Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 25 sty 2009, 19:32
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sty 2009, 19:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 sty 2009, 19:41
Patrzyłem i nie wierzyłem jak biegł do sędziego z zaciśniętą pięścią przygotowaną do wyprowadzenia ciosuczeher pisze:bezcenny widok niemeickiego coacha
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sty 2009, 20:10
Jak Niemcy wygraja z Dania, ktora dzisiaj nie wygra zbyt duzo z Macedonia to takie rozstrzygniecie tez jest dobreYukasz pisze:Jeszcze Dania musi pokonać lolków z Niemiec
tez tak myslalem, szkoda ze sie powstarzymal ale wyraz twarzy i spob poruszania sie .. bezcennyYukasz pisze:atrzyłem i nie wierzyłem jak biegł do sędziego z zaciśniętą pięścią przygotowaną do wyprowadzenia ciosuNo ale ostatecznie się opamiętał, szkoda...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sty 2009, 20:22
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 sty 2009, 20:22
Ale jak? Niemcy mają 5 pkt, my 4 pkt, Dania prowadzi z Macedonią 3:2 (było 3:0) czyli jak wygrają to będą mieli 6 oczek. Niemcy wygrywają z Danią i po zabawie dla nas i Norwegów.czeher pisze:Jak Niemcy wygraja z Dania, ktora dzisiaj nie wygra zbyt duzo z Macedonia to takie rozstrzygniecie tez jest dobre
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sty 2009, 20:27
Dania wygrywa z Macedonia i ma 6oczek, przegrywa z Niemcami, ktorzy to beda miec 7pkt, my wygrywamy z Norwegia, mamy 6oczek i o wystzskim decyduje bilans bramkowy chyba, na chwile obecna mamy lepszy, wsyztsko zalezy ile wygra dzisiaj DaniaAle jak? Niemcy mają 5 pkt, my 4 pkt, Dania prowadzi z Macedonią 3:2 (było 3:0) czyli jak wygrają to będą mieli 6 oczek. Niemcy wygrywają z Danią i po zabawie dla nas i Norwegów.
zwycięstwo - 2pkt, remis - 1pkt, porażka - 0pkt.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sty 2009, 20:55
Chyba jest lepiej bo decyduje bezpośrednie spotkanie.czeher pisze:o wystzskim decyduje bilans bramkowy chyba,
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sty 2009, 23:30
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 sty 2009, 17:08
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 26 sty 2009, 18:26
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 26 sty 2009, 20:11
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 sty 2009, 20:28
Poza tym nie wierze że pozbawiona szans na awans Norwegia a tym bardziej Polska odda mecz bez walkiJedno jest pewne. Niemcy nie mogą zagrać nie fair, i umówić się z Duńczykami na remis. Wówczas bowiem może się zdarzyć że Norwegia pokona pozbawionych nadziei na półfinał Polaków i... awansuje kosztem naszych zachodnich sąsiadów. W tej sytuacji: 1. Dania (7 pkt.) 2. Norwegia (6 pkt.) 3. Niemcy (6 pkt., ale porażka w meczu z Norwegami).
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 sty 2009, 1:16
jeśli byśmy grali z nimi tak jak w 1 fazie grupowej to można sie by ich było bardzo obawiać.I ja tam się obawiam meczu z Norwegami, choć pocieszające może być to że za bardzo na tym sporcie się nie znam
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 sty 2009, 9:29
Dunczycy maja takie ciagotki (vide Dania - Szwecja P). Jednak wtedy zadecydowalo raczej braterwstwo skandynawskie i chec wywalenia z turnieju wielkich wlochow...nestinho_acm pisze:Ale pewnie się "umówią" na remis i klops.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio