo w treści można przesłać przepisy na karpatke z malin i jeżyn oraz recepture na marmolade z buraków....na odpowiedzi czekamy do jutrzejsdzego południa...nagrody ufundowane przez Constar to całoroczny zapas wędlin Babuni 2 lata po terminie...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 sty 2006, 22:40

Smithu pisze:Hahahahhahaahahahaha, no qrwa no nie moge !!! HAhahahahaha po jepne hahahaha, zaraz ! zaraz ! O juz wstalem. Uchi po Tobie takiej glupoty sie bym nie spodziewal.

Obecnie oprócz Cassillasa i aktywności na rynku transferowym, to Real raczej nie ma się czym pochwalić :>.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:44

Smithu pisze:Hahahahhahaahahahaha, no qrwa no nie moge !!! HAhahahahaha po jepne hahahaha, zaraz ! zaraz ! O juz wstalem. Uchi po Tobie takiej glupoty sie bym nie spodziewal.
hahahahahahaha, ale ja mogę! hahahahahhahaha nie klnij więcej! hahahahahahahahha, to nie była żadna głupota specjalna! hahahahahahahah
Smithu pisze: 5) 11 sezonu
6) Prawej obrony Realu
:roll:
Smithu pisze:Owszew, ale w reprezentacji jest lepszy.
:lol2:
Może od Ciebie, ale ode mnie już nie.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 05 sty 2006, 22:49

Eh bujajcie sie, nie mam sily, nastroju ani mozliwosci na napinke :? Sory, wiem ze wybaczycie.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 22:50

Uchi_ pisze:Obecnie oprócz Cassillasa i aktywności na rynku transferowym, to Real raczej nie ma się czym pochwalić
Nie no daj spokój...mają jeszcze tego.... hmmmmm...tego małego czarnoksiężnika...Harryyyyy...nie no Robinho...i tego...mają jeszcze ponoć sprawnie działające służby porządkowe.. :lol: no i to by na tyle było... :/
Smithu pisze:5) 11 sezonu
6) Prawej obrony Realu
Pomijając, że miało być na fax to takie dość ponure i wybujałe te propozycje...ale każdą nawet najbardziej prymitywną odp. Komisja Kontroli Gier i Zakładów rozpatrzy...ale mogłeś się bardziej postarać.. :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”