Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 14:31

E tam tswidok, ja tylko mówię jak powinna wyglądać pierwsza liga, czyż nie?? To by było naprawde widowisko, a nie oglądać jakieś fc.klapki-legie itp. Jak jeszcze mój Śląsk grał w lidze z Wisełką to na takie mecze aż się chciało chodzić. Sektory były otwarte, można było sobie pogadać z Hool'sami Wisełki, wspólne piosenki pośpiewać. MI się marzy na latop taki turniej złożony z drużyn, które wyżej wymieniłem + SC Opava (kumpel Śląska), na to by ludzie garnęli, nie??

Uchi_UfFy

Re: ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:08

Rom$on pisze:E tam tswidok, ja tylko mówię jak powinna wyglądać pierwsza liga, czyż nie?? To by było naprawde widowisko, a nie oglądać jakieś fc.klapki-legie itp. Jak jeszcze mój Śląsk grał w lidze z Wisełką to na takie mecze aż się chciało chodzić. Sektory były otwarte, można było sobie pogadać z Hool'sami Wisełki, wspólne piosenki pośpiewać. MI się marzy na latop taki turniej złożony z drużyn, które wyżej wymieniłem + SC Opava (kumpel Śląska), na to by ludzie garnęli, nie??
hehe :lol: Dobry pomysł.Turniej przyjaźni czy coś tędy.A tak przy okazji pamiętam mecz z Wisełką a marze o meczu z Lechią.Przy okazji moglibyśmy się przenieść na Stadio Olimpico a krzesełka z Oporowskiej wymontować i na Olimpijski :wink: Chociaż z Oporowską wiąże się tradycja i sukcesy :!:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:21

Uchi_UfFy pisze:
Rom$on pisze:E tam tswidok, ja tylko mówię jak powinna wyglądać pierwsza liga, czyż nie?? To by było naprawde widowisko, a nie oglądać jakieś fc.klapki-legie itp. Jak jeszcze mój Śląsk grał w lidze z Wisełką to na takie mecze aż się chciało chodzić. Sektory były otwarte, można było sobie pogadać z Hool'sami Wisełki, wspólne piosenki pośpiewać. MI się marzy na latop taki turniej złożony z drużyn, które wyżej wymieniłem + SC Opava (kumpel Śląska), na to by ludzie garnęli, nie??
hehe :lol: Dobry pomysł.Turniej przyjaźni czy coś tędy.A tak przy okazji pamiętam mecz z Wisełką a marze o meczu z Lechią.Przy okazji moglibyśmy się przenieść na Stadio Olimpico a krzesełka z Oporowskiej wymontować i na Olimpijski :wink: Chociaż z Oporowską wiąże się tradycja i sukcesy :!:
Słuchaj!! JA na OPorowską chodzę od 3 lat. Na olimplijskim byłem na kilku meczach polaru (jak nie grał na zakrzowie) i tam jest h**nia na maxa. Młynu z Oporowskiej nie zamieniłbym na żaden inny stadion świata!! A ten turniej przyjaźni byłby za***isty, nie??

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:26

Heh Rom$onku ja miałem na myśli, że tylko na specjalne okazje by takie coś robili bo na Olipmijskim jest smut :wink: .Mecze z Wisłą bądź taki turniej raczej nie wystarczą"tylko"na wielkość stadionu przy Oporwskiej bo dużo osób przyciągną.Chociaż powiem Ci, że patrząc na mecze żużla(liczbe widzów :arrow: ale nie w tamtym sezonie tylko jak przychodziło po 20 tys.osob)to zamieniając kibiców na piłkarskich a nie takich bardziej piknikowych to by było coś :!: :twisted: :)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:29

A ja Ci powiem, że nie ma to jak klimat na OPorowskiej, poza tym bilety by były tańsze. A z olimpijskiego krzesełka za bramki zamontować można (włściwie to za jedną bramkę), a może miasto wykazałoby trochę zainteresowania i pomogłoby zmodernizować chociaż jedną trybunę...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:34

Masz rację :arrow: Trybuna "Pod Zegarem"to obraz nędzy i rozpaczy :cry: Zegar taki nowiutki :lol: :lol: Chociaż trzeba przyznać mają swoich 2 wiernych ultrasów w takich zółtych kamizelkach :lol: :lol:
Miasto nic nie robi aby pomóc Śląsku dobrze, że Grzesiu się tym zajął.Z drugiej strony ucierpiała na tym koszykówka ale co tam :wink:

pzdr Rom$on

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:42

Widzę że nie pamiętasz hasła z Oporowskiej :/ "Quanta na mera, Śląsk Wrocław piep*** zeptera..." Dla mnie mogliby naet usunąć sekcje koszykarską i całą kas sypnąć do WKS'u. To by miało sens. Ale powiem szczerze, że 10000x lepiej by taki turniej wypadłby na Oporowskiej! Tam jest klimat. Nie ma to jak wspólne okrzyki z łysym na czele!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:47

Rom$on pisze:Widzę że nie pamiętasz hasła z Oporowskiej :/ "Quanta na mera, Śląsk Wrocław piep*** zeptera..." Dla mnie mogliby naet usunąć sekcje koszykarską i całą kas sypnąć do WKS'u. To by miało sens. Ale powiem szczerze, że 10000x lepiej by taki turniej wypadłby na Oporowskiej! Tam jest klimat. Nie ma to jak wspólne okrzyki z łysym na czele!!
hehe 8) No fakt pamiętam.Nigdy się nie lubiły obie sekcje no ale Wrocław to Wrocław.Musi być tutaj wszystko na najwyższym poziomie :!: :wink:
No dobra :arrow: jedynym wyjściem będzie powiększenie Oporowskiej :lol: :lol: .Ale i tak najlepszy jest sektor gości :) No ale w takim turnieju nie ma gości 8) Wszyscy są u siebie :!: :!:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:53

Sektor gości za bramką jest zarąbisty: trawka i barierki <lol2>. Tych klimatów i okrzyków na nic innego bym nie zamienił. Poza ym na np. meczu z MIedzią to wszyscy siedzieliśmy razem i było zaj******. Z Wisełką też pamiętam takie mecze, ale to dawno było... MOże w pryszłymsezonie w pucharze Polski...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 16:57

Rom$on pisze:Sektor gości za bramką jest zarąbisty: trawka i barierki <lol2>. Tych klimatów i okrzyków na nic innego bym nie zamienił. Poza ym na np. meczu z MIedzią to wszyscy siedzieliśmy razem i było zaj******. Z Wisełką też pamiętam takie mecze, ale to dawno było... MOże w pryszłymsezonie w pucharze Polski...
A pamiętasz mecz z Pogonią, przegrany niestety 0:4 ale wtedy było hardcoro :twisted: Gdy nasi zaczęli biec w stroną sektoru Pogoniastych ale na ich szczęście musieli zawrócić gdyż Policja była czuuujna 8)
Kocham sektro gości :!: :P

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

d

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:00

Ja to pamieętam mecz z ruchem chorzów. Jak ci zaczęli zrywć flagi WKS'u z płotu i wtedy nasi polecieli na nich i każdy z ruchu nawet pięści nie poczuł, bo tylko buty leciały i karetki pozabierali tych ruchowców.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:18

boshe jak tak wisla bedzie grala jak w sparingach to ja dziekuje bardzo :( mam do nich szacunek ale to co robi na razie liczka wola o pomste do niebo, nie moc wygrac dzisiaj z 10 zespolem jakies banalnie slabej ligi, to przecierz blamaz !!! do tego tak slabych sparinpartnerow to dobrac se tez chyba juz nie mogl :( a sklad jaki wystawia !! co on robi !! i gdzie te transfery wisly !! co basalaj i reszta robia !! mielcarski mial podobno kogos na oku, a jakos nikogow nowego w klubie nie widaC !!!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:23

Ja jak tylko usłyszałem że basałaj się bierze za Wisłę to już wiedziałem że to nie wróży nic dobrego...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 31 sty 2005, 17:26

Rom$on pisze:Ja jak tylko usłyszałem że basałaj się bierze za Wisłę to już wiedziałem że to nie wróży nic dobrego...

oj nie wrozy to co sie tam dzieje powoduje u mnie furie !! jedynym ruchem jaki na razie rozumialem bylo sprowadzenie brozka inne ruchy zarzadu sa dla mnie glupota, zobaczymy jak sie zacznie liga co bedzie bo poki co jest bardzo zle !!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

qq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 17:31

Heniu z Cupiałem zrobili zajeb***** dużo, a Basałaj z Liczką wszystko niszczą...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”