Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 28 kwie 2008, 15:25
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 kwie 2008, 15:32
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 kwie 2008, 13:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 29 kwie 2008, 13:40
ostatnio nie strzelalismy bramek i to moze byc dla nas glowna przeszkoda w drodze do awansu, musimy nzlaezc inny sposob na strzelenie bramki bo ostatnio probojemy wyraznie "wejsc" do bramki, ja tam licze na wystep Henry'ego od poczatku, licze tez na Eto'o ktory w pierwszym meczu nie zachwycilBienias pisze:Wydaje mi sie ze kluczem do naszego zwyciestwa bedzie opanowanie srodka boiska oraz uwaza gra w defensywie
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 kwie 2008, 14:19
Bez dwóch zdań. United są tak słabą drużyną, że zaaplikowanie im kilku goli na Old Trafford jest bardzo łatwym zadaniem. Ta drużyna tylko i wyłącznie przez przypadek wygrała kilkanaście ostatnich spotkań u siebie w LM. Dlatego też celem Barcy nie powinien być awans, a upokorzenie słabiuteńkiego rywala! Do boju Barca!Bienias pisze:To juz dzis:D Mecz ktory przycmil swoja ranga GD. Dla nas to mecz sezonu mam nadzieje nie ostatni ktory musi nam dac szczescie i radosc po koncowym gwizdku. Dzis chce widziec walke i ambicje naszych zawodnikow do ostatniej minuty.
Przed pierwszym meczem bylismy pewni obaw co do wielkiego MU ale po 90 minutach wiemy ze to MU jest do ogrania ba nawet spokojnie mozna je wypunktowac na wyjezdzie gdzie mysle bedzie latwiej strzelic bramki.
Wydaje mi sie ze kluczem do naszego zwyciestwa bedzie opanowanie srodka boiska oraz uwaza gra w defensywie w szczegolnosci naszych bocznych obroncow.
Tots units fem força!
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 kwie 2008, 14:56
Jak to napisał Jan Kochanowski "Nic wiecznego na świecie, Radość się z troską plecie" czyli nie licz na 90 minut w pełnych obrotach bo możesz się rozczarowaćBienias pisze:Dzis chce widziec walke i ambicje naszych zawodnikow do ostatniej minuty.
ŁatwiejBienias pisze:Przed pierwszym meczem bylismy pewni obaw co do wielkiego MU ale po 90 minutach wiemy ze to MU jest do ogrania ba nawet spokojnie mozna je wypunktowac na wyjezdzie gdzie mysle bedzie latwiej strzelic bramki.
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2008, 15:02
Barcelona na pewno nie zagra w defensywie tak jak to uczynił Man Utd w pierwszym meczu z prostego względu - oni także muszą strzelić bramkę by awansować.Jarzinho pisze:Napewno Barca bedzie zwracała wiekszauwage na defensywe niz pierwszym spotkaniu, ale w zyciu nie zagra jak MU. Barca nie bedzie sie bronic bo to nie jest w jej stylu, a tak jak juz pisalem w przypadku Liverpoolu i spotkan z nimi, Barca nie uklada sobie taktyki i nastawienia pod kazdy mecz. Wychodzi i gra swoje nie wazne czy na CN czy na wyjeździe.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 29 kwie 2008, 15:05
Metal pisze:a ty mówisz że na Old Trafford gdzie kibice zawsze robią piekielną ucztę będzie łatwiej?
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 29 kwie 2008, 15:19
Einar pisze:Nie wiem czy mi sie zdawało czy tylko ja w ostatnich meczach Romy na Old Trafford słyszałem kibiców ASR czesciej niż Anglików?
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 29 kwie 2008, 15:23
boskigonzo pisze:Jesli mowisz o minucie ciszy to sie zgadza
Metal pisze:Owszem nie jest to kolosalna przewaga, ale na pewno trudniej się gra jak 70 tysięcy gardeł wspiera twojego przeciwnika.
Metal pisze:Nie wiem czy mecz z 2000 roku to dobry przykładw końcu to było już dosyć dawno.
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 29 kwie 2008, 15:26
Owszem nie jest to kolosalna przewaga, ale na pewno trudniej się gra jak 70 tysięcy gardeł wspiera twojego przeciwnika. Barca ma nieco trudniejsze wyzwanie niż u siebieEinar pisze:Oczywiście abstrahując już od powyższego atut własnego boiska będzie stanowił przewage ManU, ale nie powiedziałbym że aż tak wielką.
Nie wiem czy mecz z 2000 roku to dobry przykładEinar pisze:Barca spokojnie jest w stanie tu wygrać, bo to drużyna z ogromnym potencjałem... no i jakby nie było Diabły ostatnio w nienajlepszej formie. Zresztą na poparcie tej tezy można przywołac mecz z Realem z roku 2000.
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 kwie 2008, 16:06
Rzeczywiście spotkanie sprzed 8 lat to najlepszy argument....Zresztą na poparcie tej tezy można przywołac mecz z Realem z roku 2000.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 kwie 2008, 17:01
Tak i dodatkowo jeszcze 90 minut meczu kiedy tylko było słychać kibiców z Rzymu a angole jak zwykle siedzieli jak w teatrze i tylko buczeć umiejąJesli mowisz o minucie ciszy to sie zgadza Razz
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 29 kwie 2008, 17:49
gilardino11 pisze:Tak i dodatkowo jeszcze 90 minut meczu kiedy tylko było słychać kibiców z Rzymu a angole jak zwykle siedzieli jak w teatrze i tylko buczeć umiejąWink .
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 29 kwie 2008, 18:23
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio