Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 kwie 2005, 15:29

hrabi pisze:Ja tam i tak czekam na derby rewanzowe w lidze mistrzow. Bedzie ciezko ale Inter wiele razy pokazal ze potrafi walczyc do samego konca(najlepszy przyklad to mecz z Sampdoria w tym sezonie)
Sampdoria to trochę słabszy klub od Milanu. Oczywiście Inter ma jeszcze sznasę, ale ja nie wierzę w awans Interu. Całkiem inaczej bym na to patrzył gdyby Inter strzelił gola w tamtym meczu.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 09 kwie 2005, 15:36

moim zdaniem jesli interowi udalo by sie strzelic barmke w pierwszej polwie ejdncozesnie nie tracac jej, to mozna lcizyc na to ze awansuja, ale watpie by im sie udalo

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 kwie 2005, 15:37

Nie wiem czemu gdy mysle o meczu rewanzowym LM z Milanem to przypomina mi sie mecz Rossonerrich z Deportivo rok temu :wink:

Ja takze wierze jeszcze w awans Interu , ale ta wiara znacznie stopniala po porazce 2-0

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2005, 17:33

serek408 pisze:Nie wiem czemu gdy mysle o meczu rewanzowym LM z Milanem to przypomina mi sie mecz Rossonerrich z Deportivo rok temu :wink:

Ja takze wierze jeszcze w awans Interu , ale ta wiara znacznie stopniala po porazce 2-0
Pamietam ten mecz ... po pierwszym spotkaniu bylem zalamany ze Milan tak wysoko wygral ale w drugim to ElDepo ich zmiazdzylo :D:D:D:D

Pandiani, Louque, Fran i ktos tam jeszcze :D:D:D

Wspaniale widowisko ... mam nadziej ze Inter tez stac na taki wyczyn :D:D:D:

FORZA INTER

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 kwie 2005, 21:59

Eeee tam... Liverpool wygrał z Juve bez bodajże 8 zawodników, a Inter nie da rady bez kilku??... W sumie to bardzo możliwe

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 09 kwie 2005, 22:09

Inter wygrał z Bologną, 1:0 po bramce Julio Ricardo Cruza. Argentyńczyk strzelił gola w 4 minucie po asyscie van Der Meyde. Odebrał piłkę obrońcy i podał do Cruza. Widać Holender bardzo pracuje aby zagrać w meczu z Milanem w LM.

Awatar użytkownika
Nerazzurri
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nerazzurri » 10 kwie 2005, 0:15

Super :) Kolejna wygrana. Coraz lepiej idzie Interowi w końcówce sezonu :P
Jestem ciekaw czy Mancini odejdzie po sezonie. Byle nie!
Inter ma już 53 pkt na swoim koncie. :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 kwie 2005, 11:10

Mecz stal na slabym poziomie. Taka gra napewno nie starczy na Milan , a i do grona kontuzjowanych dolaczyl Materazzi. Miejmy nadzieje , ze Adriano bedzie w 100% gotowy na Milan

D@mian
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 10 kwie 2005, 11:23

Interowi nie idzie najgorzej, już nie moge sie doczekać rewanży w LM.

Awatar użytkownika
Nerazzurri
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nerazzurri » 10 kwie 2005, 11:29

Z Milanem Interowi będzie bardzo ale to bardzo cięzko :cry: szkoda że trafili na nich. Ale może uda sie i wygramy :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 12:15

Jesli pilkarze naprawde beda chcieli wygrac zrobia to. Nie mam pojecia jakim zagramy skladem , ale powroci Adriano i to bedzie bardzo powazne wzmocnienie druzyny. Szkoda , ze nie ma Recoby bo byc moze cos by wyczarowal. Jutro nie ma czego bronic wiec trzeba ruszyc do przodu i strzelic szybko gola. Jesli to sie uda to druga bramka sama przyjdzie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 12:39

serek408 pisze:Jesli pilkarze naprawde beda chcieli wygrac zrobia to. Nie mam pojecia jakim zagramy skladem , ale powroci Adriano i to bedzie bardzo powazne wzmocnienie druzyny. Szkoda , ze nie ma Recoby bo byc moze cos by wyczarowal. Jutro nie ma czego bronic wiec trzeba ruszyc do przodu i strzelic szybko gola. Jesli to sie uda to druga bramka sama przyjdzie.
Z jednej strony masz racje ze Adriano moze pociagnac Inter, ale sam nic nie zdzaiala ... wedlug mnie Veron nie powinien grac w pierwszym skaldzie .... Jak juz cos to powienni postawic na Emre Belozoglu (jezeli sie wykurowal bo ostatnio mial kontuzje.. na sparingu doznal).

Fakt faktem ze Karagounis dobrze zagral, ale on nie jest jakis superkreatywny .... jezeli bylby REcoba to mielibysmy super skrzydla

Alvaro-VDM

W ataku zagra Martins z Adriano a jak dobrze wiemy rt osie potrafia porozumiec ... ::D:D:D:D:

Reszta tak samo i jedziemy z Milanem !!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”