AC Milan (zbiorczy) - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 kwie 2005, 20:37

Uchi_UfFy pisze:Dzięki :D, w sumie od 7 meczy nie możemy przejść magicznej granic 40 pkt, więc w sumie niewiadomo co będzie :(.A teraz ja powiem inaczej, bo głupio mi życzyć Juve...Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk :!: :!: :lol:
No i to mi się podoba! :D W następnym meczu powinniście już przejść 40-tke, ale będzie trudny mecz z pogromcą Milanu :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 kwie 2005, 20:46

Tomusmc pisze:
Uchi_UfFy pisze:Dzięki :D, w sumie od 7 meczy nie możemy przejść magicznej granic 40 pkt, więc w sumie niewiadomo co będzie :(.A teraz ja powiem inaczej, bo głupio mi życzyć Juve...Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk :!: :!: :lol:
No i to mi się podoba! :D W następnym meczu powinniście już przejść 40-tke, ale będzie trudny mecz z pogromcą Milanu :roll:
Heh widze ze nas cos łaczy Uchi_UfFy ja we włoszech kibicuje Milanowi ale druga druzyna Roma (niewiem dlaczego ale zawsze lubiałe ja) ale na pierwszym miejscu jest Milan
Tomusmc a z taba mnie łaczy liga Polska jestem z Wrocka :D Takze:
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk :!:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 17 kwie 2005, 21:04

śląsk, wisełka, lechia.....i co ?? Z czym do ludzi :lol:

LEGIA POGOŃ ZAGŁEBIE S. ---------> WIELKA POLSKA TRÓJCA !! OLIMPIA ELBLĄG, ŚWIT NOWY DWÓR, KS RASZYN... :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2005, 11:16

Teraz już na spokojnie :evil:

Szkoda porażki ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak mówiłem wcześniej co w lidze gadzą to w LM odbiorą ...... i to sie tyczy Juve i Inter a Milanu odwrotnie w LM "dali" a serie A odebrali bo bramka Sheva prawidowa w 100% spalony ?? to ten sedzia był hehe

A nie ma co. Licze że teraz obudza sie. Jeszcze nic nie wygraliśmy. O mecz z Juve sie nie boje bo w takich meczach Milan nie zawodzi ale tu jakaś Siena wolał bym chyba grac derby do końca sezonu hehe

Brakuje Andrei jak zawsze szkoda że Vikash nie mógl zagrać :( Mam nadzieje że do Chievo podejdą odpowiednio. Teraz nie ma co "płakać" teraz Carlo musi wstrzasnąć chłopakami. Sami pewnie wiedzą że półfinał LM i ta serie w Ldze nie daje im pucharów. Wiec teraz bedzie dobrze.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 kwie 2005, 13:37

*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz już na spokojnie :evil:

Szkoda porażki ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak mówiłem wcześniej co w lidze gadzą to w LM odbiorą ...... i to sie tyczy Juve i Inter a Milanu odwrotnie w LM "dali" a serie A odebrali bo bramka Sheva prawidowa w 100% spalony ?? to ten sedzia był hehe

A nie ma co. Licze że teraz obudza sie. Jeszcze nic nie wygraliśmy. O mecz z Juve sie nie boje bo w takich meczach Milan nie zawodzi ale tu jakaś Siena wolał bym chyba grac derby do końca sezonu hehe

Brakuje Andrei jak zawsze szkoda że Vikash nie mógl zagrać :( Mam nadzieje że do Chievo podejdą odpowiednio. Teraz nie ma co "płakać" teraz Carlo musi wstrzasnąć chłopakami. Sami pewnie wiedzą że półfinał LM i ta serie w Ldze nie daje im pucharów. Wiec teraz bedzie dobrze.
W sumie Zaza można się sprzeczać co do nieuznanej bramki Szewczenki, widziałem tylko na LaOli i wydaje mi się, że najpierw jak podawał do ... bodajże Rui Costy, to wtedy był już spalony, i jak oddawał strzał, to przy podaniu był przed podającym.Oczywiście mogę się mylić bo tylko jak mówię raz to widziałem.Fakt jednak, że w "nie trudnym" meczu przegrywają RossoNerri.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 kwie 2005, 16:48

Spalonego napewno nie bylo. Nawet jesli jakims cudem sedzia sie go dopatrzyl to byl on minimalny , a przepisy zezwalaja grac po minimalnym ofsajdzie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 kwie 2005, 0:00

ZNOWU PKT. DLA NASSSSS !!! BEZELE KOCHANA :D

Oj Clarence dziekuje bo moje serce już w ostatnim czasie było na wykończeniu ale zawsze z Wami !!! Seedorf zrobił to podrecnikowo. Szkod okazji Tomasson moze by sie przałałam ale Chievo tez miało swoje brawo defensywa brawo Dida !!!

Przerwana zła passa [ dwa mecze bez wygranej] w najważniejczym chyba momecie. Troche moze 1;0 natrwic ale Chievo zawsze gra dobrze z "Tuzami" Pamietacie "wygrany" a jednak przegrany mecz z Juve co sedzia był chorny na "ślepego kreta" i bramki nie widział ?? Także 1:0 super wynik Crespo znów strzela i nie uznaja :roll: Dziwne :D

No i trzeba Wielkie Yo Nerazzurim przesłać - zagrali nie dla nas ale dla siebie i zamkneli mordy co nie którym.

Nie zmienie to faktu że Tylko Milan Ich pokonał w całym sezonie i to 3 razy ale jak mówie zawsze na "Świete Wojny" miedzy nami jest czas 24 h przed i 24 h po derbach a na cobdzień "Bracia za miedzy :D " GRAZIE INTERNACIONALE

Inter zagrał jak nie Inter :D Mancini przypominiał sobie że to Calcio a nie lidze w Argentynie czy Brazyli. Tak tego wygrał bo zagra mądre taktycznie. I bez tylu graczy :) Wielki Yo !!

TERAZ NAS CZEKA -- AC MILAN : AC PARMA NA SAN SIRO W MEDIOLANIE JUŻ W WEEKEND A POTEM .... hmm ?? chyba pół finał :D LM !!!

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 21 kwie 2005, 4:10

3 pnk cieszą ale jeszcze bardziej zwyciestwo Interu bo dzieki temu znów równowaga w tabeli.

Wie ktos jak gral Milan?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 kwie 2005, 10:24

tswidok pisze:Wie ktos jak gral Milan?
Milan pierwsze 10 minut sie bardziej bronił i to Chievo przewazało naet mieli swietna okazje do bramki Marchesetti był sam na sam z Dida ale nie dał sie pokonac pozniej sie to zmieniło i to Milan ciagle napierał głownie skrzydłami dobrze zagrał Kaka' ktory był bardzo aktywny grozne konrty.
Crespo strzelił brame ale "podobno" był spalony :roll: w Chievo dobrze zagrał D'Anna stary lis czyscił w obronie Marchegiani dobrze bronił.W pierwszej połowie duzo było okazji ale jakos z celnoscia kiepsko.
w drugich 45 minutach mniej wiecej było tak samo Milan napierał Chievo madzrze sie broniło w 53 minucie strzelił brame Pellissier ale był na spalonym.Duzo dosrodkowan głownie Cafu Serginho Kaki' strzały z dystansu Seedorfa no i wkoncu w 64 minucie brama.Potem z dystansu prubował Sheva ale Marchegiani obronił strzał Ukrainca.Bardzo dobra okazja dla Tomassona ale pudłuje fatalnie po podaniu Serginho.
Okazji było dosc duzo ale wiecej bramek nie strzelil a szkoda bo mogło byc z 3-0.
Jakby był chociaz remis ze Siena to bysmy prowadzili ale i tak dobrz ze Inter urwał punkty Juve Brawa dla Nerazzurrich.
Najwazniejszy mecz bedzie na San Siro choc mozna z kazdym przegrac to mysle jednak ze ten mecz doda wiary druzynie ktora wygra i mysle ze to bedzie Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 kwie 2005, 10:59

No właśnie teraz rywane obieraja nowa taktyke na Milan. Od pierwsze to 20 Minut ryzyko a jak nie wyjdzie to pojedyńcze ataki. Myśleli że Milan bedzie jeszcze w szatni. [Wczoraj Wiłsa tak sie nadziała -28 sekunda i 1:0] Ale nie ma co ciesza 3 pkt. Akcja Clarenca przeprowadzona w odpowiednim czasie ładne zachowanie Kaki który zagrał z nim popularna "ściane" czyli klepke. Crespo niby spalił ale zalezy z jakiej kamery bo na moje oko to sedzie była z tyłu. Tomasson i Sheva blisko 2;0 nawet można powiedziec że Duńczyk zawalił bramke na maxa na 2;0 ale coś.....

Są pkt. i to sie liczy. To było Chiero Werona a oni dobrze wiedza że kazdego da sie pokonać :D Pamietacie mecz z Juve ?? byli lepsi nawet bramke na 1;0 strzelili ale przegrali a czemu ?? syndrom ślepego kreta :D

Teraz Rossoner9 musza byc skupieni ! na maxa Gramy z Parma a potem juz LM mam nadzieje że wszystko co złe jest już za nami.

Zobaczycie teraz Lazio sprawi sobie i swoim kibicą niespodzianke i przy okazji Nam. Już w weekeknd na Olimpico. Ten Maraton jest maczący i jednak słowa Zaza nadal mają znaczenie: Kadra bedzie kluczem" ... jednym z kluczy" już to np. wczoraj Inter pokazał :D a Milan wcześniej :D

Gomół
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomół » 22 kwie 2005, 8:30

Jedno mnie bardzo denerwuje. Kilka lat temu jak kobic Wisły rzucił nozem w zawodnika włoskiego klubu Ac Parma, Wisła poniosła duze represje. Nie mogła grac w europejskich pucharach przez cały rok i została ukarana wyskoką grzywną co z pewnoscią odbiło się jej na swym budźecie. A rojk temu podczas meczu w Rzymie (nie pamietam z kim Roma wtedy grała) sędzia tego spotkania, bodajże Frisk, został trafiony szklanym przedmiotem w głowę. As Roma poniosła tylko niewliekie konsekwencje: Grzywnę, którą sobie nadrobiła w kolejnym meczu
Serie A na sprzedazy biletów. To samo jest teraz z Interem, który ponoisi bardzo niewileie konsekwencje. A przecież na to patrzył cała Europa, cały Świat!!!
Kto wtedy patrzył na mecz Wisły z Parmą? Polska, kawałek WłocH???
Przeciez i tak się ze wschodem nie liczą wiec o co chodzi Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2005, 10:12

Gomół -- widocznie nie wszystkim ocaniaja tak samo ""Są rowni i równiejsi"... Ponoć jak by sie powórzyły zajście to Inter juz by sie nie pozbierał ale Wisła nie dostała takiej kary. ....

Jutro Milan - Parma na San Srio. Dzisiaj Carlo poda pewnie kadre po konferencji. Mam nadzieje że Rui Costa, Ambro i Vikash beda grali a przynajmiej powołani. Nie ma chyba szans na to by Andrea wrócił na Parma ale trzymam kciuki by na PSV był gotowy. Zagramy bez Rino i Billy`ego czyli w pomocy powinień zagrac Ambro. za Rino bo występ Billi`ego nie był przewidiwany. Mysle że Carlo do odpocząc komuś z 1 jedenastki. Może obrońcy ktoremuś.

Canal + pokaże mecz na zywo. W końcu. Mam nadzieje ze Gila nie bedzie błyszczał Co potrafi wiemy. Ale w tym meczu nie musi nic udowadniać :D Jak dla mnie to może nawet zostać z Mediolanie i niewracać już na Ennio Tardini hehe :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 23 kwie 2005, 11:50

Jutro raczej łatwy mecz z Parmą, ale broń Boże nie ma co lekceważyć mleczarzy :!: Pamiętajmy, że Siena to też wydawał się słaby zespół.Jednak w tym sezonie Milan na San Siro jest trudny do zatrzymania.Parma ostatnio 1:1 z Sampą u siebie, co jest dla niej dobrym rezultatem.Jutro wziąść coś na rozluźnienie :D, i jazzzda :).Pamiętajmy, że Juve ma ciężką przeprawę w Rzymie, i może się tam wszystko zdażyć.Czekamy... :D
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2005, 12:45 przez Uchi_UfFy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 kwie 2005, 12:31

Gomół pisze:Jedno mnie bardzo denerwuje. Kilka lat temu jak kobic Wisły rzucił nozem w zawodnika włoskiego klubu Ac Parma, Wisła poniosła duze represje. Nie mogła grac w europejskich pucharach przez cały rok i została ukarana wyskoką grzywną co z pewnoscią odbiło się jej na swym budźecie. A rojk temu podczas meczu w Rzymie (nie pamietam z kim Roma wtedy grała) sędzia tego spotkania, bodajże Frisk, został trafiony szklanym przedmiotem w głowę. As Roma poniosła tylko niewliekie konsekwencje: Grzywnę, którą sobie nadrobiła w kolejnym meczu
Serie A na sprzedazy biletów. To samo jest teraz z Interem, który ponoisi bardzo niewileie konsekwencje. A przecież na to patrzył cała Europa, cały Świat!!!
Kto wtedy patrzył na mecz Wisły z Parmą? Polska, kawałek WłocH???
Przeciez i tak się ze wschodem nie liczą wiec o co chodzi Pozdro
Sczerze mówiąc Wisla byla wykluczona z pucharów całkiem a Inter conajmniej 4 mecze bez kibiców - Moratti obliczyl straty z tego tytułu na okolo 10 milionów EURO :)

Nie wiem czy Wisła straciła na tym ze nie grala w pucharach az tyle ???

W sumei i tak by odpadli albo z Tbilisi albo Veleranga :)

Hahaha

Forza Inter :)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 12:33

Uchi Wiesz masz Rację może Parma nie wydaje się najlepsza ale w końcu są w półfinale pucharu Uefa ... pewna wygrana Milanu :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”