Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 14:31
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:08
heheRom$on pisze:E tam tswidok, ja tylko mówię jak powinna wyglądać pierwsza liga, czyż nie?? To by było naprawde widowisko, a nie oglądać jakieś fc.klapki-legie itp. Jak jeszcze mój Śląsk grał w lidze z Wisełką to na takie mecze aż się chciało chodzić. Sektory były otwarte, można było sobie pogadać z Hool'sami Wisełki, wspólne piosenki pośpiewać. MI się marzy na latop taki turniej złożony z drużyn, które wyżej wymieniłem + SC Opava (kumpel Śląska), na to by ludzie garnęli, nie??
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:21
Słuchaj!! JA na OPorowską chodzę od 3 lat. Na olimplijskim byłem na kilku meczach polaru (jak nie grał na zakrzowie) i tam jest h**nia na maxa. Młynu z Oporowskiej nie zamieniłbym na żaden inny stadion świata!! A ten turniej przyjaźni byłby za***isty, nie??Uchi_UfFy pisze:heheRom$on pisze:E tam tswidok, ja tylko mówię jak powinna wyglądać pierwsza liga, czyż nie?? To by było naprawde widowisko, a nie oglądać jakieś fc.klapki-legie itp. Jak jeszcze mój Śląsk grał w lidze z Wisełką to na takie mecze aż się chciało chodzić. Sektory były otwarte, można było sobie pogadać z Hool'sami Wisełki, wspólne piosenki pośpiewać. MI się marzy na latop taki turniej złożony z drużyn, które wyżej wymieniłem + SC Opava (kumpel Śląska), na to by ludzie garnęli, nie??Dobry pomysł.Turniej przyjaźni czy coś tędy.A tak przy okazji pamiętam mecz z Wisełką a marze o meczu z Lechią.Przy okazji moglibyśmy się przenieść na Stadio Olimpico a krzesełka z Oporowskiej wymontować i na Olimpijski
Chociaż z Oporowską wiąże się tradycja i sukcesy
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:26
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:29
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:34
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:42
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:47
heheRom$on pisze:Widzę że nie pamiętasz hasła z Oporowskiej"Quanta na mera, Śląsk Wrocław piep*** zeptera..." Dla mnie mogliby naet usunąć sekcje koszykarską i całą kas sypnąć do WKS'u. To by miało sens. Ale powiem szczerze, że 10000x lepiej by taki turniej wypadłby na Oporowskiej! Tam jest klimat. Nie ma to jak wspólne okrzyki z łysym na czele!!
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:53
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:57
A pamiętasz mecz z Pogonią, przegrany niestety 0:4 ale wtedy było hardcoroRom$on pisze:Sektor gości za bramką jest zarąbisty: trawka i barierki <lol2>. Tych klimatów i okrzyków na nic innego bym nie zamienił. Poza ym na np. meczu z MIedzią to wszyscy siedzieliśmy razem i było zaj******. Z Wisełką też pamiętam takie mecze, ale to dawno było... MOże w pryszłymsezonie w pucharze Polski...
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:00
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:18
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:23
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:26
Rom$on pisze:Ja jak tylko usłyszałem że basałaj się bierze za Wisłę to już wiedziałem że to nie wróży nic dobrego...
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:31
Rom$on
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio