LM: FC Barcelona - Chelsea FC - Strona 18

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 05 maja 2009, 17:17

fieldy pisze:To Barca dziś wygra, co ?
Dzisiaj bedzie cięzko :P Mam nadzieję na dobry rezultat jutro.

Jak z tym Henrym??? Gra jutro, nie gra? Co źródło to inna gadka

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 17:18

fieldy pisze:To Barca dziś wygra, co ?
Dzisiaj nie koniecznie, ale wydaje mi się że jutro tak :D

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 05 maja 2009, 17:42

klopx pisze: Jak z tym Henrym??? Gra jutro, nie gra? Co źródło to inna gadka
Do Londynu jedzie na pewno, a to oznacza że źle z nim nie jest. Za pewne sztab medyczny decyzję o ewentualnej grze Henryego podejmie dopiero w dzień mecz. Osobiście wolałbym, żeby jednak zagrał bo w takiej dyspozycji jego obecność na boisku na pewno byłaby znacząca.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2009, 18:31

Wyszedłem rano do pracy wracam i co...
Wchodze w temat Gran Derbi, Barcy półfianlu Barca- Chelsea i wszedzie [k****] temat MU. To sie robi poprostu pojebane. Rozpoczałem od 11 strony na 13 skonczyłem bo reszta to pewnie to samo. Jebie mnie co kibic MU mysli o defensywie swojej druzyny. Jak chce sie pochwalic niech napisze to w temacie MU, nie ciagale wpier.... sie do innych tematów.
Drewna mam sporo, wiec spokoj.
Dochodzi do tego, ze ktos pisze o Barcy w Premiership. Gdyby zaistanialaby taka sytuacja, to pewnie Barca jak Arsenal miala by 1 Anglika bo inaczej za duzo by wydawała na smar. :lol:
To jest temat Barcy i połfinalu z Chelsea wiec wyp... z wywodami na temat MU.

2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 maja 2009, 18:44

Bez napinek byłoby nuuuudno :D
Niektórzy po prostu za bardzo spinają poślady :P

Co do "Let's talk about Champions" to Pique mówił o Champions League więc cytat jak najbardziej na miejscu...

A Titi będzie grał nawet z urwaną nogą, bo przyszedł po to żeby wygrać CL i zrobi wszystko żeby to osiągnąć.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 maja 2009, 18:49

Bez napinek byłoby nuuuudno :D
Niektórzy po prostu za bardzo spinają poślady :P
tiaa....

Co do napinek, to jestem ostatnią osobą, która byłaby przeciwko nim. Nie ma nic lepszego niż napinka na poziome, taka wbita szpila.
Ale pisanie o drewnach to jest zaiste żałosne. Tym bardziej, jeśli owe drewna ogrywają "wirtuozów" w ostatnich latach jak chcą :boruta: I to nie jest napinka, tylko zaślepienie, brak umiejętności realnego spojrzenia na rzeczywistość.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2009, 19:00

Najbardziej zabawne jest to, że o Mu to częściej wspominali pewnie w tym temacie kibice Barcy :boruta: Ja w ogóle nie widziałem tutaj dyskusji o United - najwidoczniej Jarzinho ma poważny problem :)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 maja 2009, 19:12

Specjalność Pique - cieszynka z połykiem :boruta:

Obrazek
Obrazek

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 maja 2009, 19:14

Żeby Jariznho miał na co psioczyć...

Obrazek

jak widać Pique podpatruje najlepszych 8)

Jarzinho, ogarnij się chłopie. Popatrz sobie najpierw kto i kiedy przywoływał przykład United. Widać, że głowa strasznie Ci się gotuje jak widzisz cokolowiek związanego z klubem z OT.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 19:24 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2009, 19:15

Ludzie napinka napinka. Jednak:
fieldy pisze:Tyle gwoli wyjaśnienia. Pora kończyć ten bezczelny
Na 14 stronie a zero konsekwencji. To nie jest temat na jakies smieszne porownania, rozwazania a 90% postow z ostatnich 6 stron to OT ze strony kibiców MU.
MGiggs pisze:Sprawdz sobie staty Forlana w MU, otrzymywał mase szans, ba był 2 napastnikiem obok Ruuda w kadrze bo Ole był kontuzjowany. Wielokrotnie się osmieszął na boisku-tyle.Mimo i tak go lubie bo potrafi zmarnowac milionowke i z zerowego kąta strzelić w okno Dominacja Angoli będzie trwac do czasu aż będzie kasa, lub gdy podobną kase bedzie miała Hiszpania, inaczej nie przewiduje by jakiś zespoł 2-20 z hiszpani bez kasy zbudował dobry klub, bo zazwyczaj każdego lepszego sprzedają i tak to się kręci. Licze że City nie załapaią się na Uefa i ich zakupy będa mniejsze niż planowane. Cóż kiedyś dominowała Hiszpanska, potem włoska, teraz czas na Angoli, kiedyś się to zapewne zmieni.Takie życie
MGiggs pisze:Ciekawe kiedy Milan pokonał MU to czytalem że Milan jest o wiele lepszy choć grał pyte u siebie w lidze, grał pyte w LM, w grupie smierci z Lille Anderlechtem i aek nie grał nic wielkiego, drewniany Celtick dopiero po dogrywce u siebie. Dopiero z nami zagrali świetnie. MU wygrał wtedy u siebie lige, w LM rozmonotwał Rome 7-1 i co było to wymierne?Byl lepszy wykorzystał nasze błędy i luki kadrowe i chwała im za to, ale nikt nie powie że grali na poziomie MU w tamtym sezonie. Barca to wielki klub prawdopodobnie najwiekszy w histori ale niech to pokaże z Chelsea a nie gromiąc jakiś lelako z numancji ktorzy grają w systemach bez spalonego.
red85 pisze:Co do United - mnie nie imponuje nasza gra defensywna w tym roku. Owszem, są mecze, kiedy gramy w tym elemencie świetnie, ale za często zdarzały się słabsze występy
Takich cytatów moze być tu 40 albo wiecej.
Co mnie obchodzi Premiership i MU, skoro to jest temat dotyczacy czegos innego, po tu wchodze, zeby poczytac cos na temat Barcy i jej spotkan. Widze wielu tego nie potrafi zrozumiec. Chca to niech pisza miedzy soba w temacie MU, mzoe ktos sie do nich dołaczy. :) JEsli ktos z grona modów nie bedzie potrafil tego dopilnować to bede sie starał to w bardzo dosadny sposob pokazać. Nudzi mnie to poprostu. To tak jakbyś poszedł do lasu i rozmawial o drewnie.
guru pisze:Słabo liczysz. Wracaj do podstawówki.
Zaskoczyłes mnie. :(

EOT.

Mam nadzieje, ze Titi jutro zagra. Defensywa bedzie wygladać tak Alves-Pique- Abidal-Martin.
Deco wspomina, ze mecz bedzie otwarty i Chelsea bedzie chciala atakować, oby bo to przybliza nas do sukcesu.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 maja 2009, 19:18

Hiddink tez tak mowil przed pierwszym meczem...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2009, 19:22

prosiłem, błagałem, nic.

Ci którzy w dalszym ciągu piszą nie na temat dostali po wp, niektórzy po 2.

Naprawdę zakończcie dyskusję o United w tym temacie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 maja 2009, 19:29

red85 pisze:Jarzinho ma pretensję, że kibice United prawią ciągle o ich drużynie Ogarnij się chłopie!
Asteniu??
Wyrwałem sobie kilka z tego tematu nic nie wnoszace. Spokojnie moge wieczorem ogladajac NBA dac cytaty od 10 czy 11 strony. :wink:
Nawet mod to widzi.(k...).

Jutro zagramy jeden z najwazniejszych spotkan. Licze, że wynik bedzie dość klarowny i nikt po spotkaniu nie bedzie mowil, ze jedna czy druga dryzna nie zasłuzyla. Fajnie by było zdobyc jako pierwszy bramke, otwarta gra ze strony przeciwnika to cos czego mozna sobie zyczyc. Chelsea bedzie grała w najmocniejszym zestawieniu, wie o naszych brakach w defensywie, wiec to przemawia za tym, żeby sie mocniej otworzyli. Wierze, że Barca jesto jeszcze mocniej naładowana niz przed spotkaniem z Realem. Za daleko doszlismy, zeby ponownie odpaść.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2009, 20:36

klopx pisze:red85, cris7 sprawdżcie jak tam u mnie z błędami :wink:
Muwisz, masz.
klopx pisze:opóściło
Nie robisz postempuw.
Tu już był kiedyś kto pisał ze strasznymi błędami, ale przynajmniej na temat futbolu miał dużo do powiedzenia.

O meczu już pisałem. Nie sądzę, żebyście mogli liczyć na otwartą grę Chelsea(piszę do kibiców Barcy, bo fanów The Blues tu nie widzę). Chelsea nie będzie starała się strzelić gola na siłę. Im się nie będzie spieszyć moim zdaniem. Wydaje mi się, że to ekipa z Katalonii pierwsza nie wytrzyma i się rzuci do ataków, a Chelsea zdobędzie gola i przejdzie do głębokiej defensywy i grę tylko z kontry. Z jednej strony nie potrafię kibicować Chelsea, ale z drugiej wiem, że może dobrze by było, gdyby wygrali, bo to świadczyłoby o sile Premier League.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2009, 20:41

Cris7 pisze:Wydaje mi się, że to ekipa z Katalonii pierwsza nie wytrzyma i się rzuci do ataków
Nie wytrzyma? My po prostu będziemy grali swoje. Oczywiste jest, że będziemy atakować bo strzelenie bramki postawi nas w komfortowej sytuacji. Nie możemy grać na 0:0. Nawet jeżeli Chelsea ukłuje to mecz nie będzie stracony. Jeden gol dla nas wszystko zmieni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”