Ja 20 września zaczynam codzienne pięciogodzinne zajęcia z matematyki, które finansuje Unia Europejska z programu Era Inżyniera
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 wrz 2010, 21:40
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 12 wrz 2010, 22:38
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 wrz 2010, 22:44
Mało masz produkcji w sieci?Marco_Van_Basten pisze:Nagraj filmik ze współlokatorką i wrzuć na rapida.
Czemu tak brutalnie? Poczułem się urażony!kaczy pisze:MVB
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2010, 15:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 paź 2010, 15:29
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2010, 15:36
NieAker pisze:i co potem polskiego w szkole będziesz uczył?
W ramach kierunku specjalności/specjalizacje pozwalają zdobyć wiedzę oraz umiejętności przydatne w zawodzie redaktora i korektora, sekretarza prasowego, kopyrajtera, dziennikarza i krytyka literackiego, pracownika placówek kulturalnych oraz wydziałów kultury w administracji lokalnej, badacza literatury i języka polskiego.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 paź 2010, 15:48
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 paź 2010, 17:26
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2010, 17:51
Jakby był w Sosnowcu to bym nie jeździł. W centrum Katowic, na placu sejmu czy jakoś takEnJoy's pisze:Jak w Sosnowcu to można będzie się spotkać.
Z politologii, ze specjalnością związaną z dziennikarstwem. Teraz jadę dalejczeher pisze:licencjat masz z socjologii
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zack » 17 lis 2010, 15:05
Zack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 lis 2010, 15:32
Eeee, ja też miałem u siebie na licencjacie. To zależy od prowadzącego, myśmy robili badania, ankiety i było fajnieZack pisze:Nie dość, że to jest po%#@$#ane jak lato z radiem(miałem taki przedmiot na drugim roku)
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zack » 17 lis 2010, 15:41
Zack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 lis 2010, 15:43
Racja, wszystko zależy od prowadzącego. Mi na socjologi, psychologi i PR trafiły się osoby, które przedstawiły nam owe tematy w sposób ciekawy. Bez zbędnego przynudzania. Jestem bardzo zadowolony z tego powodu.cloner pisze:Eeee, ja też miałem u siebie na licencjacie. To zależy od prowadzącego, myśmy robili badania, ankiety i było fajnie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 lis 2010, 16:11
Nieźle, 4 razy, mnie się raz zdarzyło 3 razy podejść (ostatni z możliwych terminów), ale do prawa, które dla mnie było zbyt obszernym materiałem i za [ch**] nie chciało mi się go przyswoićZack pisze:My niestety sama teoria w wymiarze 2.5h co drugi tydz. Morze informacji do przyswojenia i zaliczenie ustne. Chyba ze 4 razy podchodziłem...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 lis 2010, 20:10
To też już mam za sobącloner pisze:mnie się raz zdarzyło 3 razy podejść
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio