Finał LM: FC Barcelona- Manchester United - Strona 18

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto będzie triumfował na Wembley?

Czas głosowania minął 29 maja 2011, 0:32

Manchester United
24
56%
FC Barcelona
19
44%
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 15:03

facet w jednym poscie cieszy puche(pewno posikal sie z podniety) ze wenger wzial 2 pilkarzy ze la masi (pewnie za 4 lata bedzie tu dowodzil ze to sa wychowanki arsenalu - o ile wenger swoim sposobem nie znarnuje kolejnych wielkich talentow - w tym jest wybornym specem), a w drugim rzuca kur.ami ze pilkarze zrobili sobie zdjecie z fotografia torresa i cesca.

Obrazek

zabic puyola ze smial obrazek zdjac ze sciany i zrobic zdjecie. brak szacunku.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 15:08

tak ciesze sie, ze zawodnicy La Masii chca do nas przyjsc. Zawodnicy podpisali kontrakty z wlasnej woli. Robienie sobie co Puyolowi i Pique sie zywnie podoba w naszej szatni to troche inna sprawa, ja to tak widze - sorry.

Mentor ja rozumiem ze to jajcjarze ale mogliby miec na uwadze okolicznosci - Gdzie sa, kogo reprezentuja i jakie sa relacje klubowe - teraz caly pn. Londyn jest gotow ich ukamienowac
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 15:21 przez Magnum, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 26 maja 2011, 15:15

Ale zachowujesz sie tak, jakby oni to zdjecie sobie przywlaszczyli, a robia sobie zwyczajne jaja...

strasznie wrazliwy jestes ;)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 maja 2011, 15:27

Magnum pisze:tak ciesze sie, ze zawodnicy La Masii chca do nas przyjsc. Zawodnicy podpisali kontrakty z wlasnej woli. Robienie sobie co Puyolowi i Pique sie zywnie podoba w naszej szatni to troche inna sprawa, ja to tak widze - sorry.
Jak ktoś czyta twojego posta i nie zna sprawy, to mógłby uznać, że Pique i Puyol wysrali się na środku szatni :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2011, 15:33

Dokładnie grzegorzfcb :lol:
Magnum pisze:teraz caly pn. Londyn jest gotow ich ukamienowac
:shock:

Poważnie? Czy tylko Ty tak reagujesz? Możesz w jakiś sposób wykazać, że rzeczywiście fanów Arsenalu AŻ TAK BARDZO to ruszyło? Są już jakieś ustawki na fejsie czy jesteśmy dopiero na etapie burzy na forach?

Poważnie pytam bo aż ciekaw jestem. Fieldy, Duch i reszta - też tak to widzicie? Jak wygląda odbiór tej sytuacji w środowisku Kanonierów?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2011, 15:43

Wątpliwe, ze zagra O'Shea jeśli zagrał we wtorek ponad godzinie w meczu Nevilla, Ci którzy są przewidywani na finał zeszli po 30 minutach. Na prawej zapewne zagra Fabio, który ma wszystkie zalety brata, a jest bardziej opanowany :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 maja 2011, 16:14

Poważnie? Czy tylko Ty tak reagujesz? Możesz w jakiś sposób wykazać, że rzeczywiście fanów Arsenalu AŻ TAK BARDZO to ruszyło? Są już jakieś ustawki na fejsie czy jesteśmy dopiero na etapie burzy na forach?

Poważnie pytam bo aż ciekaw jestem. Fieldy, Duch i reszta - też tak to widzicie? Jak wygląda odbiór tej sytuacji w środowisku Kanonierów?
\
Wrzuce pare postow z Twittera/OnlineArsenal dla przykladu

JamieDalton82: Can we arrest Pique and Puyol for theft?

DanCompton: @barcastuff @3gerardpique Couple of tossers! Show some respect!!!

YouAreMyArsenal: Puyol & Pique take our generosity as hosts & absolutely disrespect it by pulling pic of Cesc off the wall & posing with it #arsenal #Barca

arseblog: I still hope Barcelona win but I hope Evra spontaneously combusts and takes Pique and Puyol with him - http://t.co/irZc46q.
I suspect there's a very good reason no footballer has gone to have a subsequent career in stand-up comedy, the unfunny cunts.

DarrenArsenal1: Have given Barca all the respect for using our training facilities then the captain should not be repaying us with disrespectful behaviour.

AAllenSport: La Masia - good place to learn how to pass a football / shit place to learn manners. That is all.

Erzecik: Pique z Puyolem odwalają takie coś, a potem ludzie dziwią się i krzywią na wieść o tym, że rzygam Barceloną...

YouAreMyArsenal: Barcelona - More Than Just A Club, Less Than Just Respect. #Arsenal #Barca

Chyba dosc dobrze reprezentuja reakcje srodowiska Arsenalu :lol:

Dla ludzi z zewnatrz moze to rzeczywiscie wygladac jako przesada i moze maja racje. Rok temu przezylismy jednak lato ktore jest powodem naszego przewrazliwienia teraz - od miliarda wywiadow o DNA do nalozenia przez Pique i Puyola koszulki Cesca.

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 26 maja 2011, 16:27

Smierdzi mi tu jakas frustracja troszke ;)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 maja 2011, 16:32

Od kiedy to internet reprezentuje dobrze postawy ludzkie w prawdziwym życiu ?
Na zachodzi sieć nie jest(z reguły) śmierdzącym szambem jak w Polsce, ale i tak mam wątpliwości.
Dalej nie kumam o co chodzi. Pokarz mi następne zdjęcie na którym Puyol i Pique bazgrają coś niebieskimi i bordowymi mazakami po zdjęciu to przyznam Ci rację :wink:

Jesteście przewrażliwieni, wiem, że to nie jest miłe jak nie wiadomo, czy Cesc, Nasri czy Clichy zostaną a Wenger coś sensownego kupi, ale spokojnie

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 26 maja 2011, 16:36

Podejrzewam, że gdyby Cesc był murzynem, niektórzy doszukiwaliby się w tym rasistowskiego podtekstu :lol:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 16:37

Jak dla mnie to spooooooora przesada... nie wiem generalnie jak Ci brytyjscy kibice doszli do stwierdzenia, ze to oznaka braku szacunku, ale OK.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2011, 16:43

Magnum pisze: Erzecik: Pique z Puyolem odwalają takie coś, a potem ludzie dziwią się i krzywią na wieść o tym, że rzygam Barceloną...
bez polaczka by sie przeciez nie obeszło :haha:

z punktu widzenia barcelony arsenal na szacunek nie zasluguje, milosci miedzy klubami/kibicami nigdy juz nie bedzie, wiec szczerze mowiac mam gdzies opinie kanonierskich kibicow. w anglii barcelona ma historyczny uklad z liverpoolem i wes t hamem. to wystarczy. a w sobote 90% angoli niezwiazanych z united i arsenalem i tak bedzie dopingowac barcelonę.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 maja 2011, 16:55

Juz widze jak fani Chelsea będa za Barca :wink:
Juz widze jak fani wyspairskiego footbalu będa kibicowac Barcelonie....poza Liverpoolem czy Leeds nie widze takiej opcji.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 maja 2011, 16:57

MGiggs pisze:Juz widze jak fani Chelsea będa za Barca
Juz widze jak fani wyspairskiego footbalu będa kibicowac Barcelonie....poza Liverpoolem czy Leeds nie widze takiej opcji.
No przeciez nawet wsrod cytowanych przez Magnuma wypowiedzi masz napisane: 'Nadal mam nadzieje, ze Barcelona zwyciezy...'

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 26 maja 2011, 16:58

Juz widze jak fani Chelsea będa za Barca
mylisz się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”