Narazie mam skierowanie na rezonans kolana, jutro będę dzwonił po szpitalach.
Najciekawsze jest to że na siłowni robię nogi i jest ok, ale nie przebiegne 200 m
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 17 lut 2014, 20:37
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 17 lut 2014, 20:39
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 mar 2014, 17:18
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 mar 2014, 17:30
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 mar 2014, 17:38
Redukcję możesz robić też na siłowniDDK pisze: I mimo że lubię trenować na silowni, to niechce za bardzo iść z wagą do góry. Wolałbym raczej zejść pare kilo, zmniejszyć tkankę tluszczową i wtedy dopiero mógłbym myśleć o treningu na siłowni.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 mar 2014, 17:48
Z jego obecnym stosunkiem do diety nawet spędzanie całego dnia na siłowni nic nie da.Redukcję możesz robić też na siłowni
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 mar 2014, 17:52
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 mar 2014, 18:01
skąd takie przekonanie?Biały pisze: Z jego obecnym stosunkiem do diety nawet spędzanie całego dnia na siłowni nic nie da.
1. Tak wiem, wiem, ale to musiałby mi ktoś znający się na tym rozpisać co i jak robić. A ja w tym momencie nie wiem co jutro będe robił więc nie mogę tak tego planować.franz pisze:
Redukcję możesz robić też na siłowni+ do tego basen/bieganie/piłka i jak zejdziesz z tłuszczu to możesz lecieć już w trening typowo na masę/siłę, ale już uprzednio na siłce zrobić podstawy.
Jak na półroczny staż 80 kg na klatę szału nie robi, ale jak widzę chciałeś bardziej rzeźby niż "pompowania na maksa" - każdy ma swój cel. Ten inne treningi to rozumiem jakieś MMA, albo boks?
PS: Jakiej muzy słuchacie na siłowni? Dla mnie to sprawa kluczowa na treningu, co prawda na siłce słucham muzy które na codzien nie słuchał bym za żadne skarby, ale do pompowania jakieś "hitowe pioseneczki" nadają się idealnie
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2014, 18:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 mar 2014, 18:23
"Mówią o mojej Stolicy że tu sami alkoholicy, że melanże i balety grube, że tylko to się liczy, ale to nie prawda uwierz, tu sportu fanatycy!"DDK pisze:sportowa Warszawa"
Tylko ty tu podałeś liczbę powtórzeń, a kluczowa jest też liczba serii. Bo jedna serii i np. 10 powtórzeń nawet z maksymalnym ciężarem to według mnie za małoMGiggs pisze:8-12 z maxymalnym to cwiczenia na mase.
Ile brałeś na klatę przy tym ciężarze?MGiggs pisze:Mam 92 kg
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 mar 2014, 18:34
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 mar 2014, 18:38
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 mar 2014, 19:06
Aha czyli teraz stawiasz na rzeźbęMGiggs pisze:Tutaj nie chodzi o zapuszczenie- jesli robisz mase i jesz dobre rzeczy to ide masa a nie tłuszcz choć ten zawsze będzie szedł w góre przy robieniu masy. Ja przy 90 kg nie miałem sie czego wstydzić na basenie,teraz po prostu chce zobaczyć jakbym wygladał z tak niską wagą. 80 to miałem chyba w 2008
No tak właśnie robięMGiggs pisze:Na mase zazwyczaj się robi 12 10 8 6 i robi się to z maxymalnym ciezarem jaki mozemy podniesc by wykonać tyle powtórzeń.To 6 zazwyczaj sie robi by dobic miesien i pobudzic do wzrostu.
Robisz na klate 3-4 cwiczenia po 4 serie masz juz 12-16 czyli tyle ile powinno być.
Mam tak samo - dawaj koniecznie playlistę!EnJoy pisze:Co do muzyki - dla mnie najważniejsza część na treningu i, że się tak wyrażę nieładnie - muszą być pierdolniki, u mnie lecą same dyskotekowe rytmy bo przy tym się najlepiej ćwiczy, jakby ktoś był zainteresowany to kawałek playlisty mogę podrzucić
.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 mar 2014, 23:52
W Krakowie nie spotkałem innej osoby która to słuchała. A ja lubie słuchać takie nuty motywujące, niezależnie czy robi to ktoś związany z Legią (Bonus) czy z innymi klubami (Dym KNF, Żebro, Klemens, Wuen Enceha, LS Banda). Tylko z jednego klubu nic nie słucham ale to wiadomofranz pisze: Dobra nuta, choć nie wiedziałem że w Krakowie też jej słuchają![]()
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 mar 2014, 23:57
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio