A z innych strategii to lubie Age of Mitologi.
Wie może ktoś kiedy wyjdzie jakiś dodatek do Frozen Thorne lub może Warcraft 4 ?? Bo ja się nie orientuje a bardzo bym chciał wiedzieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 19:02
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 22 sty 2005, 19:05
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 19:43
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 22 sty 2005, 20:04
Z tego co wiem to nie dlugo ma wyjsc World of Warcraft gra podobna do warcrafta przygotowywana ruwniez przez blizzard ale bedzie przeznaczona tylko do rozgrywki internetowejKamilo pisze:No ja kocham poprostu Warcrafta![]()
A z innych strategii to lubie Age of Mitologi.
Wie może ktoś kiedy wyjdzie jakiś dodatek do Frozen Thorne lub może Warcraft 4 ?? Bo ja się nie orientuje a bardzo bym chciał wiedzieć
_KORKI_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 20:50
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 22 sty 2005, 20:53
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 20:54
ja tak samoLiverpool pisze:Mnie strategie nie kręcą, kiedyś grałem ale szybko mi się znudziły...
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 22 sty 2005, 21:12
Strasznie przereklamowana gra. Naprawdę się zawiodłem.luk1208 pisze:ja lubie ze strategi najbardziej heroes IVpotrafi nieźle wciągnąc
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 22 sty 2005, 21:28
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 22:06
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 22 sty 2005, 22:10
A Ty grasz? Możemy zagrać, jak chceszzawdi pisze:a w szachy nikt nie grywa??? w go, reversi??
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 sty 2005, 23:25
grałem w heroes III i powiem ze tez jest spoko!!! potrafiłem grac w nia po kilka godzin dziennie tak wciągała!! do tej pory zadna strategia mnie tak nie wciągła jak heroesAshantos pisze:Strasznie przereklamowana gra. Naprawdę się zawiodłem.luk1208 pisze:ja lubie ze strategi najbardziej heroes IVpotrafi nieźle wciągnąc
Przerost formy nad treścią. A szkoda, bo mogła być znakomita gra jakby nie odbiegli tak od trójki.
Grałeś w jakiś dodatek do trójki albo chociaż wersję normalną?
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 23:27
Ja raz w Heroesów III grałem 18 godzin bez przerwyluk1208 pisze:grałem w heroes III i powiem ze tez jest spoko!!! potrafiłem grac w nia po kilka godzin dziennie tak wciągała!! do tej pory zadna strategia mnie tak nie wciągła jak heroesAshantos pisze:Strasznie przereklamowana gra. Naprawdę się zawiodłem.luk1208 pisze:ja lubie ze strategi najbardziej heroes IVpotrafi nieźle wciągnąc
Przerost formy nad treścią. A szkoda, bo mogła być znakomita gra jakby nie odbiegli tak od trójki.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sty 2005, 2:47
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 23 sty 2005, 15:10
Ooo, stary, ja miałem podobnie. Odliczając przerwy na odwodnienia [pokój naprzeciwko] i obiad, siedziałem przy Heroes3 od 9 rano do 2 w nocy... 17 godzin! Mój osobisty rekord. Kiedyś grałem jeszcze 15 godzin w NFS: Porsche Unleashed i ok. 13 w Transport Tycoon'a. To są klasyczne gry!Kotek pisze:Ja raz w Heroesów III grałem 18 godzin bez przerwyluk1208 pisze:grałem w heroes III i powiem ze tez jest spoko!!! potrafiłem grac w nia po kilka godzin dziennie tak wciągała!! do tej pory zadna strategia mnie tak nie wciągła jak heroesAshantos pisze:
Strasznie przereklamowana gra. Naprawdę się zawiodłem.
Ashantos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio